![]() |
Cytuj:
|
Ale ten botter ma lizodupów....;)
|
Lol @ 20 osób dostających padaczki po tym jak zrobił outfit
|
Skubaniec ale szubko, jakby miał motorek w dupie ;p
|
Masz 170lvl, zaczynasz expić na frostach, dobijasz 370... Zostajesz na poziomie 170. Gdy na niczym innym nie expisz, twój skill przestaje się rozwijać.
|
Cytuj:
Nie gra i chwała mu za to, i skąd wiesz, że DM kampi w pz? Wg mnie oni mają nadal bardzo mocny team, a Seromontis gra w WoW'a i chwała mu za to, wyleczył się. :cup: |
Cytuj:
wyleczył się? przeszedł z jednego gówna na drugie buehe |
Z tym, że to drugie o wiele mniej śmierdzi...
|
wow jest zajebisty ... 4 lata w tibie grałem i sie na przerzuciłem z kumplami na wowa ;p Gramy na toxic-wow ;] lepsza grafa etc . tibia to jebane gówno a konto na forum mam bo lubie filmiki pooglądać i czasem coś napisze ^^
|
Mniej śmierdzi ale dłużej się ciągnie.
a tak btw. gówno w sensie czynność która nie jest nikomu potrzebna a wciąga jak cholera |
Cytuj:
|
re
"Seromontis gra w WoW'a i chwała mu za to, wyleczył się."
Szkoda mi ciebie jesli twierdzisz ze przerzucenie sie z pochlaniacza czasu 2D na 3D to jest wyleczenie sie. Btw. fajnie xr3 jesli w wieku 6 lat grales w tibie , nie mowiac juz o kosztach internetu w 1997. |
moglby ktos powiedziec jak wersje tibi cama trzeba? albo zwyklej tibii bo dawno ogladalem filmiki chyba ostatynio jak byla 8.11 tibia i nie chce mi sie odpalic film
|
re
Sciagnij kolego najnowsza Wersje i bedzie po problemie ; )
|
sciagnalem najnowsza wersje camtv i tibii i pisze incorrect tibi version
|
bo musisz miec tą wersje tibi pod ktore ten film byl nagrany chyba 8.22
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@panowie up Po raz kolejny trzeba tłumaczyć zidiociałym 13 latkom, gdzie zadawać takie pytania... Możecie wyjść. |
masz na mysli mnie?
|
Cytuj:
Koszt internetu 10 lat temu - SDi 115,2kB/s około 120zł/mc. Wcale nie drogo jak na stałe łącze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:03. |