Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Victum Omnis vs. Viribus Unitis (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=190218)

Legend_of_Goku 27-08-2008 20:57

typowy forum troll ani nie podasz kim jestes pod tym nickiem ani nic sensownego na riposte rzucic nie mozesz,

Twoim starym hyh jaki pocisk jeszcze mu tak pojedz to u dzieci modne takie wyzywanki po starych,

/a tak btw ja na tym servie nie musze byc kims mi to niepotrzebne do szczescia i moja glowna ambicja nie jest uswiadamianie swojej wyzszosci nad innymi na forum i w grze pozro idz zapytaj kolegow co mozesz napisac zeby komus pocisnac wzursze sie tym niezmiernie

A do gry wroce we wrzesniu (moze) bo mam duzo do roboty narazie ****ku

Sushirs 27-08-2008 21:06

ale mi pocisnol :S

straszne

Legend wejdz na TS na intelinka ;)

Efax 27-08-2008 21:33

Legen jest zły bo został oczyszczony jego domek.

Co do tzw. pa VU to skończcie o tym pisać bo dosłownie mam ochotę poprzegryzać wszystkim użytkownikom, poniżej 15 roku życia i powyżej 40, kable od internetu...PA było, jest i bedzię...nawet jak my przestaniemy grać to inni się znajdą...Czy to xaem, finix, czy gauwart mniejsza o to poprostu zatęsknicie za VU jeszcze...

A wpierdol trwa...:/

omfgMUKAomfg 27-08-2008 22:08

AHAHAHAHA zatęsknicie kurwa zatęsknicie. Święte słowa.

Już widzę memberów pseudo neutralnych gildii (którzy liżą dupę VO, przychodzą noobharami na OB pomagać swoim "przyjacielom" i myślą, że im coś po wojnie skapnie). NIE NIE NIE !!! Nie okłamujcie się nie będzie forów będzie wpierdol, będzie payment, będzie wy*******aj z expa, będzie BOH or HUNTED.
Większość wybierze BOH, raz, drugi, trzeciego już nie będzie, pojawi się opór ( czynny i bierny).

Wtedy my się będziemy cieszyć, że frajerstwo, które tak cieszyło sie z "wygrywanej wojny " dostało w pizde, z tą różnicą, że VU to nie VO i nie zbieramy każdego ciula, któremu coś nie wyszło.

ELO<<<

Byle_jaki_nick 27-08-2008 22:21

Make peace, not war ;< xdd

blackdd 27-08-2008 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omfgMUKAomfg (Post 2247810)

Już widzę memberów pseudo neutralnych gildii (którzy liżą dupę VO, przychodzą noobharami na OB pomagać swoim "przyjacielom" i myślą, że im coś po wojnie skapnie). NIE NIE NIE !!! Nie okłamujcie się nie będzie forów będzie wpierdol, będzie payment, będzie wy*******aj z expa, będzie BOH or HUNTED.
Większość wybierze BOH, raz, drugi, trzeciego już nie będzie, pojawi się opór ( czynny i bierny).

Wtedy my się będziemy cieszyć, że frajerstwo, które tak cieszyło sie z "wygrywanej wojny " dostało w pizde, z tą różnicą, że VU to nie VO i nie zbieramy każdego ciula, któremu coś nie wyszło.

ELO<<<

Ahaha jakbym slyszal stare ordo czy lh xddd
Wiec co robia w vu rozne scierwa ktore wczesniej biliscie ? :>

Co do wywalania z respa chyba to bedzie normalne, ze po tak dlugim czasie kazdy bedzie chcial odrobic lvl itp ? :)

/ Tert

Sushirs 27-08-2008 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Efax (Post 2247715)
Legen jest zły bo został oczyszczony jego domek.

Mysle ze nie jest zly. ;)

Pozdro

Legend_of_Goku 27-08-2008 23:06

Cytuj:

ELO<<<

---------

HYH ja to juz chyba gdzies widzialem mmmmmmmmmmmm..hhhhhhhhhmmmmmmmmmm... czyz nie tak robilo Viribus? xD ojjeeejjj ...

A co do mojego domku to tam mialem zaledwie 1,2kk i to przedmioty ktorych mi sie sprzedawac nie chcialo bo ladne byly a w depo i tak mam prawie tyle w kasie i innych syach wiec nie placzcie z mojego powodu ... mam nadzieje ze dzieki temu poprawilem wam nastroje i wyjdziecie na opena i popadacie z blesami za moja i marka aka lomess hajs

KAZIK juz z reszta przyszalal nawet 2 charami..... aaaaahhahahaha oby tak dalej.... moge nawet wam dac wiecej szczegolnie kazikowi :D

Sushirs 27-08-2008 23:12

ej a mi cos dasz pls ?

Fallathanu 27-08-2008 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legend_of_Goku (Post 2247928)
---------

HYH ja to juz chyba gdzies widzialem mmmmmmmmmmmm..hhhhhhhhhmmmmmmmmmm... czyz nie tak robilo Viribus? xD ojjeeejjj ...

A co do mojego domku to tam mialem zaledwie 1,2kk i to przedmioty ktorych mi sie sprzedawac nie chcialo bo ladne byly a w depo i tak mam prawie tyle w kasie i innych syach wiec nie placzcie z mojego powodu ... mam nadzieje ze dzieki temu poprawilem wam nastroje i wyjdziecie na opena i popadacie z blesami za moja i marka aka lomess hajs

KAZIK juz z reszta przyszalal nawet 2 charami..... aaaaahhahahaha oby tak dalej.... moge nawet wam dac wiecej szczegolnie kazikowi :D

Kazik w przeciwienstwie do Ciebie wychodzi walczyc a nie stoji w pz i napina sie na forum, wyciagnij z tego wnioski, jesli Twoj maly mozdzek Ci na to pozwoli

Sushirs 27-08-2008 23:27

omfG next pajac z furory.

By Legend_of_Goku :
/a tak btw ja na tym servie nie musze byc kims mi to niepotrzebne do szczescia/

[P]ozdro%[P]ocwicz
kthxbye!XD

Fallathanu 27-08-2008 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sushirs (Post 2247967)
omfG next pajac z furory.

By Legend_of_Goku :
/a tak btw ja na tym servie nie musze byc kims mi to niepotrzebne do szczescia/

[P]ozdro%[P]ocwicz
kthxbye!XD

omfG next pajac z pz.

Seredo 28-08-2008 00:24

Legend_of_Goku dobrze oboje wiemy ze pizda jesteś i expisz w depo Abe"dendriel.
Mam tobie przypomnieć jak byłeś sam zajebistym przydupasem VU byłeś nawet liderem pierwszej guild "FBN". Jak była Pk guild "BZS" w ab to fajnie kozaczyles z depo że nas pozabijasz ze sfoimi pszyjaciółmi którzy ci teraz dupe kopią ;)

Jesteś pro evul masta PeVałPe i nie boisz sie o chara. Czemu w każdej wojnie trzymasz się strony która wygrywa ??????????????????????????????

Boytano 28-08-2008 00:36

to dlaczego później trzymał stronę Last Hope które przegrywało?

Safe 28-08-2008 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu (Post 2247958)
Kazik w przeciwienstwie do Ciebie wychodzi walczyc a nie stoji w pz i napina sie na forum, wyciagnij z tego wnioski, jesli Twoj maly mozdzek Ci na to pozwoli

Miedzy odwaga, a glupota jest bardzo cieniutka linia...

Lovah 28-08-2008 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boytano (Post 2248064)
to dlaczego później trzymał stronę Last Hope które przegrywało?

...bo romans z VU mu niestety nie wyszedł ;////

Sarin 28-08-2008 07:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2248052)
Legend_of_Goku dobrze oboje wiemy ze pizda jesteś i expisz w depo Abe"dendriel.
Mam tobie przypomnieć jak byłeś sam zajebistym przydupasem VU byłeś nawet liderem pierwszej guild "FBN". Jak była Pk guild "BZS" w ab to fajnie kozaczyles z depo że nas pozabijasz ze sfoimi pszyjaciółmi którzy ci teraz dupe kopią ;)

Jesteś pro evul masta PeVałPe i nie boisz sie o chara. Czemu w każdej wojnie trzymasz się strony która wygrywa ??????????????????????????????

Rzekl seredo ktory msem na wojnie biega bez utamki i 46 sorc go prawie solo sklada ;d ile hp miales? z 4? "pro evul masta PeVałPe"

papapappapapapapapappapapatki :*

Stanley'o 28-08-2008 10:04

Cytuj:

ELO<<<

jak widze takie posty jak ten to nie dziwie sie ze macie w gildii Nodoisa i innych Phoenixow ktorzy przekladaja okolnir nad szkola :)

Thunderbolt 28-08-2008 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stanley'o (Post 2248255)
jak widze takie posty jak ten to nie dziwie sie ze macie w gildii Nodoisa i innych Phoenixow ktorzy przekladaja okolnir nad szkola :)

Za to wy macie full zoo (malpa, dziadzia, slon-xendosa, hipopotama-calh~, i zaglodzonego psa-wawiernie) oraz pozbierane z calego serva zydowskie scierwo nadajace sie tylko do spalenia

Sushirs 28-08-2008 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2248278)
Za to wy macie full zoo (malpa, dziadzia, slon-xendosa, hipopotama-calh~, i zaglodzonego psa-wawiernie) oraz pozbierane z calego serva zydowskie scierwo nadajace sie tylko do spalenia

Odezwal sie Sóper prO zayebisty "pJejBoj"

-.^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:17.