![]() |
Cytuj:
mam w dupie ortografie tak jak ciebie i całą twoją rodzine :) pozdro jak bedziesz chciał porozmawiac o paymencie pisz do leadera chociaz ja bede prosił zebys ty nie miał paymentu lamusie |
Sowa mega pocisk xDDDD
Ps. Moje posty dedykuje kostonowi ktory uwaza ze sa piękne :D |
Sorry, musze double posta jebnac bo nie wytrzymam XDDDD
http://img245.imageshack.us/img245/3...xyralolrf3.jpg http://img245.imageshack.us/img245/3...c658a7cbdb.jpg BIG FAIL |
Ej Wszelkie prawa zastrzeżone!! Ponabijać nawet sie nie mozna...
@Komarro czy jak tam Cie matka ochrzścila Pragnę sprostowac, iż od pazdziernika jestem studentem jednej z lepszej uczelni w Polsce. Ale wygrywam z Tobą bezdyskusyjnie czyms innym.... nie jestem dzieckiem Tibii jak Ty :) Jestes jednym z tych, którym pocisk na forum daje samozaspokojenie. Ale dla mnie jestes nikim, najprostszą forma zycia jaka istnieje, kompletne zero. Nie powracajmy do tematu paymentu..... Widakey sie nie wyplaca :) |
Cytuj:
|
Chcial bym poruszyc jedna rzecz .Kamarroo wielki Power gamer ktory ma zero pojecia o grze ,ktory ma tak zajebi..e PVP ze normalnie gdy powiedzialem na vencie TE o tym ze go pizgamy bo jest z Bochni to uslyszalem od wysoko postawionej osoby w TE ze szkoda fraga bo to ziomek ktory ma hu..we PVP potrafi duzo gadac malo robic .Jego zdanie w gildi Assassinate jest malo warte i znaczace .A jesli ci chodzi o moj udzial w grze ,warze to niebawem sie przekonacie kto co i z kim ! ,reszte dopiszcie se sami .Narazie usowamy sie w cien Panowie i Panie .Pozdrowienia dla Fratena z .. a h..j wie skad !
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli nie wiesz to nie mów.......Grubo się mylisz ^.- |
Z wami bylo podobnie ,tak ze nie mow Nie! dopki jestem w grze .Z SI powinno byc jeszcze gorzej ze wzgledu na ich stargana przeszlosc ,nieustajace PA na serwerze .Ludzie hunceni przez caly serwer przez Vitality rowniez przyczym teraz razem sa w sojuszu .Ja nie mowie ze chce byc z toba czy z inna osoba poprostu co przyniesie kolej rzeczy a ludzie wroca by ratowac dobre imie gildie :)
Cytuj:
|
Fajny mily wieczorek :)
|
I to nie z dziewczyna? widzisz jednak mozna miec fun poza pz, szkoda tylko ze tyle nub charow.
2:1 01:41 Widakey [126]: ale poswiecilem sie kubuis 01:41 Cav [35]: exura gran 01:41 Widakey [126]: i to jest honor !!! 01:41 Widakey [126]: BO SIE POSWIECILEM!! 01:41 Widakey [126]: I CHUJ WAM W DUPE :DDDDDD |
Cytuj:
|
To kiedy powtorka? tylko lepiej jakis open field, przynajmniej bedziecie mieli wieksze szanse zabic ktoregos maga od nas.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wid ostro z nim :D jedziesz
Cytuj:
|
Nie mam pojęcia dlaczego tak jest....ale w każdej wojnie kto przegrywa to zawsze wyszczekany na forum jest ^.-
|
Cytuj:
Azraelus [86]: na*******am fanji przez 4 lata lecz nie moge tego uzywac :> bo jednym ciosem miazdze ci wnetrznosci |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:54. |