Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mam talent (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194369)

Maggic 05-10-2008 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martka (Post 2287465)
Co do Mateusza Ziółko, śpiewał on piosenkę Briana May'a, a nie Freddie'go. Nie wiem, czemu wszyscy to mylą. Wpiszcie sobie w google "Too much love will kill you", wszędzie jako autor i (jedyny) wykonawca będzie widniał właśnie Brian, a nie Freddie.

A jeśli chodzi o faworytów, to stawiam na Klaudię Kulawik (dziewczynka, która zaśpiewała piosenkę Niemena). Taki głos, w tym wieku, to prawdziwy talent.

Kto myli piosenki? Ja wyraźnie napisałem że śpiewał on piosenkę Briana Maya, a do Freddiego go tylko porównałem, fortepian+wokal kojarzy mi się tylko z Freddim <3

Juzefek 05-10-2008 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mapa_Europy (Post 2287231)
Ja podziwiam chłopaka, który przełamał swą nieśmiałość

Mystlich :*
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Matrik. (Post 2287290)
Najlepszy był blond krejzol z misiem, który stwierdził, że jego talent to "umiejętność rozkręcania imprez", po czym ją zademonstrował.

Płakałem. Nie wiem czy ze śmiechu.

Czy to jest ten, który mówił po tym jak go wywalili, że "jest skazany na sukces"?

Colo_2006 06-10-2008 09:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2287461)
To ten Mystlich z forum, jak co

Ten z elektrik bugie, czy jak to tam, nie podobał mi się, zepsute dziecko, sam taniec też jakoś specjalnie nie przypadł mi do gustu, chociaż pewnie nie był przeciętny :f

ten mistrz Polski czy świata ? z Warkoczykami czy cus ;/ ?
Ja tak to nie wiem po co kogos takiego przyjeli przeciez to mialbyc talent a nie dziecko z mistrzostw ktore cos osiagnelo juz. Widac matka jego chce wiecej kasy

Kurczakos 06-10-2008 09:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colo_2006 (Post 2288217)
ten mistrz Polski czy świata ? z Warkoczykami czy cus ;/ ?
Ja tak to nie wiem po co kogos takiego przyjeli przeciez to mialbyc talent a nie dziecko z mistrzostw ktore cos osiagnelo juz. Widac matka jego chce wiecej kasy

I co to dziecko osiągnie w przyszłości? Dobrze się go zapytał Wojewódzki czy go lubią koledzy w szkole...

Gelt 06-10-2008 15:00

Nie powiem, byłem fanem Kamila. Podobał mi się taniec (podoba się dalej) i.. skromność. Niestety skromny to on już nie jest.. Nie piszcie takich rzeczy typu "dziecko mistrzostw", bo to tylko pokazuje jak bardzo zazdrośni jesteście: D Jest bardzo dobry w tym co robi, ale musi się zmienić jako człowiek.

Snagoth 06-10-2008 15:10

Mi najbardziej podobaly sie wystepy tych 2 mlodych dziewczyn, jedna spiewala 'dlon' a druga niemena... piekna piosenka + piekne wykonanie = łzy w oczach

i wcale sie tego nie wstydze ;)

a co do tego chlopaka.. to przyjdzie w zyciu na niego czas, gdzie nic nie bedzie szlo dobrze i wtedy dopiero nauczy sie zycia, bo narazie nie wie co to jest.

Yoh Asakura 06-10-2008 15:27

A co ten chłopak robił ?

Xendriel 06-10-2008 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2288353)
A co ten chłopak robił ?

Electro Boogie Dance

Kamil Kucharzewski w You Can Dance
http://pl.youtube.com/watch?v=cIBu_WTh63k

Knight Simon Dark lord 06-10-2008 15:46

Teraz ten chłopak to pół biedy,gorzej co się z nim stanie w gimnazjum(bo teraz jeszcze w 6 klasie jest) jak zacznie na dzieńdobry szpanować"talentem"
.Talent może i ma-przyznam,ale za szybko go matka wypchała na konkursy i go zepsuła.Dobrze powiedział któryś z jurorów "chowa się na młodego micheala jacksona"(któremu palma odbiła ze sławy),z tym chłopakiem będzie podobnie jak go matka nie przystopuje(w co wątpie)

to taki mały offtop.

@topic
Mi się podobał dziadzio grający na liściach(bo z mojego regionu :P),fly cube,i taki chór chłopaków w habitach co śpiewali.ale jakbym miał wybierać to bym obstawiał na "liściastego grajka"

.Matrik. 06-10-2008 15:48

Cytuj:

Czy to jest ten, który mówił po tym jak go wywalili, że "jest skazany na sukces"?
Tak, to ten. Czyż nie był świetny?

Cytuj:

a co do tego chlopaka.. to przyjdzie w zyciu na niego czas, gdzie nic nie bedzie szlo dobrze i wtedy dopiero nauczy sie zycia, bo narazie nie wie co to jest.
Tja, trochę w*****ający. Jury mu tam truje i truje, że ma się zmienić, a on to skomentował obrotem (czy jak się to fachowo zwie) i nieznajomością słowa "zblazowany". Łał.

Granteon 06-10-2008 17:51

Mi się najbardziej podobał Blady Kris. Wiecie, że Mystlich ma tam występować (a może już wystąpił) ze swoim super talentem, czyli śpiewaniem (twierdzi, że potrafi śpiewać dziewczęcym głosem).

Edit:
Kurde, tak właśnie myślałem, że ten dzieciak to Mystlich...

A tym gówniarzem co taczył elektric bugy zajeła by się matka, bo faktycznie z nim jest nie dobrze... Po za tym pytanie - "masz jakichś znajomych?", <regulamin> cisza...

Rybzor 06-10-2008 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Granteon (Post 2288555)
Mi się najbardziej podobał Blady Kris. Wiecie, że Mystlich ma tam występować (a może już wystąpił) ze swoim super talentem, czyli śpiewaniem (twierdzi, że potrafi śpiewać dziewczęcym głosem).

Już wystąpił, patrz parę postów wcześniej.

Pluskwi@k 06-10-2008 18:05

a mugł by ktoś dać mi link jak ta taka baba ś[iewała że wojewudzkiego zatkało

sphinx123 06-10-2008 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pluskwi@k (Post 2288583)
a mugł by ktoś dać mi link jak ta taka baba ś[iewała że wojewudzkiego zatkało

Spoko, łap :) http://so.pwn.pl/

Gelt 06-10-2008 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Granteon (Post 2288555)
A tym gówniarzem co taczył elektric bugy zajeła by się matka, bo faktycznie z nim jest nie dobrze... Po za tym pytanie - "masz jakichś znajomych?", chuj, cisza...

Mi się wydaje, że to matka doprowadziła tego "gówniarza" do czegoś takiego.

Kuboszek 06-10-2008 18:12

MIREK LANGER- może śpiewa jak ostatni debil ale tym jednym słowem pokazał że jest kimś i ma swojo wartość

Lasooch 06-10-2008 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuboszek (Post 2288598)
MIREK LANGER- może śpiewa jak ostatni debil ale tym jednym słowem pokazał że jest kimś i ma swojo wartość

"Swojo" wartość to on już pokazał wielokrotnie, na tym i innych forach.

@top: mi się chyba najbardziej All Sounds Allowed podobało.

Martka 06-10-2008 19:00

@Maggic
Sorry, źle zinterpretowałam Twoją wypowiedź. Ale dla mnie nikt nie może się nawet porównywać do Fredka : )

wielkiejaja23 06-10-2008 19:31

Ten co śpiewał Falset był słodki :*

Ashlon 06-10-2008 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord (Post 2288375)
Teraz ten chłopak to pół biedy,gorzej co się z nim stanie w gimnazjum(bo teraz jeszcze w 6 klasie jest) jak zacznie na dzieńdobry szpanować"talentem"

Irytujace jest cos pokroju "Dzien dobry, nazywam sie Kamil i jestem podwojnym wicemistrzem swiata". Chlopak ma talent, to fakt, ale zasady polegaja na tym, zeby przedstawic swoj talent, a nie swoje osiagniecia. Dobrze, ze dali mu "druga szanse" w postaci awansu do drugiego etapu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06.