![]() |
Troche za ciemno jak dla mnie :< Czekam az rozwinie sie fabula bo narazie nic sie nie dzieje ;p
Ale ogulnie to mi sie podoba :D |
Hmmm ogolnie jest spoko. Fajne stoly, regal z alkocholem i napojami tez ok, outfit karczmarza fajnie ci wyszedl (ta lysina na jego glowie jest wywalona xd). Co do efektu ognia to musze przyznac ze ciekawie wyglada. Troche za ciemno jest na tych screenach ale bez watpienia dodaje to klimatu ^^
Czekam na next parta... ;) Ocena: 9/10 |
Cytuj:
Zgadzam się i to bardzo. Jak Sezu wspomniał literófffka, nie obraź się na mnie, ale to dupowato wygląda :((( Bo znowu jakiś autor zanurza się w swoim Fakówym świecie .... Ale dobrze jest ;). Trzymaj tak dalej ;o. OFFTOPIC: Pacz zagadaj na gg bo musisz mi pomóc w sprawce ;x. |
Brak słów...
Pod względem graficznym zaj***ste... |
podałbyś mi swoje inne fake(nazwy)
bym se pooglądal a jeśli chodzi o part 9/10 |
Cytuj:
A co do fake'a to mam nadzieje, że szybko zacznę robić niu part. Cytuj:
|
Nie wiem czemu ale w tej karczmie zaśmierdziało (zapachniało chyba xD) diablo xD Ale to może tylko moja fantazja xD Ogólnie mi się podoba tylko nie podoba mi się to ze dialogi nie są na obrazku tylko obok na czarnym tle :<
Outy spoko ogólnie reszta fajna dam ocenę jak zrobisz next parta ^^ Dawaj dawaj xDDD My chcemy więcej xD @down Oj w książce jest coś podobnego. |
@up
Co ma ta karczma do Diablo? ;< @Topic Nie no,po prostu super,ale na początku te domki są jakieś takie małe. :D Ogólnie 9,5/10 |
Taki mały update.
Żebyście się nie niecierpliwili to powiem, że Part II jest już obmyślony. Grafik do zrobienia jest mało, ale tym razem więcej posiedzę nad efektami więc part ukaże się za około tydzień, jeżeli mi nic nie wyskoczy ważnego. |
w tych domach w prolgu to te elfy mieściły chyba jedynie Łóżko i jakąś skrzynke O.o troche za tycityci te domki ;]
Ale qtwa ten fake wymiata (graficznie) ryly ! -Domy mają złą skale +Wszystko inne |
Błędy ortograficzne to fatalny błąd, ale prawie każdemu się zdarza. Trochę lipne światła, zaś efekt ogniowy bardzo ładny. Fake znowu zadowala graficznie, piękne stoliki, butelki i półki na butelki. Błotko i wilki też nice. Mimo, że fabuła póki co jest średnia, to czuję, że niedługo ją rozwiniesz. Tym razem 8/10.
|
Muszę przyczepić się do błotka, w prologu wyglądało lepiej. Dałeś za dużo jaśniejszego koloru w środku i według mnie wygląda gorzej. Efekt ognia też nie najlepszy, ale tego sie akurat nie czepiam. Nielubię też skrótów w fejcach, jak chcesz to dalej ich używaj, nie traktuje tego jako minus. No i te światło, które Ci nie wyszło. Ale na pochwałę zasługują outfity i grafiki. Pierwszy part jest ciut gorszy od prologu co nie zmienia faktu, że trzyma poziom. Puki co znam zbyt mało fabuły by coś o niej napisać. Na koniec dodam, że ten fake ma klimat i mnie wciągnął, będe tutaj zaglądać.
|
bardzo ładny fake, masz talent. Zdania pisane trochę chaotycznie ale jest ok. Sezu jest boskim nawiązaniem do Illidana z W3 :D - wiesz co dobre ;]
nie lubię wystawiać ocen ale jak mam wystawić to 9.9/10 Czekam na następny part :) |
OMG nigdy niewidziałem takiego Cudeńka ten czar zaje*isty a te budynki masakra 9/10
|
Widac ze lubisz Warcrafta III ja tez xd.Wyglad Illidana (pieknie zrobiony) duchy wilkow (od wrozbity tez swietne).Ogolnie wszystko pieknie sie zapowiada naprawde dobry fake 9+/10 ;);)
|
Cytuj:
|
Zaraportuj. A później dorośnij.
Chyba, że jesteś właśnie na etapie 'bo powiem pani'. Albo mów, albo nie. Ale straszenie tym to zwykła głupota. |
Fajny ten I Part, 9/10
P.S. Jak robisz tą aurę wokół dłoni? Jeżeli robisz ją w Gimpie, to ja też chce się nauczyć. |
Słabo ta część wygląda przy prologu. Nawet błotko jest jakieś... mniej powalające ;) I cała fabuła tego parta jest jakaś mało ciekawa. Ale i tak narazie mało jest tutaj fake'ów, które dorównają temu.
@edit Ładnie tworzysz klimat światłami ;) Chodzi mi o to, że przy brzegu screena jest ciemniej, niż na środku. Chyba, że mi się zdaje oO. A same światła latarni są trochę za bardzo.. rozmazane (?) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:01. |