Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] C-walk ;]] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=193581)

Erverse 19-11-2008 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grycan (Post 2341851)
Tentotrix, po twojej wypowiedzi spadłem z krzesła. Skoro według ciebie Hip-hop niesie takie przesłanie, to jakie przesłanie niesie rock i inne?? Bo według mnie niesie ono podobne lub też jakieś. A co ty widzisz w rock'u innych takie na których kolo skacze, macha głową i tymi długimi włosami (że prawie kark złamie/skręci)?? Bo ja w tym sensu nie widzę. A i rap/hip-hop mają (według mnie) bardziej zrymowane teksty.

OH jakie te dzieci biedne, caly czas spadają z krzeseł ;|

BTW. TO TOPIC O C WALKU A NIE GUSTACH MUZYCZNYCH

CzareKing 19-11-2008 18:47

c-walk taki sobie, a co do waszej klotni, ja slucham amerykanskiego rapu i do nikogo sie nie czepiam, dopoki ktos sie nie przy**erdoli do mojego stylu. a ci co sie wypowiadaja o muzyce z przeslaniem, podajcie mi chociaz nazwe 1 piosenki, w ktorej to sie znajduje.

Affectus 19-11-2008 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tentotrix (Post 2342049)
Po prostu pięknie ujęte :) Pamiętam jak kiedyś szedłem ulicą i chcąc ,nie chcąc przypadkowo usłyszałem rozmowę dwóch 13-14 latków...gadali o tym jak koleś się najeb*** na imprezie itp..to że 13 latek chleje na potęgę chyba nikogo już dzisiaj nie zdziwi , ale nie wytrzymałem gdy usłyszałem odpowiedz tego 2...cytuje "Ej ziom weź k**** kiedyś musimy razem k**** UDERZYĆ W PUCHARA" nie wytrzymałem...wybuchnąłem takim śmiechem ze pól miasta mnie słyszało :D Całkiem sporo było takich tekstów ,że gdzie się nie ruszyło wszędzie jakieś dzieciaki się tym jarały :P "My robimy te manewry ziom wiesz elo" itp :P Ja jestem anty jeśli chodzi o taki HH jak napisałem wcześniej..a co do Elda,paktofoniki , kiedyś Grammatiki i Jeden osiem L(przed tym jak zaczęli tworzyć pop a nie HH ) i innych raperów TWORZĄCYCH Z SENSEM itp nic nie mam ,ba nawet sam czasem słucham :P a teksty typu "40 mln serc bije tutaj , zimy kraj ,zimna wóda " (czy jakoś tak) mnie po prostu śmieszą :)

Wiem o tym , ale nie muszę się znać na HH ,żeby ocenić CO MI SIĘ PODOBA A CO NIE... :) Dlatego jeśli chciałeś mnie urazić to ci zdecydowanie nie wyszło :)

W takim razie, muszę to inaczej sformułować.
Uogólniłeś strasznie i to mnie poruszyło. Gówna w hh jest dużo, ale armia prawdziwego hh wcale mała nie jest i nie można mówić, że ten nurt muzyki jest zerem, bo nie jest.
I nie, nie chciałem Cię obrazić. Nie mam takiej potrzeby.

Każdy słucha czego chce, tolerancja pOnaT wSyStko ; *.

eot.

Mydelniczek 19-11-2008 18:53

@2 Up

No np.
http://sega.wrzuta.pl/audio/bfyyx5EG6C/

paluch89 19-11-2008 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jucha Furora (Post 2342005)
Tak,wygląda to mądrze co napisałeś,lecz przypadki skrajnej patologii jak wyżej przeze mnie wymienione
"Manieczki" i okrzyki typu 'Jazda,Rura,Popraw Dres' tego nawet gównianym stylem nazwac nie można.
Już wole 'kobiety' puste,bo puste,ktorych punktem przewodnim jest Doda.
(to,że napisałem,że wole taki od manieczkowatych to nie znaczy,że w jakimkolwiek przypadku przypadają mi do gustu.)
A czego Ty słuchasz,drogi Etoriku?

Jestem pewnien, ze w manieczkach w ekwadorze nie byłeś dobrych pare lat bo tam takich tekstów juz sie nie uzywa.

Ludzie, ktorzy chca sie zabawic jezdza do lepszych klubów, nie do EKO bo tam butelka mozna dostac przez przypadek i nikt cie nie wyniesie tylko podepta.

A poza tym ladny offtop zrobiles, z cwalk na kobiety puste :D a moze ty jestes pusty? i jakie to sa kobiety manieczkowate?

Strasznie jestes zacofany i ograniczony do stereotypów wymyslonych przez ludzi, ktorzy nigdy w Ekwadorze nie byli i słuchają metalu.

Mydelniczek 19-11-2008 19:00

@Up
No sry, ale dla mnie nie jest muzyką obrabianie komputerowo trzasków rozwalanych mebli i pisków kotów wrzuconych do maszynki do mielenia mięsa.

A i btw, NIE mam nic do tego że ktoś słucha techno, metalu czy czegokolwiek innego, ale nie musi przy okazji najeżdzać na inne rodzaje muzyki, tymbardziej kierując się jakimś tede czy innym gównem.

