Vanhelsen |
10-08-2008 21:54 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kapelusz5
(Post 2222803)
[...]Wydaje Ci się że jesteś jakimś krzyżowcem który wypowiedział wojne przeciwko złu szerzącemu się na tej stronie, a celem twojej świętej misji jest wyplenienie każdego kto nie stosuje się do regulaminu.
|
Padłem na kolana wraz z swym mistrzem Mordimerem Madderinem i zacząłem odmawiać modlitę której nauczył nas nasz Pan Chrystus Mściciel by dał mi sił i umocnił w oddzielaniu ziarna prawdy od plewu spamu i keyloggerów.
Wybacz, że staram się odwalać swoją robotę... postaram się naprawić swój błąd.
Cytuj:
(Post 2222876)
To co się tu teraz dzieje jest sytuacją conajmniej skrajną! Dlaczego gracz z 3 letnim stażem dostaje bana forever za to że wstawił link do speedy share zamiast zwyczajnie dostać jakieś ostrzeżenie lub cokolwiek innego.[...]
|
Pewnie dla tego, że nigdy nie raczył sprawdzić co znajduje się w tym tajemniczym temacie nazwanym "regulamin forum"...
Cytuj:
(Post 2222929)
A jakby Morderca i kieszonkowiec dostawali taki sam wyrok to też byś powiedział że to dobrze bo wszyscy są traktowani na równi?
|
Człowieku! Co ty piszesz! Tu chodzi o to, że nie patrząc na staż KAŻDY podlega regulaminowi! Korzystając z twojej alegorii, Morderca dostanie karę przewidzianą za morderstwo i dostanie ją nie patrząc na to, czy jest prostym chłopem czy politykiem...
@down: a możesz powiedzieć, o co chodzi ci tym razem w tej metaforze? bo ja jakoś nie widzę w niej sensu... Co to ma do twoich pierwszych zażaleń?...
|