![]() |
Ja chwilowo nie mam czasu na gre ale już nie długo do was dołączę, jeszcze nie wiem jaki nick ale wszystko powiem jak zaczne grać.
|
A więc :
Nick - Anylon Frostheart Mam nadzieję, że przyjemnie nam się będzie grało . #down Wyloozuj ; )) |
Cytuj:
|
No to dobrze dolaczalajcie :) rodzinka sie rozrasta z anylonem juz gadalem tylko szybciej by lvl wbijal, i jikol to samo :)
edit z tej strony Dee Frostheart Pokoj:) |
Ja ostatnio mam mało czasu na grę, a zawsze kiedy bota na afk zostawiam to mnie jakiś PKer znajduje. Myślę, że już od jutra będę w stanie normalnie grać i pocisnę lvl. Tak btw. to możnaby założyć temat w dziale 'Zdjęcia' z ssami rodzinki.
|
Cytuj:
|
Prawie wszystkich mam już na VIP-ie. Miałem dziś rano lagi, więc nie poexpiłem. W tej chiwli zaczynam expić.
Cytuj:
Cytuj:
|
Siemka
Pall, pacc napewno a mikrofon mam :P Nick w grze Hard Frostheart. Zobaczymy co z tego bedzie :) |
OTO SPIS LUDZI KTORZY SA OFICJALNIE W RODZINIE FROSTHEARTS!!
Dee Frostheart Koki Frostheart Gadzi Frostheart Eragog Frostheart Anylon Frostheart Hard Frostheart Mati Frostheart Jikol Frostheart Sold Frostheart Sobiesz Frostheart TUTAJ NIE MA LIDERA ITP! WSZYSCY SA ROWNI I TAK BEDZIE DO KONCA! |
Można jeszcze dołaczyć ?
Jak tak to Cytuj:
2. Nie aktualne 3. Nie ma za dużych, poza doświadczeniem. Miałem multum 20lv+, lecz przestawałem grać z powodu brraku znajomych(co teraz moze sie zmienić) :) 4. Jak mi sie spodoba ta familia, serwer, moja postac to jak najbardziej 5. Mam |
Rekrutacja jest ciągle otwarta zapraszamy. Podaj nick na forum nie uwzględniamy graczy, którzy zgłoszą się do nas w grze a nie na forum.
|
Sobiesz Frostheart
Jesli mógłbym coś powiedzieć to chciałbym oficjalnie wybrać lidea grópy, i ustalic zasady wg. których każdy ma postępować |
Dając tu odpowiedź napiszcie:
Barrett Frostheart 1. Knight/Pall (zależy która profa się bardziej przyda w rodzinie) 2. N/A 3. Nic specjalnego, najlepszą postacią jaką miałem był sorc 59 lvl 4. Niewykluczone 5. Coś się wygrzebie ;] Zacznę grać wieczorem bo w tej chwili nie mogę. E: Knight jednak ;] |
Mam nadzieje że powiedzie wam się drodzy gracze na Nebulańskich ziemiach oby buk spuscił wam Kyryleizona!
|
Witam ,od tej pory rekrutacja odbywa sie wylacznie na naszym forum. Robienie postaci bez akceptacji teamu nie zakonczy sie dobrze ,tak wiec prosze robic teamty na forum ;d
http://www.frosthearts.pun.pl/forums.php |
Co z tą gildią /tematem ze zdjęciami?
I pamiętajcie aby coś się udało potrzeba dużo wiary katolickiej!! |
Witam, znajdzie się miejsce dla jeszcze 1 nóóbka? ;] Jeśli mój temat nie wypali, co mi się wydaję chciałbym dołączyć do waszej rodzinki, nawet widzę, że już funkcjonuje ;).
O to moje preferencję: 1. Skoro to pvp i mają być wary to palek/druid/sorc. Muszę się jeszcze zastanowić, gdyż nie umiem grać, a bardziej expić dobrze postaciami magicznymi, lecz mnie korci na nie, a palladynem również można dużo zdziałać ;}. 2. Nie wiem co ma się zaliczać do osiągnięć, to, że miałem 88, 78 knighta i 66 paladina wystarczy? 3. Zapewne tak, lecz sądzę, że dopiero na wyższym lvlu. 4. Tak, mam mogę nawet skołować pare serverów do venta :] mam ich baaaardzo dużą listę ;>. Proszę o rozważenie propozycji xd P.S prawdopodobnie chciałby również dołączyć mój kolega z Hiberny (110 RP), o ile to możliwe oczywiście. Pozdrawiam, Milak~. |
Cytuj:
|
Oops, nie przeczytałem tego posta, nie bić blx xd
Już piszę na forum, patrzyłem po prostu na bardziej "długie i większe posty" :p Pozdrawiam, Milak~. |
Ja mogę dołączyć a w sumie to z chęcią bo zawsze gram solo :P
Edit No przykro mi ale nie mogłem się powstrzymać i już zrobiłem character nowy :P Kamil Frostheart A i ciaem powiedzieć że mam 14 lat a głos jak z kozi dupy trąba :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |