![]() |
Cytuj:
Skoro jestes taki pro evul mastath dorosly, dojrzaly to zrob filmik ( o ile masz cam.tv) i pokaz go nam jaki to starszy kolega jest madry Alee~ |
@up
naucz sie edytowac posty to raz..a po 2 ..nom pewnie nie masz 12 lat ...10 to max :[ btw. jakbym mial wybierac to bym wzial 50 rp na pvp niz 150~~ na noob-pvp. kthxbye. |
Hahaha spoko, ziom z non-pvp mi grozi, włącz na luz. I zaraz nazywasz mnie zerem, czyli jednak miałem rację co do wieku. Jeżeli Cię obraziło stwierdzenie "dziecko noob-pvp" zmienie na dziecko non-pvp. Widać niektórych trzeba dowartościowywać na każdym kroku, co nie zmienia faktu że film jest denny. Txt typu "zrób lepszy film" świadczą że już nie masz jak się bronić przed obiektywnymi komentami, domyślam że niedługo dojdzie do wyzwisk. MY tu tylko komentujemy a nie robimy filmów. Może dla kogoś dobre jest śmianie się z czyjejś nie wiedzy, dla MNIE nie! pozdrawiam
@edit Jak już spam leci to może byś mi wytłumaczył o co kaman z tym "po 4". @up Jedyny obiektywny użytkownik w tym topicu... |
Cytuj:
|
A już myślałem, że tylko ja się z tego nie śmiałem ;-p
|
Ludzie sa dziwni ...... tak samo jakbys 10 latkowi na rl probowal cos wmowic zeby zrobil za 10 zl -.--- Fakt tibia to brutalny swiat ;d ale zeby sie smiac z dzieciakow .... Koles napewno nie jest noobem ... tylko poczatkujacym ....Ja wiem , ze wy jak wlaczyliscie 1 raz tibie i wbiliscie 8 lvl to byliscie juz pro graczami .. bo np. ja jak zdobylem scimitara umieralem z dumy :)
|
|
Haha
00:04 Aleethya [157]: hi - (twoje imie i nazwisko) - ile masz lat- yes 00:04 Alart Doli [8]: hi patryk koszela 10 lmaaaao! |
Moim zdaniem itemy dostał za ostatnią odpowiedź... zresztą ja też bym mu dał za tą odpowiedź itemy chociaż nie wiem jak bardzo by sie podlizywał.
07:53 Aleethya [157]: 6. zabil bys mame za najlepsze eq w tibii i duzo kasy? 07:53 Anek Palladyn [100]: np za 1kk 07:53 Alart Doli [8]: nie Pozdro dla Alarta |
<3 Patryk hahahahahahha owned :DDD
Aleethya [157]: 5. z jakiego miasta jestes w tibii i na real Alart Doli [8]: o co chodzi? Palladyn Imperium [55]: gdzie mieszkasz w tibi Palladyn Imperium [55]: i na rl? Alart Doli [8]: nie wiem |
21:41 Aleethya [157]: hi - (twoje imie i nazwisko) - ile masz lat- yes
21:41 Alart Doli [8]: hi patryk koszela 10 litości... :D |
03:44 Mistrz bowmaster [71]: powyzywamy sie?
tam na guardi jak sie wam nudzi to sie wyzywacie? |
08:55 Alart Doli [8]: ja (patryk koszela) pozdrawiam uzytkownikow tibiacam.tv mam 10 lat i chce itemy
HAHAHAHHAAHHHAHAHAHHHH jedno słowo: pwn3D @Bambs Coś w tym jest, ale powiedz, że to nie było śmieszne;) |
Cytuj:
taa ;] guardia taka jest, dziwny swiat ale fajny :) |
Filmik nawet smieszny, poprostu newbie ale dobrze wychowany:D nie przeklnal by i obrazil mamy za eq, a potem nawet chcial dac za free p legi 0_o.
Zasłużyl na nagrode:D Pozdro dla kamerzysty za pomysl. |
Dla autora:
Żenada.... |
Cytuj:
|
racja X(X(
|
Jak dla mnie polewkowy film :p
Pozdrowienia dla Patryka Koszeli o/ :D |
Cytuj:
to tak jak ja bym powiedzial ze wedlug mojej opini masz 7 lat. dlaczego? daltego ze gdy jzu mowisz Cytuj:
to tyle ode mnie ;) wyrazcie swe opinie na temat mojego wieku prosze bardzo ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |