![]() |
Cytuj:
|
wojne robcie ino szybko bo mi sie pacc konczy, a chcialbym pobawic sie jeszcze z raz w sepa i brac looty z waszych cial po open battle <obłąkańczy smiech>
|
Cytuj:
Co w tym złego że się od gapiłem z otsa jeśli mi się ten nick spodobał ?? |
Cytuj:
|
Ma Ktoś nk Lukiego(pierwszego ownera)?:)
|
Cytuj:
|
@up A loda tez mi strzelisz ?
Napisz na nk luki tharion i bedzie okolo 20 osob =D |
@up Przecież mówie "Ma Ktoś nk Lukiego(pierwszego ownera)?"
Nie chce żadnych pseudo Pro Gamerów z nk:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://nasza-klasa.pl/profile/11164294 Pozdrawiam |
to juz drugi, pierwszy mial do 40
|
@2xup a Luki Tharion nie ma na imię Łukasz?:)
|
Cytuj:
Czy ty masz na imię VMAX ? tak samo Luki wcale nie musi nazywac sie Łukasz i to jest jego prawdziwa nasza-klasa |
@up Nie no spoko :) Ale zawsze myślałem, że Luki Tharion ma na imie Łukasz xD
|
Drocan Shadow
Maly gruby Knight Tiuso wyplaceni |
No wyplaceni, w sumie zycze Tiusowi zeby sobie wkoncu troche pogral chlopak bo biedny mial totalnego niefarta... :>
|
Tiuso spłacony? To czemu dalej jest w Lr?:)
|
Hmm a teraz wujek eti wam powie o czym mowili na discavery chanell
o czyrakach wiec drazylem temat zafascynowany ta chorobą ... i wiec... Tłumaczenie: BOIL = CZYRAK wiec pewnie zastanawiacie sie czym jest ten czyrak ?? moze to cos do jedzenie , powiem wam ze nie czyrak to hmmm fuj fuj .... Czyrak (łac. furunculus) - ropne zapalenie okołomieszkowe z wytworzeniem czopa martwiczego, ma postać z początku guzka, potem krosty, spowodowane zakażeniem gronkowcowym. W przypadku mnogich czyraków stosuje się termin czyraczność, inaczej zespół Joba (łac. furunculosis). Wystąpienie licznych czyraków, które znajdują się blisko i łączą się w jedną zmianę nosi nazwę karbunkuła (łac. carbunculus) lub czyraka gromadnego albo inaczej mnogiego. Karbunkuł najczęściej występuje na karku. Mój maly felieton naukowy niema na celu obrazania membersow interegrum tylko jest napisany w celach zapobiegawczych. Boil lubi nadawac pseudonimy ludzia wiec nadajmy tez jemu !!!!!!!!:cup: czyrak czop martwiczny;( guzek karbunkuł do was nalezy wybor jak na niego bedziecie od tego dnia wolac !! :evul: Wasz reporter dede kebab :evul: |
mysle ze przezwisko lafy na boila 'knur' wygra
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |