![]() |
Moim 20 ms-em wbiłam sobie 21 mlvl expiąc. wydaje mi się że nie leci tak wolno zważając na to że promocja od 20 lvla
|
@up
dobra wyjdz @topic warto robic sobie runy na hunta, zainwestowac w life ringi/roh/softy i wastowac mane na expie to w niedlugim czasie wpadnie te pare '%' i exp |
ja do 25 lvl biłem mlvl z różdżki + jakieś czary miałem mniejszy mlvl od lvl ale po osiągniętym 25lvl hmm i sie szybko bije mlvl i mi sie wyrównał a teraz mam 31lvl i 33mlvl gfb robi swoje. :D
|
Ja osobiście uważam, że bicie m lvla to jest w sumie strata jeśli nie mamy lagów/ kicków bo można to samo robić expiąc, a robienie run zostawić dla bota lub momentu gdy mamy lagi.
|
A Ja Mam Pytanie Takie " Mam 33 Druidke I Narazie Bije MLVL Robiąc HMM I Utevo Res Ina" I Nie Wiem Jakimi ( Czarami ) Bić MLVL Bo Runki To Będe : HMM : Robiła Ale Czar Jaki Wybrać ? ((( Nie Mam PACC )))
|
Cytuj:
Nie ważne jakiego czaru będziesz używała, mlvl będzie rósł tak samo szybko. Jednak chyba bardziej opłaca się robić runki dla siebie na expa lub na sprzedaż, niż marnować manę na inne czary ;) |
kiedyś to masowo robiło sie Uhy zawsze miałem mało souli i magic lvl mam teraz spory a teraz już uhy nie użyteczne jedynie icycle a trzeba do tego miec pacc zostaje nam avalache albo hmmy i expic z nimi
|
a ja to se zrobiłem 6bp icicle mam 30lvl i 30 mlvl a m lvl njlepiej rosnie jak dużo używasz many najlepiej robić runy do których potrzeba dużo many bo ja miałem 27 mlvl i 28 lvl jak robilem te icicle to wbiłem 3mlvle a lvl to se w ank wbiłem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47. |