![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja tak to nie wiem po co kogos takiego przyjeli przeciez to mialbyc talent a nie dziecko z mistrzostw ktore cos osiagnelo juz. Widac matka jego chce wiecej kasy |
Cytuj:
|
Nie powiem, byłem fanem Kamila. Podobał mi się taniec (podoba się dalej) i.. skromność. Niestety skromny to on już nie jest.. Nie piszcie takich rzeczy typu "dziecko mistrzostw", bo to tylko pokazuje jak bardzo zazdrośni jesteście: D Jest bardzo dobry w tym co robi, ale musi się zmienić jako człowiek.
|
Mi najbardziej podobaly sie wystepy tych 2 mlodych dziewczyn, jedna spiewala 'dlon' a druga niemena... piekna piosenka + piekne wykonanie = łzy w oczach
i wcale sie tego nie wstydze ;) a co do tego chlopaka.. to przyjdzie w zyciu na niego czas, gdzie nic nie bedzie szlo dobrze i wtedy dopiero nauczy sie zycia, bo narazie nie wie co to jest. |
A co ten chłopak robił ?
|
Cytuj:
Kamil Kucharzewski w You Can Dance http://pl.youtube.com/watch?v=cIBu_WTh63k |
Teraz ten chłopak to pół biedy,gorzej co się z nim stanie w gimnazjum(bo teraz jeszcze w 6 klasie jest) jak zacznie na dzieńdobry szpanować"talentem"
.Talent może i ma-przyznam,ale za szybko go matka wypchała na konkursy i go zepsuła.Dobrze powiedział któryś z jurorów "chowa się na młodego micheala jacksona"(któremu palma odbiła ze sławy),z tym chłopakiem będzie podobnie jak go matka nie przystopuje(w co wątpie) to taki mały offtop. @topic Mi się podobał dziadzio grający na liściach(bo z mojego regionu :P),fly cube,i taki chór chłopaków w habitach co śpiewali.ale jakbym miał wybierać to bym obstawiał na "liściastego grajka" |
Cytuj:
Cytuj:
|
Mi się najbardziej podobał Blady Kris. Wiecie, że Mystlich ma tam występować (a może już wystąpił) ze swoim super talentem, czyli śpiewaniem (twierdzi, że potrafi śpiewać dziewczęcym głosem).
Edit: Kurde, tak właśnie myślałem, że ten dzieciak to Mystlich... A tym gówniarzem co taczył elektric bugy zajeła by się matka, bo faktycznie z nim jest nie dobrze... Po za tym pytanie - "masz jakichś znajomych?", <regulamin> cisza... |
Cytuj:
|
a mugł by ktoś dać mi link jak ta taka baba ś[iewała że wojewudzkiego zatkało
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
MIREK LANGER- może śpiewa jak ostatni debil ale tym jednym słowem pokazał że jest kimś i ma swojo wartość
|
Cytuj:
@top: mi się chyba najbardziej All Sounds Allowed podobało. |
@Maggic
Sorry, źle zinterpretowałam Twoją wypowiedź. Ale dla mnie nikt nie może się nawet porównywać do Fredka : ) |
Ten co śpiewał Falset był słodki :*
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06. |