Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Blessed Fraternity vs. Kopengas (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194310)

Argen 05-10-2008 20:57

Informuję tylko o swojej opinii. To ty się spinasz. : p
A i jeszcze jedno, mama nie toleruje botów, expi ręcznie...

SirAravras 06-10-2008 07:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2287862)
Recznie to ona woli co innego robic :)

( mama )

Czy to się nie kwalifikuje do bana albo warna??

J.Rabbit nie znam twojego nicku ale musisz byc wyjątkowym cepem :baby:
pozdro pro elo

OWRZ 06-10-2008 22:17

coraz więcej ludzi jest w polskiej gildii, może wreszcie zrozumieli że nic nie tracą bo i tak później nie pograją... trzeba dobijać lvl i dołączać do nich ;p

giertychowiec 06-10-2008 22:54

Ta ale to są narazie ludzie z old rise I Ci ktorzy albo padlo od kopengas i maja w dupie tibie i chca sie zabawic:P

Gondzio 07-10-2008 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Casim (Post 2289203)
Witam, tutaj Victeron to jest moje nowe konto tutaj bo tamte zbanowali mi :D
Chcialem sie tylko odniesc do gildi Rise. Jakby Cria Andan nie zostal wtedy zrookowany to dalej walczylbym, wiem ze nic wielkiego bym nie zdzialal ale bym zaszkodzil ludziom. Niestety nie mam z kim walczyc bo nie ma drugiego takiego sorca jak ja, a sam to ciezko mi kogo zabic. (chodzi mi o sensowny lvl)
Victeron to legenda on juz do gry nie wroci ale moze kiedys sie przyda w jakiejs wojnie. Ta ostatnia wojne jako Rise staralem sie prowadzic jak moglem najlepiej ale niestety mielismy szpiegow co krzyzowaly nam plany, do tego dochodzil brak kasy i niskie lvl. Taka jest gra musi ktos przegrac wypadlo na mnie ale nie zrazam sie tym bo poznalem fajnych ludzi i na nie ktorych sie zawiodlem.

Pozdrawiam.

to wyglada jak zaproszenie dla kilku osob :evul:

OWRZ 07-10-2008 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Casim (Post 2289203)
Witam, tutaj Victeron to jest moje nowe konto tutaj bo tamte zbanowali mi :D
Chcialem sie tylko odniesc do gildi Rise. Jakby Cria Andan nie zostal wtedy zrookowany to dalej walczylbym, wiem ze nic wielkiego bym nie zdzialal ale bym zaszkodzil ludziom. Niestety nie mam z kim walczyc bo nie ma drugiego takiego sorca jak ja, a sam to ciezko mi kogo zabic. (chodzi mi o sensowny lvl)
Victeron to legenda on juz do gry nie wroci ale moze kiedys sie przyda w jakiejs wojnie. Ta ostatnia wojne jako Rise staralem sie prowadzic jak moglem najlepiej ale niestety mielismy szpiegow co krzyzowaly nam plany, do tego dochodzil brak kasy i niskie lvl. Taka jest gra musi ktos przegrac wypadlo na mnie ale nie zrazam sie tym bo poznalem fajnych ludzi i na nie ktorych sie zawiodlem.

Pozdrawiam.

A gdyby polacy odzyskali serv i mógłbys znów spokojnie grać ? ... wróciłbyś ?

giertychowiec 07-10-2008 14:33

Hmm Polacy moga odzyskac serwa. Moim zdaniem gdyby victeron doszedl do wara duzo low lvl by dostalo motywacji itp . Chodzi o to ze walczyli by z jednym z lepszych graczy i to on bylby po iich stronie

MatiStw 07-10-2008 14:52

@up
Jesteś żałosnym Gówniarzem n ie mającym o niczym pojęcia a już na pewno nie o wojnie, Jak to powiedziałeś dużo low lev sie zmotywuj tym ze victeron dołączy do bandy baranów, ale niestety ta banda baranów ich odstrasza ...

Borucao 07-10-2008 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 2289331)
@up
Jesteś żałosnym Gówniarzem n ie mającym o niczym pojęcia a już na pewno nie o wojnie, Jak to powiedziałeś dużo low lev sie zmotywuj tym ze victeron dołączy do bandy baranów, ale niestety ta banda baranów ich odstrasza ...

Niestety tu sie z toba zgodze

filipso 07-10-2008 16:12

no i przyznam racje mati chociaz troche lagodniej bym im to powiedzial, tyle zapalu w tych swierzych umyslach, ze az szkoda im rujnowac pogladu na cala sprawe !

@smutna prawda:
jedyne co mozecie to troche sie pobawic w pk, jednak i to wam sie pewnie znudzi jak zaczniecie padac. Szans na wygrana nie macie szczegolnie z takim podejsciem, bredzenia na tym smiesznym forum zamiast robienia jakis 100+ magow wtedy bylo by widac ze komus zalezy i chyba to bardziej zmotywowalo ludzi niz bezcelowe gadanie.

giertychowiec 07-10-2008 16:15

nie znam was jako graczy ale my pprobujemy cos zmienic na tym serwie kiedy mamy to zrobic jak juz niedlugo bedzie morgana szwedzkim serwerem??

Pensive 07-10-2008 16:21

Po co tyle gadać, lepiej coś zrobić.. wczoraj miała być akcja i co ? śmiech.. najlepiej zamknijcie te forum i tylko fragi wklejać

giertychowiec 07-10-2008 16:24

Miala byc
ale cos niewypalilo;s

Pensive 07-10-2008 16:28

Na dobry początek może coś przed ss spróbujcie ? albo noobkami, przeciez Kopenga składa się z wielu 50~ lvli wystarczy myśleć ; )

Argen 07-10-2008 16:29

Zapewne mamy spy, albo i więcej niż 1... Stąd kopenga wiedziała o naszych planach, dlatego nic nie możemy zrobić.

giertychowiec 07-10-2008 16:30

eh Jonas Tan looknij sobie 5 dedow od noob charow??
Mielismy tez lac Kobyl Knight ale ktos mu powiedzial chyba ze poniego idziemy bo sie nie udalo
A przed ss mamy zamiar sprobowac ale potrzeba wiecej 45+ nrazie wiekszosc robi ja czekam obecnie na pacc;/

JAiR 07-10-2008 18:17

Powiem tylko , ze niezły żart ta wasza wojna ! Macie wgl. swojego Venta czy na jakimś publicznym siedzicie 8o8o8o

MatiStw 07-10-2008 19:13

Na skype pewnie :D XDXDXDXD Giertychowiec jesteś dla mnie mega downem, który naoglądał sie za dużo filmików o tematyce WAR :baby:

JAiR 07-10-2008 19:35

Dokładnie. Nie żebym był złośliwy , ale ... do wojny trzeba dorosnąć (doslownie)

:baby:

giertychowiec 07-10-2008 19:57

Mamy venta;s A wogle jesli was to nieinteresuja to po co wogle cos piszecie??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:29.