![]() |
Cytuj:
|
Jeśli myslisz, że co pół roku da się walnąć nowe tereny, które zadowolą każdego od tak, z "palca" to chyba jednak powinieneś zmienić oczekiwania co do "spółdzielni mieszkaniowej".
|
Nie piszcie "jakieś gówno" itp. bo w grę nie graliście jeszcze więc nie macie prawa tak gadać :)
No i dobrze, niech CipSoft się rozwija. Po to też i wprowadził coś takeigo jak premium account. Napewno zagram :) Aha no i z paccow, wypłacana jest pensja dla 36 pracowników CipSoftu. Nie zapomnijmy też o 74 serverach... Za darmo one nie pracują, a i postawienie nowego do tańszych inwestycji nie należy... WIĘC JAPA |
Cytuj:
Zobaczymy. Zagrać, zagram. Mam nadzieję, że "pociągnie" mnie ta gra. P.S Co macie do Rune~? ; oo |
Hmmm, ciekawe co CipSoft stworzy ;)
|
Cytuj:
|
Szczerze to lipa będzie...
Tibia straci swój klimat <grafika z góry> Hmm.. Outfit ?? Wyobraźcie sobie pk team <porażka> Jak się będzie skilować Ciekaw jestem jak bedzie sie kladlo itemki na podloge Jak będzie dp wyglądalo ? Jak się będzie przesuwać ludzi Loot bagi I wogule <PORAŻKA> Lepiej jakby zrobili Tibie 2D i 3D |
Cytuj:
Mówi to pan który nie wiedział jak przejść samouczka na rooku.. |
& Thal: To nie będzie kolejna tibia. Będzie to nowa i niezależna gra o kompletnie innych zasadach i świecie.
|
Czym wy sie przejmujecie co? Przecież to będzie nowa 2 gra a nie nowy uptade na 3d czy inne spokojnie tibia zostanie a nowa gra będzie pewnie próbna :D
|
Cytuj:
|
Eh... troche to się lipne wydaje.
|
Cytuj:
gz najlepszego chara na tibiabot.com o,o |
Komiks w 3D :D ale wymyślili :D
ciekawe ile ludzi będzie czytać ;) |
Aha czyli ta tibia będzie ?? Ten pan co powiedział "to ten co samouczka nie umiał przejść" Już przeszedłem nie wiedziałem tylko o co z ta galezia hodzi. A ten pod nim to co myślisz że mocny jesteś
|
zal
jesli cipsoft da gre podobna do tibi ale grafika 3D to koncze z tibia ;(;(
|
nie no do rsa podobna nie będzie bardziej myśle że to będzie podobna do tibi lub margonem tylko że 3D.
albo coś podobnego do knightonline,kalonline,metin2. |
Uhuhu no normalnie zaraz padnę ze śmiechu :D Myślałem, że CipSoft wymyśli jakąś lepszą bardziej utalentowaną w grafice... A tu sie okazuje, że jakąś grę na podstawie komiksu będą robić...
No ale cóż... Zobaczymy co z tego wyniknie :p |
@UP
może dla ciebie komiks to nic wielkiego ale dla inncyh ( w tym mnie) komiksy to rodzaj sztuki ;] |
Powinni Się Zajmować Tibiom, a Nie Tworzyć inne gry Tibia Im Starczy :p
Coraz Gorzej Na Servach :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:11. |