![]() |
tak z innej beczki - jak ktos chce mi spuscic wpierdol w FIFA 09 @ XBL, to msg me. Dopiero sie ucze fifac na iksie, ale zawsze chetniej pogram na multi niz singlu.
|
Mam Xboksa lamusy, od soboty darmowe łojenie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozory mylą i nie szata(graficzna) zdobi grę, na pierwszy rzut oka nie da się ogarnąć wszystkiego. Też w nie nigdy nie grałem... więc nie oceniam. ;d |
Cytuj:
|
To ja jeszcze podam ciekawostkę, że ponoć przez kryzys gospodarczy Sony straciło 20 miliardów $ ^^ ...
|
Cytuj:
|
http://allegro.pl/item455713174_nowa...estaw_big.html
http://allegro.pl/item459527748_sony...smycz_8gb.html wybralem psp, tylko ktore z tych wziac? |
kup sobie ps3 albo x'a nie ten szit.. :]
|
Ja myślę nad Nintendo DSem ;)
|
Cytuj:
@bols nie bierz slima! gowniane softy/duzo bledow/zwiechow/errorow/rzutow o podloge |
Cytuj:
trujki nie biore, a eksboksa tesz nie wienc w gre fchodzi psp- tylko jakie ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chcę go głównie z powodu tego, że będę mógł grać w wiele gier z GBA, plus do tego sporo fajnych z DSa. Na korzyść przemawia jeszcze guitar hero. Owszem, lubię sony, ale PSP do dla mnie crap. |
PSP- wszedzie zabierasz :
a) muzyka b) filmy c) gry d) internet... Rzecz wspaniała, gry filmy itp sciagasz ;e Wniosek (jak dla mnie) X Box/ Ps3 < PSP |
Ja mimo wszystko zamiast PSP wolalbym iPoda Touch i tak tez zrobilem ;)
Ogolnie, jesli nie jestes strasznym geekiem jesli chodzi o gry to polecam Toucha, przewyzsza PSP pod kazdym wzgledem oprocz wyzej wspomnianego. |
Cytuj:
no, moze jednak nie? ;pp ponawiam swoja prosbe z wczesniejszych postow- ktory z psp w linkach wybrac?? sek w tym ze na allegro jest praktycznie tylko slim... ;s |
Cytuj:
|
Nintendo DS jest trochę dziecinną konsolą, ale granie na niej jest świetne, konsolkę łatwo i tanio można przerobić, jest bardzo plastyczna, a gry są stosunkowo łatwo dostępne. Jako konsola sprawia się świetnie, jako mp3/mp4/bóg wie co nie tak dobrze, ale też można popróbować. No i przede wszystkim jest o wiele tańsza.
|
Cytuj:
Co do gier, racja - na PSP jest więcej tytułów. Nie zapominajmy o tym, że iPod to odtwarzacz, a nie konsola. Na iPoda jest więcej prostych gier, które jednak dzięki chociażby akcelerometrowi są bardzo grywalne. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52. |