![]() |
|
Jeśli ktoś poszukuje gry przez przeglądarkę, w której przez pieniądze nie można zdoby ŻADNEJ realnej przewagi nad przeciwnikiem to polecam:
www.reddragon.pl |
Gram w traviana, w ogame i goalunited. Plemiona mi sie znudzily po kilku tygodniach
|
Polecam tanotha www.tanoth.pl albo www.tanoth.co.uk
(prawie)Free karneole SMS game hkmwzw za 0.22zl i 30 karneoli leci :D dla niewtajemniczinych karneol to "kamienie zastepujace PACC w tibii" |
********* :D
i zastanawiam sie czy by nie zaczac znow w My fantasy |
Te wszystkie *********, tanoth, gladiator, ... działają tak samo.
Niewiele jest gier przez przeglądarkę, naprawdę się wyróżniających. Osobiście polecam RedDragon, ale na to trzeba poświęcić już trochę czasu. |
|
@up
********* tez fajny... wrzucilem ci tam 6.40zł ciesz sie. fajny jest bot do ********* ze ci chodzi po puszki co 10 min automatycznie :D |
Cytuj:
|
Ze swojej strony polecam tą oto grę: http://i-rpg.net
Według mnie jedna z lepszych przeglądarkowych. Kiedyś nawet była polecana w CDAction. Nie musicie zakładać konta by ocenić tą grę. Na stronce jest podane hasło i email potrzebny do zalogowania się do gry na konto demonstracyjne. Wystarczy sprawdzić! Co do samej gry - tworzymy postać, wybieramy rasę i profesję. Wiele lokacji, możliwości rozwoju postaci. Klimacik fantasy. Serdecznie zapraszam do gry. |
Gralem wprawdzie troche w nie jedna gre, jak reddragon, myfantasy-online czy Margonem, czy *******, ale imho najbardziej "swiezym" pomyslem na gre wyroznialoby sie InNomineCredimus choc troche monotonne. Zawiesilem granie czekajac az ponaprawiaja wiekszosc bugow i troche to rozbuduja, bo to mloda gierka.
|
Gram w to co mam w podpisie ;d
|
|
Ja nie mam przeglądarki ;/
|
Na tą chwilę Hattrick i ********* (- gorąco polecam!), Kiedyś było tego dużo więcej, alte to daaaawno temu
|
ja gram w ********* dlatego wspomóżcie biedaka klikajac w link http://change.*********.pl/change_please/4002581/ was to nic niekosztuje a mi pomoże :D:D:D
|
m e n e l g a m e.pl rockshhhh
forum blokuje jak jest razem ;/ |
szpilasz tez?? ta gra jest calkiem przyjemna :D
|
Czasem wbije na runescape. Od czasu do czasu na wbije też knights.pl, żeby zebrać kase z pola. ;p
|
Erepublik i Hattrick.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:48. |