![]() |
Cytuj:
|
ty suv :* mam tez wogole cama z tego waszego anhiego nieszczesnego ;D yunek mi dal ostatnio
i daj ktos instalke do 8.0 bo nei mgoe znalezc ;s |
To jest do chu..a rzałoba :/ Keyloggery s± po 2 dni na forum, a ja zgarniam warny za 'KURWArszawa nie hoduje'
|
Name: Yson
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 118 World: Obsidia Residence: Thais Last login: Aug 12 2008, 13:40:57 CEST Comment: really hate my isp :( wannabe Vaasa Crew uahauhauha Aug 12 2008, 13:40:51 CEST Killed at Level 119 by Lora Sorn and by Kalaspuffin :D ciale jestes wannabe Vaasa Crew? Czy ci przeszla ochota po tym jak cie ubili? |
sprzedam layout o tematyce obsidia, nadaję się do strony fansite etc. <tanio robię tez layouty/theme itd.
wiecej info gg: 1055360 Pozdrawiam |
Znowu jaki¶ moderator szalał? Widzę brak kilku postów.
I dlaczego nikt nic nie pisze?? BTW to kto¶ z Obsidii?? http://pl.youtube.com/watch?v=404qLvKU5u8 |
Cytuj:
|
|
no i przegralem xD
|
W co?????????????????????////////////
|
Banished: until deletion because of using unofficial software to play
waptor :D |
Waptor rip :(((((((((((
|
Hahahahah, to że obsidia była zawsze retardami pod względem botowania to wiedziałem już od dawna, ale dzi¶ to mnie rozpierdo*iło xD Żeby 212 ek nie wiedział o tym _/ ok, ok na to sie ludzie nabierali, ale 2,5 roku temu xD!
to sie waptor nagrał po poprzednim banie :c Btw zielak już sie na blackd dopytywał jak to sie stało \_ |
ale jak to sie stalo
|
gm wpadl do niego i kazal robic to co on kazal mu napisal exiva dance a waptor cwaniak napisal exiva dance. a gm jakos to rozkminil i dostal bana.
@Emekah to wg ciebie co powinien zrobic? a na obsidii botowanie jak chyba jednym z najbardziej zaawansowanych , widac ze nei wiesz co sie na serwie dzieje :p |
mógł napisać
exiva > 96 01 $hex-tibiastr:Exiva Dance$ |
tego nie znalem :D
|
Widzisz Cielaku jaki z Ciebie amator?:D juz dawno bylo o tym na black d proxy.pl ale Ty w polskie strony nie wierzysz jak w Polaków ;<
Patrz tutaj plebsie ;P http://www.black d proxy.pl/showthread.php?t=148 |
nie mam tam konta niestety xD
|
Zielak nie mówiłem o ilo¶ci botowania tylk o tym jak się botuje. No bo pro elo elo gader wolał bić na 100~ lvlu żółwie surface niż np. lizardy/małpy/frost gianty/helheim etc.
:D Zreszta tylko na Obsidii ludzi ladowałem w chuj za pomoc± bota, nie zdradze jak, bo zmonżejecie :c |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |