![]() |
Ludzie test serw jest spoko! :) troche trzeba czekac ale oplaca sie :p
no ale coz niskie levele za duzo do gadania nie maja wiec raczej szkoda dnia dla tych co z np. 10 lev sie logowac chca :evul: ale tym co sie dostali gratuluje (sobie tez oczywiscie :) ) wiec: SEE U ALL IN TEST SERWER!! |
A ja wam powiem krótko jak narazie zalogowałem sie dwa razy ^^ , jak mają wprowadzać tą kolejke to ja jesetm przeciw wiecie jakby nie patrzył na świat przychodziły by logowanie 800-900 osób a tutaj koło 10 000 ^^ , wole sie męczyć przy tym pieprzonym napisie 'Too many players....' i sie za 10 razem zalogować niż męczyć z tym cholerstwem
|
Cytuj:
|
Wszystko jest piekne, pozmieniane grafiki, ale czy zauważyliście jakieś nowe przedmioty? Mowie NOWE itemy, a nie nowe grafiki, oraz prosiłbym o informacje na temat tych nowych beholderów (bo są 3).
|
Znowu kolejny bug
No i jest problem.Chodzi jak zwykle o logowanie bo mam 3 postacie na koncie.Loguję się jedną i pisze mi że jestem tak któryś w kolejce.Potem biorę abort i loguję się drugą i to samo i w końcu abort i loguję się 3cią.3cią postacią loguję się od paru godzin i jest spox:P ale jak biorę abort i próbuję się zalogować 2gą lub pierwszą postacią to o dziwo zamiast usuwa z kolejki 3cią postać to nie robi tego i czemu??Loguję się 2gą postacią a 3cia która wcześniej się lpróbowałem zalogować stoi nadal w kolejce bo jak ją wybieram to pokazuje że jestem coraz bliżej.Czemu tak się dzieje i kiedy wywali moje 3 postac ie z kolejki??Nawet jak wyłączę kompa i uruchomię za godzin i loguję się to jestem w kolejce ale znacznie bliżej.Czemu postacie się logują a co będzie jeśli wyłączę kompa i posta mi się wbije na serwer??Pls o odpowiedź
|
dostanie się teraz na serwer jest niee możliwe . Więc chyba nie prObujcie:( . Od 9 10 sie loguje , bylem 600 ktorys i teraz jestem...... 32 . Cały czas jestem 27-34 i nic nie awansuje raz bylem 24 , ale to na nic:( więc jak jesteście 100 to czeka was jeszcze dłłłłłuuuuuuuuuuuuga droga
|
Cytuj:
|
Tibia Jak chcesz grać to kur.a płać
undefinedchciałem dodać że ten system jest popierd....y doszło do tego że ogranicza sie wolność facc to jest chore kur.a. sami wiecie najlepiej że bez pacca ani rusz a co koleju update jest coraz gorzej wiekszość graczy teskni do starej tibii. Gram w tibie od 2 lat innymi charami i chce powiedzieć że to co robi cipsoft jest po prostu po***ane .Nie ma co tu ukrywać dojdzie do tego że bedzie trzeba wykupic pacca w paccu . To jest śmieszne czekam od 18 jestem teraz 1818 i pewnie zaloguje sie w wtorek na wieczór .Hehe nieżle ja *******e życze wszystkim miłych świąt i może sie kiedyś zaloguja na testa "kiedyś'' cya in tibia test :)
|
Cytuj:
ee?? Loguje sie na testa pierwszą postacią, jestem 365, po 4 minutach zmieniam postać na inną i tą następną jestem 3715 !! Nie sądzicie, że to dziwne? |
Cytuj:
tak wiem jestem malym brzydkim zlym cheaterem |
co do kolejek, to jesli np. non stop beda sie wbijac pacce to zaden facc nigdy nie wejdzie... zalozmy, ze na aldore loguje sie 80 osob w tym 3 z nich to pacc, za chwile jest 1 pacc, potem 2 itd. to wchodza TYLKO pacce, a facce zostaja na koncu kolejki bez szansy zalogowania X(
|
Nie plujcie sie do tych kolejek pacci czekaja tyle samo.
Awogóle teraz jest najwieksza szansa sie wbicia. |
Wbiłem się na tibie tuz po czyszczeniu serwów , :) ,ale nie było ataków na thais X( :( rozwaliłem już stoły , dostałem 8 ciastek od mikołaja , wydałem 25k na runy:) pk goniłem i oni gonili mnie . Spotkałem tylko jednego znajomego:( . Skillbar jest spox , grafiki też . Co tu gadac . Jest SUPER
|
Cytuj:
X( Tą kolejkę mają poprawić. Cytuj:
Zaczynam się zastanawiać czy do tego opóźnienia w kolejce, mogą się przyczyniać nasze piękne, szybkie łącza internetowe prosto od Telekompromitacji. |
Czy moze ktos moglby powiedziec mi jakie wlasciwości będzie miała ta nowa niebieska strzała ? (nie zamieściłem obrazka bo nie wiem jak ) Ja sam nie moge
sprawdzić bo coś mi sie tibia pieprzy jak tam kombinuje z test servem. __________________________________________________ :p:p:p:p |
test serwer jest extra!!! chociaz czkalem okolo 2-4h w kolejce nie żałuje!! te potwory sa extra i rzeczy !!!
|
Do kiedy?
Moge zadać pytanko : do kiedy jest ten TESTSERVER?? 8o 8o ?? :evul: :berserk:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
EDIT by Charlotte Makantana: Argh bylem 211 i CONECTED TIMEOUT... |
A co to !?
Wyłonczony już jest test serv ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:03. |