![]() |
Moim zdaniem najlepszy poradnik dla paladyna.
Dałemś w nim "wszystkie" potrzebne informacje do 40 lvl 9/10 bo fotek nie ma ;/ |
Na taki poradnik czekałem od dawna. Wielkie Gz 10/10 :cup:
|
Widać że ripper przed chwilą padł na ratach i musi się wyżyć.Co do neopostmana to chyba Tibia Auto mu loota nie pozbierała skoro tak krytykuje twój poradnik.A co do niego to najleprzy jaki czytałem.10/10 (oczywiście nie jest idealny ale najbardziej mi się podobał)
|
Opisałeś to co już od dawna było znane i pokazane w innych poradnikach, ze względu na to, że jest już masa poradników jak grać pallkiem daje szkolną 2-
|
Elosik bardzo fajny poradnik daje 10/10 tylko zastanawiam się nad jednym żeby expić na 15 lvlu na dwarfach guardach bo tam jest tak napisane w poradniku nie za silne trochę...bo moim zdaniem dwarfy guardy sa za silne na 15lvl.PoZdRo;);)
|
Cytuj:
No wiesz, jak uciekasz i walisz to nie trudne są, tylko na pvp serverach uwaga na pkerów a na non-pvp serverach na blokerów |
Aha.. wszystko ładnie, pięknie ale :
To przepraszam Palkiem to juz łuk , kusza wyszły z mody ..?? <tymbardziej po updatach kiedy mamy gro nowych kuszy i lukow > Poradnik napisany wlsciwie o tym jak ty grasz pallkiem i jaka ty wybrales droge .. Generalnie ocenił bym tą prace na 7/10 bo sporo obrazkow :D |
Wyszły z mody, bo jest większe ryzyko śmierci. Każdy wie, że paladinowi rośnie shielding tak jak u knighta, dlatego też lepiej biegać z tarczą, bo podczas kicka zblokujemy parę hitów, a bez padniemy jak mucha.
|
Up /\ /\
Niewątpliwie jest to zaleta jednorecznych broni ale : - Jest coś takiego jak Power Bolt - 40 atk (wart 7gp) ; Onyx Arrow - 38 atk (7gp) - Royal Crossbow + 5 atk ;Composite Hornbow lub Warsinger Bow + 3 atk Poruwnaj teraz to do assassint starow - 65 atk (koszt 100 sztuka - 2-3 uzycia) czyli PB - Royal Crossbow 45atk za 7 gp lub OA + ktorys bow 41 atk za 7gp Co sie bardziej opłaca ??:cup: |
Po za ograniczonymi miejscówkami do hantowania to poradnik w porządku :)
|
Pare uwag
Nie doceniasz wartości innych rodzajów amunicji. Żeby nie być gołosłownym to podam przykład:
Deep Fibula, łowy na smoki. Tyle, że z nich i z mino leci ammo i kusze(ammo z mino of course). Po co więc czekać na następne stadko smoków, stojąc pod ścianą? Bierzesz kusze, ammo i idziesz wyciąć w pień towarzystwo minosków. Loot spory, ammo masz za free, smoki pewnie już przyleciały. Jest tego więcej, wystarczy pokombinować ;) |
Poradnik bardzo mi sie spodobal :cup:, ale w punkcie "Eq" zapomniales dodac jakie tarcze sie powinno nosic ;)
10/10 |
Co robić?
Witam, szanowne forum :) Mam paladyna na RL i nie wiem co robić
Posiadam 22 Lvl Paladyna 75+/65+ , i nie wiem co robić czy skillować dalej do 80 lub 85 czy co robić. Eq: Demon Helmet, Paladin Armor, BOH, Blue legs, demon shield. Moglibyście coś doradzić? :( |
@up
Idź expić na cycach ;) |
A do skilowania okolo 20 lvl to też polecam Ghule ;) sam na nich skilowalem i taka slabsza wersja monka ale nawet nie jest zle ;D jesli masz za slaby shield na cycki to ghule sa w sam raz tylko jedzenie i mane na leczenie od czasu do czasu :)
|
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,................. ...
|
Bardzo Dobry Poradnik!;)
|
Dobry poradnik, fajnie wszystko opisanie.:)
|
Bardzo dobry poradnik.
|
Swietne xd duuuzy + ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03. |