![]() |
RE:Stalmir
ty też,jak mówił Genesis, musisz czytać z wiarygodych źródeł (chociaż w tym przypadku nie :P),pisali kiedyś tu na forum,ze była ta WIELKA cofka,i zmniejszyli lvle...moze ta cofka byla do kilku miesięcy cofana nie wiem... :d jak pomyślisz,to się dowiesz :) |
NooB??
Ej czarny idioto!! nie ma kogos takeigo jak bubbel tylko BUbble LOL!!!!!
|
A tak apropo jest wyzszy lvl niz 200?
ciekaw jestem jakie ona ma skillez/ |
a ja wam mogę powiedzieć, że Bubble(bubel -,-) rzeczywiście ma proteckje u GMów.. widziałem filmik, jak gosciu zaatakował Bubble.. z GFB ją prał, a ona po prostu do domku zwiała, zaraz przyszedł jakis GM i powiedział do goscia który atakował "do not atk my wife, you`re banished".. no i ban -,-
RE :UP bubble ma skille góra 105/95 Genezis 007- nikt niema Soft Bootsów, podobno Mer~Del`Toro miał, ale na filmiku jak soluje Demon Quest o niewidzać.. a pozatym, na ostatnim Test Serwerze(błagam, dajcie następny, plx,plx!!!!!!) miałem Softy... nic nie robiły -,- |
;]
dokładnie ma:101/89 :p
|
Cytuj:
Nie chce mi się z tobą kłucić .....Dragonslayer ma great shielda ,blokował na anihilatorze ......a bubble może mieć tego mls za zrobienie laski gm nietzsche ,to mnie nei interesuje...:P |
Cytuj:
Hehe ...GM może wszystko:P |
Cytuj:
Aha i jeszcze jedno dragonslayer nie ma softów ...nikt ich nie ma w tibi...tak samo boots of waterwalling czy jakoś tak(buty do chodzenia po wodzie , są w skarbcu w ankrahmun)....także coś ci się pomyliło... :) |
takie skille a taki lvl -.- powinna się wziąć ostro za trenowanie a nie za expienie
|
nic dodać nic ująć,Bubble is a little God on Antica :D..teraz CIPy bedą miały problem bo jak taka napakowana lala bedzie szła sobie po ulicy i robiła se spokojnie solo demony to chyba dodadzą nam kolejne levele :P...no i of korz Gratz 4 Bubble :D
|
Cytuj:
Bubble nie zsoluje demona.....ostatnio był filmik ...nei trafiała demona prawie wcale ...potem waliła z explozki nawet po 400 .....a nietzsche ją uhał...także bubble solo demon weźmie z explo i uhającym ją nietzsche...:P |
Cytuj:
Chlopak popelnil bląd i co? Czlowiek uczy sie na blędach.To,że źle napisal nick tego"Bubbla"nie oznacza,że musisz odrazu nim karcić. |
Cytuj:
Ok..Widzialem Blessed Shielda w jego domku(na Ankrakhum).Pomylilem sie jednak co do Bs. DragonSlayer ma te Softy za najlepszy magic level jako paladyn (chyba 25 a może juz większy:)) Niektórzy moga w to nie wierzyc,nie mam zamiaru się z nimi klocic. |
Niepotrzebne zakładanie takich postów. http://www.tibia.gery.pl/newsy/18166.html Zdjecie pięknej Bubble vel Bubel :D
|
czmeu buble
zauważlem wiele osob którzy non-stop o nim mowia co w nim jest szczególnego wiadomo ma 199 ( abo 200 ) ale nic wiecej a wiele osob caly czas buble, buble , buble....
|
Cytuj:
LOL!!!!!!!dragon slayer ma 24 mlvl!!!!najwyższy mlvl ma "prawdopodobnie " - tharkas , jest to 126 (chyba nie pamiętam) royal palladin ze skillami 111/101... 8o |
No i ten tharkas ma 25 mlvl :P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Właśnie o ten filmik chodzi...w tym filmiku bubble waliła z exlozji a nietzsche ją uhał to było widać bo czasem zdażało się że uhała się ona i on ją jednocześnie w tym filmiku bubble waliła z explo a uhanie zostawiała nietzsche...;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |