![]() |
@up
Taa....kiedyś przeczytałem Muminki, ale to chyba tylko dlatego, że lubiłem tą bajkę. |
Czytam więcej niż oglądam ;p Teraz Marqueza męcze (Sto lat samotności)..;p
|
Cytuj:
a co do lektur to mi się dzieci z bulerbyn i hobbit podobały @2x Down : Błeee baladyna była nudna |
Lubię czytać, zwłaszcza swoje książki. :)
|
Dzieci z Bullerbyn rzondzom xDD Wszyscy ryczeli przy "Pies, który jeździł koleją" ja nie, bo wolę koty. Hmmm z lektur jeszcze podobała mi się Zemsta, Balladyna coś tam może jeszcze...
|
O tak, Zemsta była git. Ale te dzieci to jakaś kicha, ja ich w ogóle nie pamiętam, mimo że (prze)czytałem. Chyba. :P
|
Ja bardzo lubię czytać. Ostatnie książki to Harry Potter (wszystkie części) i saga o wiedźminie Sapkowskiego. Wszystkie części również. Polecam.
|
Cytuj:
Jako lekturę to jeszcze przeczytałem Makbeta, nawet fajne było. |
Niedawno skonczylem "Przenajswietsza Rzeczpospolita" Piekary, teraz czytam "Straz nocna" Pratchetta, a wkrotce "Wladca Much" Goldinga.
Jakby ktos mial _ciekawe_ ksiazki (nie w stylu "Przenajswietszej~") to pw/tu. Dzieki. |
@up
Polecam Moore'a: ) Przypomniał mi się skrzypek na dachu.. 9 stron a zajęła mi ta lektura 2 dni.. |
o ilu milosnikow ksiazek sie znalazlo :>
ja wlasnie skonczylem ksiazke Peggy Sue i duchy #1 - Dzień niebieskiego psa |
- Uważam, że ludzie oglądający TV są inteligentniejsi od ludzi czytających książki.
- Dlaczego.? - Pilotem nie zmienisz kiepskiej książki na inną. Ciężki argument do przebicia: / |
Cytuj:
|
ja nie czytam bo później mam koszmary;[
|
Ja czytam, a raczej czytalem, duzo... Co prawda glownie fantasy i sci-fi. Co do lektur, mamy dosc wymagajaca nauczycielke (a szczegolnie na fakultecie) i bylem ostatnio zmuszony do przeczytania "Ojca Goriot" Balzac'a...
Teraz czytam glownie w podrozy, na skonczenie czeka pierwszy tom Swiata Dysku. |
Dante "Boska komedia''... nie wiem co mnie podkusiło ;p
|
Za Łebka ubustwialem czytanie np "Hary Potter" ale teraz nie zabardzo mnie ciagnie do tego wole poczytac na internecie cos ciekawszego :p
|
Cytuj:
|
Co do książek i TV.... pilotem nie wybierzesz dokładnie takiego programu jak chcesz, bo nie zawsze coś takiego leci.... a książkę kupisz, wyporzyczysz albo ściągniesz. I masz dokładnie to co chcesz. W tv tego nie masz. ( i film w dobrej jakości ma xGb, a ksiązka kilkaset Kb )
Corgar Frizz |
Czytam, bardzo dużo.
Cytuj:
Naprawdę dobry film. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |