Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Kyra, cos niesamowitego (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194733)

jackassia92 15-10-2008 15:38

Nom, jest na co popatrzeć :) Ja, jak grałam na Nebuli, to zawsze w BP była Chamelleon Runka i jakiś śmieć, nieraz mnie to uratowało :)

*Carlsberg 18-10-2008 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2292655)
Tu Cie zmartwie nie biegl na map clicku, dowod? - w ktorejs minucie koles rzuca na niego f bombe po ktorej on przebiega, gdyby byl mapclick zatrzymalby sie.

a co do teamu ktory go bil no tu mozna by wymieniac sporo bo mieli tyle sytuacji ze do tylu to ja nawet liczyc nie umiem.

Zmodyfikowane tibia.dat (bodajze) i biegasz po wszystkim na mapclicku.

Rav 18-10-2008 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paluch89 (Post 2293013)

Tompior jesteś tak zacofany, że nie potrafisz przewijac filmu?

Napisałem opinie o filmie - nic nie wnosi? Dobry żart. Uderz sie w głowe dziecko.

sing me up o.0

jak widac z lewej strony tez dał mi bot warna ; )

@up, tak zgadza sie, wspomnialem o tym na poprzedniej stronie

@topic, chyba dojde do jego fanklubu postaramy sie pshebic mdw

Biohazardd 18-10-2008 14:43

lol najlepsze było jak noobki sie podniecały i krzyczaly gdzie poszedl :D nice ^^

Tristo 18-10-2008 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jorg Bruce (Post 2293035)
jak ktoś już tam up powiedział, nie używali paraliżów, co było ich krytycznym błędem ;)

Nie przesadzajmy. Bylo tam pare paralizow. Caly czas przeciez nie dalo rady ich rzucac bo nie zawsze ed byl przy nim przeciez. Choiaz z drugiej strony powstakje pytanie dlaczego nie byl przy nim. Mial wyzszy lvl(200~) wiec jak juz ktos powiedzial wystarzylo dac follow i ogarnia hasta.
Ale wracajac, w sumie krytyczne sytuacje sie zaczynaly wlasnie jak paraliz dostawal. Gdyby troche szybciej reagowal na nie to mogloby to sie jakos inazej potozyc no ale nie mozna ogarniac wsyztkiego wie podsumowujac gratuluje mu bo swietnie sobie radzil;]

ps. Kim jest ten Aradny o krorym tu pisaliscie?nie slyszalem nigdy o nim..
Ma ktos jakis film z jego udzialem?

Envinir 18-10-2008 18:47

Cos link nie dziala? prosze o rehost

Jorg Bruce 18-10-2008 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2293434)
Wez czlowieku pomysl co piszesz, typ nie moze miec wlasnego zdania?

Może mieć swoje zdanie nikt mu tego nie zabroni ale kurde jeśli on uważa że to było nic, niech pokaże co on umie!

Snagoth 19-10-2008 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tristo (Post 2301968)
ps. Kim jest ten Aradny o krorym tu pisaliscie?nie slyszalem nigdy o nim..
Ma ktos jakis film z jego udzialem?

poszukaj na forum filmow Aradny (Aradna)

Galera_Warrior 19-10-2008 13:51

Przestancie pierdolic ze typ zna mape, czy wy uwazacie znajomosc mapy za droge z thais do carlin i z z carlin do ab? Pomyslcie!!

Zuris182 19-10-2008 15:45

Nie powiem koleś ma talent do uciekania :D

siz 19-10-2008 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snagoth (Post 2293022)
Dodam jeszcze ze czasami mialem wrazenie jakby uzywal jakiego cheatu na predkosc ;) byl tak szybki ze to nie byl przypadek.. cos musialo na to wplynac i wcale nie chodzi mi o zadna modyfikacje Tibii tylko byc moze wysoka predkosc jego neta or smth co na to wplynelo? ;)

bless :)

exiva speed999 w blackD. i twoj internet chodzi jak marzenie co za tym idzie biegasz nieziemsko

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17.