Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Screan Shots By Folari (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=19004)

jastin 09-12-2004 17:44

Fajne fotki

ss sa super no co bede duzo gadac ale powiem jedno taki duzy lvl zawsze ma fajne fotki :)) bo zawsze ma afajne hunty i tp ss superk oki narq pozdro dla calej tibi .pl i wszystkich kolegow grajacych na danubi narqq

Wjot 09-12-2004 18:09

Nie będe oryginalny.
Super extra hiper ssy odjechany level itp.
Wszystko NAJ :cup:
Aurea rulezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kielek 09-12-2004 19:46

siemanko widze że idze ci ostro na aurea po
Azurze :P

Para 09-12-2004 19:54

no no ;]

Pewnie mnie nie pamietasz ale 2 razy z toba na dl'kach bylem raz blokowal Moro Mystic raz saqis stare czasy wtedy 60lvl miales :D a teraz ladnie do poszodu idziesz pamietaj o Polakach jak zadzic bedziesz:D pozdo dla calej aurea ;]

Homer 09-12-2004 20:42

swietne SSy.. gratuluje lvlka :) :D :D

Karlos 09-12-2004 20:55

a mi to wyglada jak by koles to screnki wzial z jakiegos innego forum czy cos...
nagle sie pojawil na forum Folari z ~60 lvl... dziwne....

Kuxitazo 09-12-2004 21:18

kolejny sharer ;-)

-=Folari=- 09-12-2004 22:36

eeee o co chodzi ? Jkaie inne forum ?? --.--
Jedyna zmiana nassach to to ze na jednych jest tylko ekran tibi a na inncyh jest pasek start itp poniewaz cos mi sie pier...

Widze ze niemozna lvla szybko bic itp bo sie przywalja odrazu omfg -.-

Btw. w ille Gottar na***al 100 ? Bede szybszy ? :> Gram juz 5 miechow

Kuxitazo 09-12-2004 23:46

Folari, sam mowiles ze dzieliles konto, wiec nie musisz oszukiwac, co to za sztuka zrobic 100lvl sharerem?

Piero 10-12-2004 08:25

@up
Gottar tez gra z bratem...

Master Mela 10-12-2004 08:55

AUREA RULEZ!! Ja tez gram ale narazie cienki char 22 (juz prawie 23) Master Sorcer nick: Sir Hara.... (jak jakies DL's Hunty npiszcie)

B0|_tO|-|O|_iK 11-12-2004 12:07

najs szkriny :p
btw jestes z gdanska-jasienia? jesli nie to sorki za pomylke ;s

Ice^Cube 11-12-2004 16:02

A co Ty synciu o tym wiesz... ?

Satorius zawsze myslalem, ze masz poukladane w glowie, ale ty jednak masz kompleks "malej paly". Na sama mysl o tym, ze Barb zrobi na Folarim 100 lv to sie chyba spuszczasz na monitor... Nie czytam tego forum, ale w momencie kiedy dostaje msg od Polakow grajacych na Aurerze i spamujacych mnie smiechem na sama mysl o tym poscie, ktorym nas uraczyles.

btw. Jestes lisciem... pamietasz uklad, jak bylem najwyzszym lv razem z Quenthel ? Losario-Joixazi-Folari 4ever! A ty kur.. wykpiles sie z tego, dlatego jestes dla mnie noobem i nic wiecej :)
Wesolych Swiat Barb... i tak wiem, ze to Ty grasz :)

-=Folari=- 11-12-2004 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ice^Cube
Satorius zawsze myslalem, ze masz poukladane w glowie, ale ty jednak masz kompleks "malej paly". Na sama mysl o tym, ze Barb zrobi na Folarim 100 lv to sie chyba spuszczasz na monitor... Nie czytam tego forum, ale w momencie kiedy dostaje msg od Polakow grajacych na Aurerze i spamujacych mnie smiechem na sama mysl o tym poscie, ktorym nas uraczyles.

btw. Jestes lisciem... pamietasz uklad, jak bylem najwyzszym lv razem z Quenthel ? Losario-Joixazi-Folari 4ever! A ty kur.. wykpiles sie z tego, dlatego jestes dla mnie noobem i nic wiecej :)
Wesolych Swiat Barb... i tak wiem, ze to Ty grasz :)

Eeee .... sorry ale niezabardzo wiem o co ci chodzi ?? Jaki Post ?? --.--
Sato to moj one of the best ziomf z rl wiec zamknij d..pe.

Joxazi ;] Losario ^^ Quenthel :) Co masz do ukladu ?? Uklad bym jak gralismy w 4 .. quen pierwsza odpadla ... potem ty czy naodwort ... I nie wiem o co chodzi bo nigdy niebylo sytuacji w korej oni wymagali by mojej pomocy w sprawach w kotrych niezawinili .... Ja nie bede dupy nadstawial jezeli np jox poszed do Vailintians ... Jego sprawa ... Gdyby bylo cos niefair interweniowal bym zreszta gdy go trapowali w Venore pomoglem mu i padlem ...

Btw. Raczej ty sie spuszczasz zreszta nie wiem czym chyba woda ...
Zawsze cieplo wspominalem all lepszych i gorszyk ziomkow ze starych krain ... ale taki maly loleq jak ty to zmienil :(

Koko 11-12-2004 19:21

Cze fajne sski masz, wrzucisz jeszcze trochę i temat będzie numer 1 w tym, dziale.Mam do ciebie pytanie. Gdzie na dragach najwięcej expa na godzine wyciągasz i ile w przybliżeniu? :)

-=Folari=- 11-12-2004 19:37

@KoKo Ja bije Jaszczury w Venore gdyby ci bardzo zalezalo mozesz wyciagnac 60-70 k ale musial bys uzywac Hmm a Samymi boltami to mysle ze ze 40 k spokojnie :)

Polecam dragi od lvl na ktorym macie w przypadku pala 800 hp

Ice^Cube 11-12-2004 19:47

Nie chcialem tego pisac...
Moze wyjasnijmy wszystkim jak to jest na prawde:
- konto, na ktorym jest Folari nalezy do Ciebie (to wszystko)
- rozmawialem z postacia Folari duzo razy, i z Toba Sato~ gadalem 1 czy 2
- Barbarius of Blood (nick z Hiberny) robi 99% expa na tej postaci co stwierdzam bo tym, ze tylko z nim gadam
- dodatkowo ludzie od Ciebie z rl, polewaja z tego, ze Barb expi, a Ty honory przypisujesz sobie, jednym slowem wozisz sie

A poszedlem do Valiants bo na Polakow nie moglem liczyc (w wiekszosci), Fast, ktorego znam z rl powiedzial, ze ma w dupie swoja postac i poszedl sie bic jak mnie zaczeli huntowac co bylo rownoznaczne do poczatku wojny (uwazali, ze to ja ukradlem loota z WL jak bylismy na Banshee). Ja tam osobiscie do Ciebie nic nie mam, ale szkoda mi Barba, ktory ciezko tyra na postaci i nie zalezy mu na slawie tak jak Tobie....
Przemysl to sobie, bo ja bylem jedynym z Polakow na Aurerze, ktory postanowil napisac co tak na prawde na ten temat mysli, a uwierz mi wielu z Ciebie polewa bo to wlasnie od nich dostalem link to tego topicu

-=Folari=- 11-12-2004 20:13

--.-- Nie bede sie wypowiadac bo szkoda slow ..
Nie wiesz jak jest to po co piszesz ?
Sato nie dotyka sie fola od deada na dl'ach i guardach...

I wy***ane mam z tych co sie smieja bo zazdroszcza poprstu ze z nooba stalem sie kims i jestem najlepszym Polakiem i aktywnym graczem na aurea ...

Niech ci co sie nasmiewaja zostawia tu swoj slad i wypowiedza sie a nie brechtaja gdzies za plecami ... "Nie powiedziales w ryj to niepowiedziales nic"

Ice^Cube 11-12-2004 20:34

No to albo ty klamiesz albo Barb....
Bo dzisiaj ok 14-15 gadalem z nim na gg, i powiedzial mi, ze wlasnie padl na dragu... wiec sadze, ze nie gadalem z Toba. Wiec prosze nie pierdo* mi takich bzdur bo robisz z siebie debila... A noobem byles, jestes i pozostaniesz nawet jak bedziesz mial na swoim koncie postac ze 150lv...
W tej grze nie chodzi tylko o to jaki masz lv i skille, ale tez o pewne wartosci z zycia codziennego...
Zawsze zerowales na pracy Barba, na Hiberniii prze*******ale* jego kase na bzdury, a tutaj nawet nie jestes w stanie zachowac odrobiny godnosci i przyznac sie do tego, ze na tej postaci gra w wiekszosci inny koles...

ghiron 11-12-2004 20:36

Grałem troche na aurea
Gratz lvl nie ważne kto nabił i tak gratz xD
Wiekszosc h lvli ma kilku ownerów :)
,,Nie powiedziales w ryj to niepowiedziales nic" Pięc dwa dębiec roX
zgadzam się z tym!!!
Pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19.