![]() |
Cytuj:
signed _/ :) właśnie z powodu takich jak ty drogi psychopato na moim serwerze wszystko co PL hunted @down oczywsice report juz poszedl ale na forum :) |
Cytuj:
Najsmieszniejsze jest to, ze wiekszosc osob wypowiadajacych sie tutaj to tez są polaczki. Niestety. Przyganiał kocioł garnkowi. |
Lol, niektórzy chyba do końca nie zrozumieli o co w tej akcji chodzi ;/
|
Mnie też drażnią hasełka nupkuf typu "daj coś" itp... Najlepszym rozwiązaniem jest zignorowanie takich przykrych dzieci (moja lista ignorowanych graczy sporo przewyższa listę VIP'ów). Wszelkiego rodzaju akcje zapopiegawcze tej pladze na forum nic nie dadzą.
|
4x up
a potem płaczesz na forum że hack/ban @3x up dobra gdyniaczku wyjdz @up ignore to dobra opcja ale potem obraz polaka nie tylko w tibi ale w realnym swiecie jest jaki jest ;/ |
@Edit
Dobra ziomek się pomylił ;d |
Moim zdaniem jedynym wyjściem jest wprowadzenie przy zakładaniu konta krótkiego testu IQ oraz testu z znajomości praw Tibii (oczywiście po angielsku).
Wykluczyło by to 90% nobów, bo znają oni jedynie parę słów po "angielskiemu" : Hi, Yes, No, Bye, Buy, Sell, etc. |
10:48 Marcin dargon of ziomek [8]: TIBIA BENDZIE PUKI POLACY SOM!!!!!!!!!!!!!!!
10:51 Marcin dargon of ziomek [8]: MAZ COS DO POLAKUF MAZ COS DO MNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 (on to mówił na serio) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do akcji to ofc popieram chociaz sadze ze gowno da,ale jesli chociaz pare osob zastanowi sie zamiast przed depo bedzie wyc "pls fri itenz" to i tak bedzie sukces. Cytuj:
|
Jak mam wybierać między polaczkiem a botterem, to stwierdzam:
Cytuj:
|
Mam nadzieje, że coś osiągniemy =]
|
Cytuj:
PS. przypomnijcie sobie jak sami zaczynaliście grać w tibia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mwrox_789
No Comment... #Topic Akcje jak najbardziej popieram.Na Harmonii jest pełno taki osób które piszą "plxxx daj cos" Np: Stoje sobie w Venore pod Depo, nagle gość spamuje "dajcie cos" Ja sie go pytam czemu sam nie idzie zbierać na EQ, on na to: "nie chce mi się" Taki ludzi tylko "rzal" i "bul" |
Cytuj:
siedzialem cicho i zwiedzalem mape , napewno nie marnowalem kilku godzin w depo drąc się "frii itanz" bo wieksze prawdopodobienstwo ze nazbieram gp na dany item niz cos wyzebram co mi sie na nic nie przyda |
Ja też popieram tą akcję , ale nie dodam obrazka do podpisu ponieważ nie wiem jak się hostuje obrazki.
|
Nie musisz hostować :)
Wystarczy ze dasz na obrazek PPM i właściwości i skopiujesz link i dasz w [ img ] [ /img ] Te "[]" maja być bliżej :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |