![]() |
Yoozek, mam pytanie. Wiem, że dużo na farao łazisz. Ile Dipów ubili¶cie zanim spadł wam Pharao Sword?
|
Mlvl ladny ale czy to jest pierwszy 30 mlvl w Tibii? Jesli da sie to gdziekolwiek sprawdzic to uwierze... ale mam bardzo stara fotke jakiegos palka ktory wtedy wbil 25 mlvl.... a to bylo kupe czasu temu wiec byc moze do dzis wbil juz wiekszy mlvl niz 30 ;> ;)
|
Cóż,
nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować :-) |
Cytuj:
Nie ktorzy na cele 1300 i nadal nie maja |
Ale sobie zaj*eb*i*sty labirynt ułożyli.
Gz dla tego Pana. Invite me ? |
hmm a co z ravager's axe?:] widze ze nie macie:P jest jakies na celescie?;p pozdroB)
|
Wow wielkie brawa ;d
|
Cytuj:
pozdr Cytuj:
|
I co z tego ??
|
Już jak pytam co zaszaleje :d Bo tak se ostatnio faraonki hancę z koleg±, zabili¶my z 80 Mardhisów i ani tarczy i ani Holy Falcona. To rzadsze niż Pharao Sword?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
w dzien masz fara co 2.5-3.5min wiec 20/h :)
a propo moja c maca ktora lotanlem 2 lata temu + ktora byla 4-5 w tibi wtedy kosztowala mnie wchu... pieniazkow ;p + 1 fara sie bilo raz na 15min a zabilem ich w ten sposob 450~?:] wytrwalosc ;p Morgahar ma jej najwiecej no i cierpliwosc :D |
Co tam mlvl, domek wyjebisty w trzy dupy :O
|
Nieno Gratz B)
|
Gratuluje, ale i tak 1 pan ma racje. Szkoda ze na nic się nie przyda ;p.
Ludzie wy nie widzicie, że to jest GH? A nie jego house? Btw, 2 lata temu to na Calmerce było 5 C Macków ;p. Nie wspomne o innych ¶wiatach. |
Cytuj:
xD! |
hehe dla panow na gorze to wlasciwie hmm celeste mozna nazwac pvp -.^ czyt recon i paru czlonkow megiddo gdzie sie nie ruszysz jestes zagrozony ale nic do tego nie mam xP
Gratulacje mlv i dobrobku megiddo ;P |
dobra robota Morg :)
no i w kurfe niezla chalupa :D trzymajcie tak dalej |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |