![]() |
Podobał mi sie ten post[@up] Ludzie najpierw czytajcie a potem pie***lcie takie bzdury przecież te pytania powtarzają sie co chwile gadałem z Odemarą i nic sie nie stało wykorzystam podpowiedz z 10 diamentami ale muszę mieć 6k na to a kiepsko u mnie z kasą :F
|
A czy ja wspomniałem o NPC Odemra? Może trzeba odnaleźć Zathrotha? Przecież on jest niby tym "Złym Bogiem" i mu trzeba będzie pomóc np w uzbieraniu tam jakiś pierdołek aby mógł cofnąć czar a później nam będzie otwierał te ciała, nie pomyśleliście?
|
moze trzeba wedka lowic w bagnach skoro tam sie rozkladaja :X
wydaje mi sie ze otwieranie moze wygladac podobnie jaks sciaganie skórek z dragów itp jakims knifem |
Cytuj:
|
Może to jest związane z tymi NPC w opwieści? Trzeba obszukać bagna w venore
|
Witam
W tekście była mowa o Venore: "Pomimo tego wszystkie dalej kochały swoje miejsce pochodzenia – bagna wokół Venore.". Podążając tym tropem przeszukałem znane mi bagienne okolice miasta Venore i natrafiłem na takie coś: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d13c2ef78.html 15:04 You see a mystic flame. 15:04 You see an earth shrine. Być może jest to miejsce zupełnie nie związane z artykułem o wężach.....może to część jakiegoś innego questu, nie wiem zacząłem grać po dłuższej przerwie i dlatego pytam się Was co o tym sądzicie, może znajdzie się ktoś kto wie więcej o tym miejscu i podzieli się swymi informacjami. Pzd. |
Ta historia nie trzyma się kupy.
Cytuj:
Cytuj:
A jeśli chodzi o resztę-venore-bardzo możliwe że jest to jakaś wskazówka czy coś. Cytuj:
Cytuj:
Elo. |
Nie chcę cię zmwartwić, ale to jest ołtarz, gdzie można enchantować diamenty aby zaczarować broń.
|
Hehe widzę, że mam trochę zaległości. B)
Btw. dzięki za odpowiedz. Pzd. :D |
Jak narazie umnie burza ale jak minie to sproboje poszukac w port hope tych panow z opowiadania ;] moze cos uda mi sie od nich wyciagnac ;p
|
Cytuj:
mowisz ? i wydales 6k na diamenty i co potem powiedziala ta Odemara.. ?? |
Ciekawa sprawa z tymi snake'ami :)
|
Ciekawa Historyjka Dobrze by było Gdyby zrobili jakiegoś nowego Questa.:baby:
|
Istotnie Ciekawa historia
Udałem się na poszukiwania ;D i natknąłem się na dziurę za drzewkiem. Na dole jest kilka dziur (boję się wchodzić bo nie wiem czy jest rope place) i 3 gohule i 2 beholdery oraz skrzynka 17:47 You have found a crystal key. 17:47 You see a crystal key (Key:3700). It weighs 1.00 oz. Co to może być !? Jak ktoś jest z Pacery i chce się przyłączyć proszę pisać na prv. Maikel Xawera [edit] faktycznie ten key do PoI ;/ szkoda ^^ |
Te dziury to small hole, ten klucz jest do questa, chyba poi.
|
@up Tak ten klucz do POI
@2up Ja też z Pacery @topic Tam pisze że węże uciekły za morze czyli gdzieś na pacc land a może trzeba poszukać u węży morskich lub na bagnach Port Hope |
W opowieści jest napisane, że to Venore jest miejscem skąd pochodziły wszystkie węże i tam jest ich grób, należy więc skarbu szukać właśnie tam.
... Z kolei, chłopiec znalazł diament dwa dni temu, czyli prawdopodobnie w Port Hope w trakcie gdy spędzał weekend u swoich dziadków :P Interesująca sprawa :) |
Właśnie przeglądałem hunted.pl i człowiek o nicku Obcy napisał:
Cytuj:
@down nie znam nicku ;/ a nie jestem zarejestrowany na hunted.pl jak ktoś jest to niech napisze tu |
Cytuj:
Lub niech idzie tam jeszcze raz i da screena jak walczy z Wyrnami. |
Cytuj:
Cytuj:
@2up: Napisz do gościa na gg i poproś o nicka, po czym sprawdź czy padł ostatnio na serpent spawnie albo sea serpencie. PS. @up: szybszy :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |