Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowa gra CipSoftu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=187931)

Koxiu 05-08-2008 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Helige (Post 2214100)
Ma koleś racje przecież szef daje wypłatę i nie mówi na co masz wydawać pieniądze. Jeśli komuś sie nie podoba to niech w nią nie gra? A w ogóle dlaczego nie chcecie Tibii 3D? Bo wam nie pójdzie na kompach czy co? Fajnie by było jeśli by zrobili w Tibii grafikę 3D bo w tedy bym na pewno grał w Tibie.

Tibia ma swoj urok 2D duze glowy male postacie duze potworki komiksowy wyglad. Smieszne aspekty itd itd. Jest wiele gier 3D silkroad, Guild Wars, Diablo itd itd. Nikt nie przeszkadza Ci grac w nie przeciez sa 3D. CipSoft nie bedzie ryzykowac i zamieniac kultowej gry 2D co ma popyt na 3D gdyz wtedy moze stracic na grywalnosci. Ale to ich sprawa i moze jak sie dorobia kasy to zaryzykuja kiedys. Lecz ja osobiscie nie wyobrazam sobie 3D tibi i np jak tu na wojnie widziec wszystkich. A takto kazdy ma swoja kratke itd itp.

Progmaniak 05-08-2008 11:12

Jeśli myslisz, że co pół roku da się walnąć nowe tereny, które zadowolą każdego od tak, z "palca" to chyba jednak powinieneś zmienić oczekiwania co do "spółdzielni mieszkaniowej".

Filet 05-08-2008 14:08

Nie piszcie "jakieś gówno" itp. bo w grę nie graliście jeszcze więc nie macie prawa tak gadać :)

No i dobrze, niech CipSoft się rozwija. Po to też i wprowadził coś takeigo jak premium account.

Napewno zagram :)

Aha no i z paccow, wypłacana jest pensja dla 36 pracowników CipSoftu. Nie zapomnijmy też o 74 serverach... Za darmo one nie pracują, a i postawienie nowego do tańszych inwestycji nie należy... WIĘC JAPA

X-Anylon 05-08-2008 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filet (Post 2214885)
Nie piszcie "jakieś gówno" itp. bo w grę nie graliście jeszcze więc nie macie prawa tak gadać :)

No i dobrze, niech CipSoft się rozwija. Po to też i wprowadził coś takeigo jak premium account.

Napewno zagram :)

Aha no i z paccow, wypłacana jest pensja dla 36 pracowników CipSoftu. Nie zapomnijmy też o 74 serverach... Za darmo one nie pracują, a i postawienie nowego do tańszych inwestycji nie należy... WIĘC JAPA

Gadać tak mają prawo. A Ty nie masz prawa im zakazywać, bo kim Ty dla nich jesteś ?

Zobaczymy. Zagrać, zagram. Mam nadzieję, że "pociągnie" mnie ta gra.

P.S Co macie do Rune~? ; oo

Elite-Mondello 06-08-2008 18:07

Hmmm, ciekawe co CipSoft stworzy ;)

Rav 06-08-2008 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fushion (Post 2213252)
Gra moze byc ciekawa, ale nazwa lipna ;p

a "tibia" to fajna nazwa? ;f

Thal 06-08-2008 19:15

Szczerze to lipa będzie...
Tibia straci swój klimat <grafika z góry>
Hmm.. Outfit ??
Wyobraźcie sobie pk team <porażka>
Jak się będzie skilować
Ciekaw jestem jak bedzie sie kladlo itemki na podloge
Jak będzie dp wyglądalo ?
Jak się będzie przesuwać ludzi
Loot bagi
I wogule <PORAŻKA>
Lepiej jakby zrobili Tibie 2D i 3D

Szybki'lols 06-08-2008 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thal (Post 2216672)
Hmm.. Outfit ??
Jak się będzie skilować
Loot bagi
I wogule <PORAŻKA>

Mówi to pan który nie wiedział jak przejść samouczka na rooku..

Ferno 06-08-2008 20:13

& Thal: To nie będzie kolejna tibia. Będzie to nowa i niezależna gra o kompletnie innych zasadach i świecie.

MenFred 06-08-2008 20:16

Czym wy sie przejmujecie co? Przecież to będzie nowa 2 gra a nie nowy uptade na 3d czy inne spokojnie tibia zostanie a nowa gra będzie pewnie próbna :D

Argen 06-08-2008 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thal (Post 2216672)
Hmm.. Outfit ??
Jak się będzie skilować
Loot bagi
I wogule <PORAŻKA>

Gdybym miał miejsce w podpisie, to bym cię dodał.

Xagar 07-08-2008 03:48

Eh... troche to się lipne wydaje.

Picinhoxs 07-08-2008 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koxiu (Post 2214590)
Kolega troche sie pomylil bo podal zly przyklad. Bo my nie pracujemy w CipSofcie ani oni nie pracuja dla nas.. My placimy premium acc do firmy ktora nam zapewnia gre itd. I oczekujemy ze oni beda ja rozwijac zarowno w samej grze jak i nowymi serwerami. A teraz porownaj to do tego: My placimy czynsz za mieszkanie i na klatce schodowej zepsula sie zarowka albo winda. My placimy za wymiane zarowki i windy? niby tak bo uzbierane srodki na zakup zarowki i naprawe windy pochodza z naszych czynszow. A nikt nie kaze Ci mieszkac w bloku a tym bardziej w ogole gdzies mieszkac. Teraz odnies sie z tym do tibi. Nikt nie kaze Ci kupowac pacc (mimo ze jest z nim wygodniej) placisz za pacc "czynsz" i wymagasz by pewne rzeczy byly zrobione za twoje pieniadze. Np kupno nowych serwerow bo stare sa juz chyba zajechane i sa bardzo konfliktowe. A co do updatow to sa 2x do roku i nie trzeba wiecej tak samo jak ciecie 1x dziennie sprzataja na klatce. Tylko jesli maja placone to niech sie przyloza do pracy i nie zrobia tego na odwal sie (wiec niech do update'u przyloza sie solidnie i zaskocza nas wielkimi terenami expowiskami outfitami questami itd itd)

dot podpisu...

gz najlepszego chara na tibiabot.com o,o

i00n 07-08-2008 13:15

Komiks w 3D :D ale wymyślili :D
ciekawe ile ludzi będzie czytać ;)

Thal 07-08-2008 21:56

Aha czyli ta tibia będzie ?? Ten pan co powiedział "to ten co samouczka nie umiał przejść" Już przeszedłem nie wiedziałem tylko o co z ta galezia hodzi. A ten pod nim to co myślisz że mocny jesteś

Vlkyria 08-08-2008 11:33

zal

jesli cipsoft da gre podobna do tibi ale grafika 3D to koncze z tibia ;(;(

Ujo 10-08-2008 11:55

nie no do rsa podobna nie będzie bardziej myśle że to będzie podobna do tibi lub margonem tylko że 3D.
albo coś podobnego do knightonline,kalonline,metin2.

Deramirr 18-08-2008 21:55

Uhuhu no normalnie zaraz padnę ze śmiechu :D Myślałem, że CipSoft wymyśli jakąś lepszą bardziej utalentowaną w grafice... A tu sie okazuje, że jakąś grę na podstawie komiksu będą robić...

No ale cóż... Zobaczymy co z tego wyniknie :p

-Liutik- 18-08-2008 22:20

@UP
może dla ciebie komiks to nic wielkiego ale dla inncyh ( w tym mnie) komiksy to rodzaj sztuki ;]

Fox.Hope 20-08-2008 17:01

Powinni Się Zajmować Tibiom, a Nie Tworzyć inne gry Tibia Im Starczy :p
Coraz Gorzej Na Servach :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:11.