Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Nooby w Tibi albo Pro Players (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194319)

Kiełek 13-10-2008 18:46

ej ten ziom ma moja bluze [[[[[;

Furay 15-10-2008 18:29

Haha

Leże!

"...razem? tak osobno!..."

"...kto jest twoim ulubionym przyjacielem? no kur#@ tibia, czaisz?..."

"...zamknij się bo mi nic nie poleciało..."

Jucha Furora 16-10-2008 16:07

"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
@up
Nie każdy musi być łysy, słuchać hip hopu i mieć włosy na żelu kozaku internetowy Na prawdę, swoją wypowiedzią dajesz świadectwo samemu sobie.
czyś ty kobieto ochujała?
nie tylko internetowy kozaku bo jak bym ci przypierdolił na rl to padł byś jak kiep i nie pomogło by PZU

swoją wypowiedzią daje do zrozumienia ze w*****ł mnie ten jaskiniowiec z filmu, po co takie coś krecić

I pamietajcie ! łysa głowa to podstawa

ty zresztą tez pewnie masz fryzure po kolana i za*******asz jak ze średniowiecza, wes sie kurwa opanój, ksiażki zacznij czytac, bo tak to co, tibia w głowie i dziury"

Po 1 sam się opanUj i przestan sluchac'popka',który spiewa tylko jak dobrze pierdolic policje,pozakładaj łańcuchy,żel (chyba,że masz łysy łeb) i idz na balety 'lachony'wyrywac przy'dobrym'techno.Oprócz mnie w klasie techno słucha każdy i ,gdy włącze np SOAD to mówią do mnie szatan,zjedz kota etc nie reaguje ponieważ gardzę ich głupotą.Ich'bajery' dziewczyn w klasie przechodzą ludzkie pojęcie jak zwracają sie do tych'cipeczek' i niuń;/
Ale one to lubią ,gdy facet zalizuje im rowa ,gdy chce każdemy wpierdolic itp.
H-H słucham ale w większosci nie 'tygo o zyciu i o policji' tylko np Elda/Grammatiku WWO itp.Szczerze na temat włosów chyba każdy nosi jakie chce ale gdy zobaczysz w kosciele każdego wygolonego po bokach i na gorze zostawione włosy zafarbowane na blond lub łysą glacę co pierdoli przy dziewczynach kiedy pojdzie na siłownie to ciężko ich odróżnic.
DRES powah!niunie!

@topig
Irytująco śmieszne!

Tuhamiid 16-10-2008 16:33

X3r, lecz swoje kompleksy na temat subkultur na innym forum dobrze? to ze Cie dresy pobiły to nie nasza wina.

Co do filmiku - Na moje to fake.

Xr3 16-10-2008 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tuhamiid (Post 2299516)
to ze Cie dresy pobiły

Nie nie, odwrotnie.

Eloooooomus 17-10-2008 11:42

FIlm, śmiechowaty ; ))))

Elana _.///
Pozro od WfcG !!

Swiety 17-10-2008 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jucha Furora (Post 2299490)
"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
@up
Nie każdy musi być łysy, słuchać hip hopu i mieć włosy na żelu kozaku internetowy Na prawdę, swoją wypowiedzią dajesz świadectwo samemu sobie.
czyś ty kobieto ochujała?
nie tylko internetowy kozaku bo jak bym ci przypierdolił na rl to padł byś jak kiep i nie pomogło by PZU

swoją wypowiedzią daje do zrozumienia ze w*****ł mnie ten jaskiniowiec z filmu, po co takie coś krecić

I pamietajcie ! łysa głowa to podstawa

ty zresztą tez pewnie masz fryzure po kolana i za*******asz jak ze średniowiecza, wes sie kurwa opanój, ksiażki zacznij czytac, bo tak to co, tibia w głowie i dziury"

Po 1 sam się opanUj i przestan sluchac'popka',który spiewa tylko jak dobrze pierdolic policje,pozakładaj łańcuchy,żel (chyba,że masz łysy łeb) i idz na balety 'lachony'wyrywac przy'dobrym'techno.Oprócz mnie w klasie techno słucha każdy i ,gdy włącze np SOAD to mówią do mnie szatan,zjedz kota etc nie reaguje ponieważ gardzę ich głupotą.Ich'bajery' dziewczyn w klasie przechodzą ludzkie pojęcie jak zwracają sie do tych'cipeczek' i niuń;/
Ale one to lubią ,gdy facet zalizuje im rowa ,gdy chce każdemy wpierdolic itp.
H-H słucham ale w większosci nie 'tygo o zyciu i o policji' tylko np Elda/Grammatiku WWO itp.Szczerze na temat włosów chyba każdy nosi jakie chce ale gdy zobaczysz w kosciele każdego wygolonego po bokach i na gorze zostawione włosy zafarbowane na blond lub łysą glacę co pierdoli przy dziewczynach kiedy pojdzie na siłownie to ciężko ich odróżnic.
DRES powah!niunie!

@topig
Irytująco śmieszne!

patrząc po tym, kogo słuchasz (eldo) myśle, że masz ten sam poziom co on czyli ZEROWY

Tak ja słucham jak Peja, popek czy ktokolwiek "narzeka" (jak wy to mówicie) i wole to słuchać niż chodzić jak lump w podartych spodniach i z kolczykami w uszach

Xr3 17-10-2008 14:40

Cytuj:

patrząc po tym, kogo słuchasz (eldo) myśle, że masz ten sam poziom co on czyli ZEROWY

Tak ja słucham jak Peja, popek czy ktokolwiek "narzeka" (jak wy to mówicie) i wole to słuchać niż chodzić jak lump w podartych spodniach i z kolczykami w uszach
Skoro on ma "ZEROWY" poziom, to ja nie wiem jaki wobec tego ty reprezentujesz. Nie masz co się łudzić, że masz większy. Nie chcę tutaj uogólniać, ale ci "w podartych spodniach i z kolczykami w uszach" są przeważnie studentami, a polskie ziomy z groźnych polskich osiedli, z reguły są co najwyżej po ZSZ. Więc popatrz na siebie, zanim zaczniesz komuś sapać, że ma zerowy poziom.

Jucha Furora 17-10-2008 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swiety (Post 2300486)

Kto powiedział,że chodze w podartych spodniach i z kolczykiem?Nawet jakby to jest tylko i wyłącznie mój zasrany interes.Przynajmniej nie chodze w dresach i nie kompromituje się płacząc ,że spadło mi z mojej kochanej masy 2kg!Eldo trzyma wysoki poziom Hip-Hopu w polsce nie narzeka w większosci kawałków tylko cieszy się z tego co ma!-student filozofii.Ok,rozumiem ,że kawałki o życiu są prawdziwe ale ile tego można słuchac jakie zło komuś w życiu los wyrządził?
Widac Twój poziom intelektualny jest o wiele mniejszy,czemu nazwałeś kogoś ,kto chodzi w podartych sppodniach'lumpem' od nazwy lumpex?Pomyśl,że kogoś może nie stac na ortalionowy dresik.Baseball w reke idz na mecz i kompromituj Polskę jako pseudo kibic.

Krzemyk 17-10-2008 21:52

Banda pajaców ;x

Goners 18-10-2008 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jucha Furora (Post 2300587)
Pomyśl,że kogoś może nie stac na ortalionowy dresik.Baseball w reke idz na mecz i kompromituj Polskę jako pseudo kibic.

stereotypy rox :)

Swiety 18-10-2008 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jucha Furora (Post 2300587)
Kto powiedział,że chodze w podartych spodniach i z kolczykiem?Nawet jakby to jest tylko i wyłącznie mój zasrany interes.Przynajmniej nie chodze w dresach i nie kompromituje się płacząc ,że spadło mi z mojej kochanej masy 2kg!Eldo trzyma wysoki poziom Hip-Hopu w polsce nie narzeka w większosci kawałków tylko cieszy się z tego co ma!-student filozofii.Ok,rozumiem ,że kawałki o życiu są prawdziwe ale ile tego można słuchac jakie zło komuś w życiu los wyrządził?
Widac Twój poziom intelektualny jest o wiele mniejszy,czemu nazwałeś kogoś ,kto chodzi w podartych sppodniach'lumpem' od nazwy lumpex?Pomyśl,że kogoś może nie stac na ortalionowy dresik.Baseball w reke idz na mecz i kompromituj Polskę jako pseudo kibic.

Eldo trzyma wysoki poziom?? Prosze Cie jak słucham co on gada w wywiadach to mi sie źle robi. Chodzić na mecze i robić rozruby?? A co ktoś Cie tam pobił, że tak gadasz?? A może przeczytałeś w gazecie wybiórczej o burdach na stadionach?

Xr3 19-10-2008 00:18

@up
Na ogół kibole sami nie potrafią sprecyzować za co się tłuką. Nie odróżniają patriotyzmu, od fanatycznego nacjonalizmu.

Vil 19-10-2008 01:06

dzieki Bogu ze zeslal nam zwolennikow elektronicznej pseudomuzyki, bez nich fora internetowe bylyby o wiele smutniejsze.

Jucha Furora 19-10-2008 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swiety (Post 2302403)
Eldo trzyma wysoki poziom?? Prosze Cie jak słucham co on gada w wywiadach to mi sie źle robi. Chodzić na mecze i robić rozruby?? A co ktoś Cie tam pobił, że tak gadasz?? A może przeczytałeś w gazecie wybiórczej o burdach na stadionach?

Uwierz,że nie dostałem na żadnym meczu w życiu,mieszkam w małej miejscowosci ale i tu czasami zadymy się zdarzają.
Nie przeczytałem w żadnej gazecie ,bo to widac jak idzie banda 150 dresów na pozór słuchających hh okładając wyzwiskami przeciwną drużynę.Wyzywają ich bo?Przeciwna drużyna chce wygrac/wygrywa? Oto w tej grze chodzi,przykro mi.
Tak,Eldo trzyma wysoki poziom hh w Polsce,btw

Gaaraa 19-10-2008 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furay (Post 2298617)
Leże!

"...razem? tak osobno!..."

"...kto jest twoim ulubionym przyjacielem? no kur#@ tibia, czaisz?..."

"...zamknij się bo mi nic nie poleciało..."

jak bym ci nasrał na głowe tez byś sie smiał?

pol-lop 19-10-2008 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2302501)
@up
Na ogół kibole sami nie potrafią sprecyzować za co się tłuką. Nie odróżniają patriotyzmu, od fanatycznego nacjonalizmu.

czytając twoje wypowiedzi stwierdzam, że jesteś idiotą jakimś i myślisz że masz jakiegoś stworka w awatarze to rządzisz forum? jesteś leszczem który fajnie składa zdania i zawsze ma coś do powiedzenia

Pozdro

Xr3 19-10-2008 15:50

@up
A ja stwierdzam, że twój poziom intelektualny jest niższy od tego, jaki reprezentuje sobą kanapka z serem.

pol-lop 19-10-2008 16:03

wow i co teraz?

Jucha Furora 19-10-2008 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pol-lop (Post 2303204)
czytając twoje wypowiedzi stwierdzam, że jesteś idiotą jakimś i myślisz że masz jakiegoś stworka w awatarze to rządzisz forum? jesteś leszczem który fajnie składa zdania i zawsze ma coś do powiedzenia

Pozdro

Otóż ja,gdy czytam Twoje posty stwierdzam,że Ty jesteś idiotą,Ty sie teraz przyczepiles i Ty nie potrafisz składac zdan,Nie denerwuj się tak bo Ci gul skoczy.btw

Pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17.