Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Akcja: STOP POLACZKOM! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=188432)

Andrealfus 12-08-2008 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2225437)
No ja już osobiście mam dość takich jak Ty.

signed _/ :)

właśnie z powodu takich jak ty drogi psychopato na moim serwerze wszystko co PL hunted

@down

oczywsice report juz poszedl ale na forum :)

Lovah 12-08-2008 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voniek (Post 2220047)
Prawie dobrze. Bot im bije lvl oni - patrzą się na to. Część bije lvl ręcznie, ale używają bota do światła. expa, zbierania kasy. Jak sami mówią - dla nich takie coś, to nie bot.

Jak moj przyjaciel bot bije mi level, to ja w miedzyczasie czytam sobie fora, przegladam www, gadam na gg itd. sie bawie, ewentualnie gdzies ide albo śpie, więc niekoniecznie trzeba sie na to patrzeć.

Najsmieszniejsze jest to, ze wiekszosc osob wypowiadajacych sie tutaj to tez są polaczki. Niestety. Przyganiał kocioł garnkowi.

Luuzik 12-08-2008 13:12

Lol, niektórzy chyba do końca nie zrozumieli o co w tej akcji chodzi ;/

Synuss 12-08-2008 13:13

Mnie też drażnią hasełka nupkuf typu "daj coś" itp... Najlepszym rozwiązaniem jest zignorowanie takich przykrych dzieci (moja lista ignorowanych graczy sporo przewyższa listę VIP'ów). Wszelkiego rodzaju akcje zapopiegawcze tej pladze na forum nic nie dadzą.

Andrealfus 12-08-2008 13:14

4x up

a potem płaczesz na forum że hack/ban

@3x up

dobra gdyniaczku wyjdz

@up

ignore to dobra opcja ale potem obraz polaka nie tylko w tibi ale w realnym swiecie jest jaki jest ;/

Luuzik 12-08-2008 13:15

@Edit
Dobra ziomek się pomylił ;d

Ferno 12-08-2008 14:00

Moim zdaniem jedynym wyjściem jest wprowadzenie przy zakładaniu konta krótkiego testu IQ oraz testu z znajomości praw Tibii (oczywiście po angielsku).
Wykluczyło by to 90% nobów, bo znają oni jedynie parę słów po "angielskiemu" : Hi, Yes, No, Bye, Buy, Sell, etc.

Xr3 12-08-2008 14:05

10:48 Marcin dargon of ziomek [8]: TIBIA BENDZIE PUKI POLACY SOM!!!!!!!!!!!!!!!
10:51 Marcin dargon of ziomek [8]: MAZ COS DO POLAKUF MAZ COS DO MNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

(on to mówił na serio)

Lovah 12-08-2008 15:06

Cytuj:

a potem płaczesz na forum że hack/ban
Gram w ta gre 4 lata, uzywalem TA/NG/BlackD i ani razu nie mialem hacka, bana raz, ale nie na glownym koncie i na pewno nie plakalem na forum z tego powodu, POLACZKU ;;

$orcerer 12-08-2008 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ferno (Post 2225542)
Moim zdaniem jedynym wyjściem jest wprowadzenie przy zakładaniu konta krótkiego testu IQ oraz testu z znajomości praw Tibii (oczywiście po angielsku).
Wykluczyło by to 90% nobów, bo znają oni jedynie parę słów po "angielskiemu" : Hi, Yes, No, Bye, Buy, Sell, etc.

Niedosc ze szybko by powstaly to tego spoile,to jeszcze shit$oft by na tym sporo stracil,a biedacy nie moga sobie na to pozwolic bo i tak ledwo wiaza koniec z koncem.

Co do akcji to ofc popieram chociaz sadze ze gowno da,ale jesli chociaz pare osob zastanowi sie zamiast przed depo bedzie wyc "pls fri itenz" to i tak bedzie sukces.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jose93 (Post 2226457)
PS. przypomnijcie sobie jak sami zaczynaliście grać w tibia.

Jak zaczelem grac to tylko moj angielski byl troche slaby,na pewno nie blagalem o itemki bo wolalem miec satysfakcje ze sam na cos zapracowalem a nie w jakis lamerski sposob dostalem.

Michoss 12-08-2008 23:19

Jak mam wybierać między polaczkiem a botterem, to stwierdzam:
Cytuj:

pl?????

Hawusss 12-08-2008 23:57

Mam nadzieje, że coś osiągniemy =]

Jose93 13-08-2008 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voniek (Post 2219761)
Polaczki to nie tylko osoby, które stoją pod dp prosząc o free items. To także osoby, które kradną w loterii, 'szybkich łapkach', którzy zabijają innych oraz biją lvl na bocie i szpanują. To także osoby, które kaleczą zarówno język polski, jak i angielski.

Akcja jest fajna, jednak nie przyniesie skutku z 1 powodu, a raczej głównej cechy 'polaczka: Zamknięty na świat zewnętrzny. Jak sobie coś wbije - nie ma bata, żeby to wybić mu z głowy.

Jednakże, życzę powodzenia i zmiany ubka (na prawdę sux :S).

Z tego co tu napisałeś to połowa ludzi na tym forum to "polaczki"

skuug 13-08-2008 00:22

Cytuj:

a co, może nie?

Gelt 13-08-2008 00:26

Cytuj:

Ja pamiętam, że nic nie mówiłem, jeśli nie byłem zmuszony. Głównie z NPC gadałem. Nawet nie wiedziałem co to noob, i miałem to szczerze gdzieś; p

Aphino 13-08-2008 03:53

mwrox_789

No Comment...

#Topic
Akcje jak najbardziej popieram.Na Harmonii jest pełno taki osób które piszą "plxxx daj cos"
Np:
Stoje sobie w Venore pod Depo, nagle gość spamuje "dajcie cos"
Ja sie go pytam czemu sam nie idzie zbierać na EQ, on na to: "nie chce mi się"
Taki ludzi tylko "rzal" i "bul"

Andrealfus 13-08-2008 06:29

Cytuj:

siedzialem cicho i zwiedzalem mape , napewno nie marnowalem kilku godzin w depo drąc się "frii itanz" bo wieksze prawdopodobienstwo ze nazbieram gp na dany item niz cos wyzebram co mi sie na nic nie przyda

Tysho 13-08-2008 09:10

Ja też popieram tą akcję , ale nie dodam obrazka do podpisu ponieważ nie wiem jak się hostuje obrazki.

Aphino 13-08-2008 09:12

Nie musisz hostować :)
Wystarczy ze dasz na obrazek PPM i właściwości i skopiujesz link i dasz w [ img ] [ /img ] Te "[]" maja być bliżej :)

Asunul 13-08-2008 09:53

Cytuj:

nie wiedzialem za duzo i moze nawet nie chodzilem pozbierac na jakies eq bo poki mi kumpel nie pokazal gdzie moge expic to nie wiedzialem... ale nie stalem pod tym dp i nie prosilem ludzi o jakies itemy bo sie nie bede ponizal zebrzac

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09.