@Down
Cytuj:

HH z sensem , życiowy z mądrymi tekstami - ok
HH bez sensu ,z bezsensownymi tekstami napisanymi pod komercje - Nie ok
No i o to chodzi xP

Tentotrix 19-11-2008 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Affectus (Post 2342139)
W takim razie, muszę to inaczej sformułować.
Uogólniłeś strasznie i to mnie poruszyło. Gówna w hh jest dużo, ale armia prawdziwego hh wcale mała nie jest i nie można mówić, że ten nurt muzyki jest zerem, bo nie jest.
I nie, nie chciałem Cię obrazić. Nie mam takiej potrzeby.

Każdy słucha czego chce, tolerancja pOnaT wSyStko ; *.

eot.

Ok zgadzam się z Tobą ,sorry jeśli Cię czymś uraziłem :)

@btw
a według mnie kawałek z senstem to np.
http://www.youtube.com/watch?v=BAPTKwucpwk
:)

HH z sensem , życiowy z mądrymi tekstami - ok
HH bez sensu ,z bezsensownymi tekstami napisanymi pod komercje - Nie ok

I zaznaczam że jest to MOJE zdanie.:)

Xr3 19-11-2008 19:10

Cytuj:

Strasznie jestes zacofany i ograniczony do stereotypów wymyslonych przez ludzi, ktorzy nigdy w Ekwadorze nie byli i słuchają metalu.
Mi wystarczy to, że przyjrzę się niektórym moim rówieśnikom; Żel na włosach, Błękitny sweter w paski, konto na fotce/epulsie i manieczki na uszach. Z reguły taki "człowieczek" nazywa metali brudasami, a punków pedałami, pomimo tego, że sam wygląda jak męska odmiana dziwki. Tego typu chłoptasie są tak piękni, że gdyby byli dziewczynami, to z wielką chęcią uprawiał bym z nimi gorący seks bez zahamowań. Jeśli o mnie chodzi, to mogę się wypowiedzieć na temat tej "subkultury", ponieważ uczęszczam do szkoły z osobami słuchającymi techno i nieco się na ten temat od nich dowiedziałem. Nie są to jacyś baletowi hardcoreowcy, którzy chodzą ze spizganą dropsami mordą, ale przynajmniej nikt z nich mi nie wjeżdża na zainteresowania pod kątem muzyki.

@C-walk
To jedna z odmian pedalskiego Tektonic?

MasterMor 19-11-2008 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzareKing (Post 2342135)
c-walk taki sobie, a co do waszej klotni, ja slucham amerykanskiego rapu i do nikogo sie nie czepiam, dopoki ktos sie nie przy**erdoli do mojego stylu. a ci co sie wypowiadaja o muzyce z przeslaniem, podajcie mi chociaz nazwe 1 piosenki, w ktorej to sie znajduje.

Molesta - Wiem, że można się zmusić do snu

W ogóle każdy niech se słucha czego chce, i nie czepiajcie się już że ktoś ma żel na włosach w majtach czy gdzie se kurde chce. Ich muzyka - ich sprawa.

Grycan 19-11-2008 19:53

@up dobrze powiedziane ;)

@topic
Jak już mówimy o C-Walku to tu wrzucę film z C-walkiem który mi się podoba

http://www.youtube.com/watch?v=F2TSy0Z5qTE

oraz jakiś teledysk Westside Connection z C-Walkiem.

http://www.youtube.com/watch?v=44tl5TgNM_M

i jeszcze film z Dub C z Westside orz jego C-Walkiem.

http://www.youtube.com/watch?v=g5SUU...eature=related

Według mnie to jest prawdziwy C-Walk. A nie powiem że ci co tańczą w Polsce Crip Walk są źli ;)

qq2 19-11-2008 19:55

Omgzor...
Kurwa (no niestety, trzeba zacząć post takim słowem) co ktoś założy temat o tańcu/danej muzyce, już lecą teksty "łooo bulszit". To zachowanie świadczy o jednym: braku kultury... I tutaj kieruję pytanie do pr0 metali, łysych drechów, żelusiów, dzieci neo (pozdrawiam kilku użytkowników wypowiadających się w tym temacie ;D):
A gówno cię to obchodzi, co słucha pan x, pan y. ;[
Dla mnie jesteś zerem, mam nadzieję że dla innych również. ;<

Żeby nie było offtopa, c-walk imho jest dobrym tańcem, sam go kiedyś trenowałem, ale nauka wchodzi dość łatwo, a ja wolę pomęczyć się przy czymś, żeby potem były tego efekty. :)

Jucha Furora 19-11-2008 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paluch89 (Post 2342153)
Jestem pewnien, ze w manieczkach w ekwadorze nie byłeś dobrych pare lat bo tam takich tekstów juz sie nie uzywa.

Ludzie, ktorzy chca sie zabawic jezdza do lepszych klubów, nie do EKO bo tam butelka mozna dostac przez przypadek i nikt cie nie wyniesie tylko podepta.

