![]() |
Cytuj:
@down Raczej czegoś w stylu: Ńe znarz sięm.!!1 |
1)
Cytuj:
1.2) Wolisz 'Orcus The noobek fake', albo inne tego typu? 2) Cytuj:
2.2) Jeśli bardzo wam zależy, możecie założyć taką grupę. Własny fanklub doda mi +5 do multipliera Pro-watości na forum. 3) Ogłaszam wszem i wobec, że w Karpaczu otwarty został pierwszy Preclański kościół. http://img370.imageshack.us/img370/4...iprecelrb1.jpg (zdjęcie oryginalne z knajpy na rogu) |
Żadnych pierdół o drużynie pierdziela, my chcemy Precla!!!
A po drugim parcie spodziewałem się czegoś więcej. Inteligentnego humoru dla całej rodziny w stylu: -która godzina? -twój stary |
o jacie jurz jezd kosciul precla ahaauauhauhauhfusvb nbnvcjbdvnhjkl;qwertyuiop
|
Jak tak dalej będzie to niedługo powstanie Ku-Klux-Precelklan, będą palić wszystkie paluszki i talarki, które na drodze spotkają.
@edit Cytuj:
|
Kamyki i grzyb to ewidenta aluzja do Żwirka i Muchomorka!
Kiedy dasz następny odcinek? A co do obrazku z preclem na rogu to: Muahsahshasahhsasasa. |
Cytuj:
|
Swoich psiapsiułow, niedouczona samczyco ; o!
|
Czyżby Gelt nazwała mnie psiapsiułą Michossa? Pure Own3d
@down :confused: |
@up
Skoro się tak poczuwasz..: x |
To ja proponuje zakończyć spamik i dać next parta ^^
|
popieram...
Michoss weź sie do roboty i dawaj next part , bo się tu zanudzę na śmierć! |
Smoothas z ciebie.
Robie mniej-więcej 1nego parta na 2-3 dni, co za tym idzie, nie moge dawać codziennie nowego. |
Prezydent Kaczyński na wieść o Preclu II:
Spieprzaj Dziadu :P:P |
Drew Carey o wiadomości nadchodzącego Precla II:
"Oh my God! I can't believe!" : D By the way, rób Precelka i wrzucaj, a nei się leniwisz :< |
Precel 2 Będzie początkiem Końca!
Nastąpi Muskogedon i wszyscy zjedzą sobie nawzajem Muski, a Precel będzie się cieszył. Nawet Narrator straci Musk! Za to Precel będzie nadgryziony przez potężniejsze Stworzenia Kulinarno-podobne. P.S. Niektóre komenty powalają... :D |
Rany boskie...
Szybciej! Ja chcieć więcej! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Sry za offtop... @up Niewidac ze napisalem "sry za zbedny offtop"? Heh, ale niema to jak na**********e bezsensownych postow, no nie? |
Teraz precel będzie miał okruchy soli na się? Tego mi w nim brakło
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:02. |