A poza tym ladny offtop zrobiles, z cwalk na kobiety puste :D a moze ty jestes pusty? i jakie to sa kobiety manieczkowate?

W ekwadorze nie byłem nigdy i cokolwiek by się stało nie mam zamiaru tam byc.
Ne,nie wiem,że ludzi którzy chcą się gdzieś pobawic , jeżdzą do innych bo niebardzo mnie to obchodzi.Offtop zrobiłem,bo mało osób porusza ten temat,eh wiem tak nie ma o czym gadac.Może i jestem pusty,zależy kto i z jakiego punktu widzenia patrzy."Kobiety" manieczkowate to takie,które podciągnął różowe stringi 25cm ponad spodnie byleby wyrwac 'chopa' zarzucic tyłkiem koło jego kutasa,poniżyc się przed sobą i innymi,żeby zostac fajną.Chłopcy 'odpłacają pięknym za nadobne'a raczej nadupne,koniecznie żel na swój beckhamowy irokez,łańcuch na obcisłą koszulkę,która uwydatnia jego jakże chędogi biceps.Mam kumpla w klasie,który robi jakieś techno-zauważyłem,że ma tak zrytą banię ,że to się w Ekwadorze nie mieści.Nie zauważasz tego?Nie ,żebym chciał Ciebie obrazic ale może to Ty przesiąknąłeś manieczkami?

Co do tańca:
Nie mówię,że to łatwe i ,że nie trzeba wkładac wielu godzin pracy.
Acz dla mnie to jedno i w kółko to samo.Jeśli Was to kręci,nie mam nic przeciwko mnie sie nie widzi.

pol-lop 19-11-2008 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2342176)
Mi wystarczy to, że przyjrzę się niektórym moim rówieśnikom; Żel na włosach, Błękitny sweter w paski, konto na fotce/epulsie i manieczki na uszach. Z reguły taki "człowieczek" nazywa metali brudasami, a punków pedałami, pomimo tego, że sam wygląda jak męska odmiana dziwki. Tego typu chłoptasie są tak piękni, że gdyby byli dziewczynami, to z wielką chęcią uprawiał bym z nimi gorący seks bez zahamowań. Jeśli o mnie chodzi, to mogę się wypowiedzieć na temat tej "subkultury", ponieważ uczęszczam do szkoły z osobami słuchającymi techno i nieco się na ten temat od nich dowiedziałem. Nie są to jacyś baletowi hardcoreowcy, którzy chodzą ze spizganą dropsami mordą, ale przynajmniej nikt z nich mi nie wjeżdża na zainteresowania pod kątem muzyki.

@C-walk
To jedna z odmian pedalskiego Tektonic?

ale przynajmniej mamy laski ;] i przynajmniej sobie za ruchamy co jakiś czas ... zazdrościsz ludziom z żelem na włosach? po to go produkują żeby gu używać ....żal ci dupę ściska że laski na Ciebie nie lecą a na twoich rówieśników tak?

Jucha Furora 19-11-2008 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pol-lop (Post 2342303)
ale przynajmniej mamy laski ;] i przynajmniej sobie za ruchamy co jakiś czas ... zazdrościsz ludziom z żelem na włosach? po to go produkują żeby gu używać ....żal ci dupę ściska że laski na Ciebie nie lecą a na twoich rówieśników tak?

Co z tego,że Wam dadzą dupy?Są puste to dają i nie trzeba się o to jakoś bardzo starac.Idziecie po najmniejszej linii oporu.
Uwierz,że ruchac moge i to nie jedną dziewczynę bez oprou,ale po co gdy podczas stosunku pomyśle o jej jakże płytkim charakterze to się zżygam.

pol-lop 19-11-2008 20:30

@up
nie lubisz przygód na jedną noc ? ..

Jucha Furora 19-11-2008 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pol-lop (Post 2342327)
@up
nie lubisz przygód na jedną noc ? ..

kocham.znaki

Gelt 19-11-2008 20:42

@2xup

Żel to żal. Chwalenie sie, ze jest się ruchaniem tylu dziewczyn świadczy też o Tobie.. Męska prostytutka?

@3xup

I po co Ty człowieku to mówiłes? Umiesz i możesz ruchac? To ruchaj i zachowaj to dla siebie zeby nie wyjsc na idiote jak kolega up.

pol-lop 19-11-2008 20:44

@up
mamo idź expić na pohu , na laptopie?

Jucha Furora 19-11-2008 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2342348)
@up

Żel to żal. Chwalenie sie, ze jest się ruchaniem tylu dziewczyn świadczy też o Tobie.. Męska prostytutka?

@2xup

I po co Ty człowieku to mówiłes? Umiesz i możesz ruchac? To ruchaj i zachowaj to dla siebie zeby nie wyjsc na idiote jak kolega up.

Gelt,nie wiesz,że seks to jedyna wartośc w jakże barwnym życiu?(irony)
Ok,zaprzestanmy offtopu bo wieszak nas powiesi.

Gelt 19-11-2008 21:14

Ja tesh ludzie seX bez zobowionzań.

Wieszok, kończym waść. Przenosimy sie na priv!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21.