Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Gildia] 312 i 219 ek goroma Demons.. DUZY profit. MEGIDDO (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=195626)

Lumineros 21-10-2008 13:16

o cie chu* G axe nieźle a jak je zdobyłeś?

Even_Enc0r3 21-10-2008 14:33

#debil up

pewnie znalazl na ziemi. innej opcji nie widze ;Þ
a teraz idz sobie zwal z tego powodu dzieciaczku tibii 8.31

Vein 21-10-2008 14:53

kolego nie drzyj sie bo ci to nei wyjdzie na dobre. Chcialem zobaczyc co daja na trade, czasem nie ma debugow jak ktos daje trade >.>

Xr3 21-10-2008 15:13

@up
Ale on ma rację. Tamten gość, to klasyczny przykład debila, któremu Tibia wyżarła szare komórki. Jak by tego mało, ten rozpuszczony bachor jest małym sucharem, który twierdzi, że zniszczy w realu każdego gracza Luminery. Gdy miał pokazać swoje zdjęcie, to zrobił je przed kompem, w okularach przeciwsłonecznych. Prawie jak Matriks...

@Topic (Pozdro Tompior, Wieszok, MPalar)
Zdaje mi się, czy EK na filmie za dużo przesiedzieli na Okolnir?

Vein 21-10-2008 15:17

Nie mowie, ze nie mial racji ^^ tylko chodzilo mi o to co jest na trade, moze zle to ujalem. No i mozna pisac normalnie, widze bez caps locka i wyzwisk.

Monouth 21-10-2008 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2305824)
Zdaje mi się, czy EK na filmie za dużo przesiedzieli na Okolnir?

w moim przypadku frosty to 15-17mln exp :) od ich powstania

Xr3 21-10-2008 15:30

@Up
Sry, pomyliłem filmy. Chodziło mi o tych EK na camie z Ferumbrasem;)

Monouth 21-10-2008 15:34

wlasnie cos mi nie pasowalo ;)

Lumineros 21-10-2008 17:13

@even

Poziom: 150 ?? chyba sprzedane acc na lumce i kupione na OTS :)

@X3r

tata żyd ? ausauhsaushuasv :evul::evul::evul::evul::evul:

Xr3 21-10-2008 17:52

@Lumineros
Przecież ty jesteś mały, łysy i suchy. Cechy idealnie pasujące do młodego antysemity;). Mógł byś jeszcze raz dać to zdjęcie z twoim grubym kolegą, który próbuje się ubierać na pedała, lubi grać w Tibię zajadając pączki i zbiera znaczy z czołgami? Jak to ktoś bardzo mądrze was porównał "Dobrali się... Gruby pedał i łysy debil...".

@Topic
Pamiętajcie. Rycerze 200 poziomu doświadczenia, polujący na lodowych smokach, miewają stany padaczkowo-lękowe przy kontaktach wzrokowych z demonami (kontakt fizyczny, zazwyczaj powoduje zgon). Znawcy i mędrcy Tibii są przekonani, że problem tkwi raczej w psychice owych wojowników...

Even_Enc0r3 21-10-2008 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lumineros (Post 2306024)
@even

Poziom: 150 ?? chyba sprzedane acc na lumce i kupione na OTS :)

Wiesz, że taki frajer jak ty nie osiągnął jeszcze nigdy takiego poziomu, to nie znaczy ze i kto inny nie moze, tym bardziej ze:

spryt i inteligencja ponadprzeciętnego człowieka >>> spryt i inteligencja moja >>> spryt i inteligencja gówna >>> ...(...) >>> spryt i inteligencja twoja, a ponad to

pamiętaj, że tak było, jest i będzie, iż:

moje zdanie >>> zdanie adminów >>> zdanie żyda w niemieckim obozie koncentracyjnym >>> ...(...) >>> twoje zdanie

bolosaf 21-10-2008 19:52

Film świetnie zrobiony, czysta akcja, wielki plus za to nagranie.
Gz and gratz

Dark Saian 21-10-2008 20:07

Filmik fajny... :P

tylko po co pokazywać dzieciom jak zamieniać ich plate sety w dem set?

Lumineros 21-10-2008 20:15

@H3R

lubie się ścinać na łyso

Xr3 21-10-2008 21:00

Jak widać, tniesz za głęboko...

@Saian
Odpowiedź jest prosta - Po to, aby pokazywać dzieciom, jak zmieniać ich plate set w demon set;)

PinGOnE 21-10-2008 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamliss (Post 2304084)
Wręcz przeciwnie, chyba że grał manualnie.

Film pokazuje jak wiele mogą knighci na których tak wiele osób narzeka.

O ile maja siochera o co trudno na niektorych serwerach. Poza tym wielu graczy nie lubi grac w teamie, tylko solo. Wlasnie dlatego narzekaja na knightow ;] (sam staraj sie wyleczyc tymi beznadziejnymi miksturami gdy wala cie 3 demony ;] )

Kamliss 21-10-2008 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PinGOnE (Post 2306631)
O ile maja siochera o co trudno na niektorych serwerach.

Teraz już nie jest tak trudno jak kiedyś.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PinGOnE
Poza tym wielu graczy nie lubi grac w teamie, tylko solo.

Otóż to, oczywiście gracz poradzi sobie solo każdą profesją tylko szkoda że tak wiele traci.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PinGOnE
sam staraj sie wyleczyc tymi beznadziejnymi miksturami gdy wala cie 3 demony ;]

Dwa demony to już za dużo dla 200 ek, nie mówiąc już o kosztach.

paluch89 22-10-2008 08:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nerfarien (Post 2305523)
Bo sie posrasz.

HAHahahah dobreeeeeeeee :D

pol-lop 22-10-2008 09:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even_Enc0r3 (Post 2306162)
Wiesz, że taki frajer jak ty nie osiągnął jeszcze nigdy takiego poziomu, to nie znaczy ze i kto inny nie moze, tym bardziej ze:

spryt i inteligencja ponadprzeciętnego człowieka >>> spryt i inteligencja moja >>> spryt i inteligencja gówna >>> ...(...) >>> spryt i inteligencja twoja, a ponad to

pamiętaj, że tak było, jest i będzie, iż:

moje zdanie >>> zdanie adminów >>> zdanie żyda w niemieckim obozie koncentracyjnym >>> ...(...) >>> twoje zdanie

twoje zdanie śmieciu ? hmm chyba jesteś nienormalny.,,,, masz jakieś wielkie EGO widzę ... ciekawi mnie jak taki forumowy kozaczek wyglada na real .. Maybe leszcz?

Even_Enc0r3 22-10-2008 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pol-lop (Post 2307038)
twoje zdanie śmieciu ? hmm chyba jesteś nienormalny.,,,, masz jakieś wielkie EGO widzę ... ciekawi mnie jak taki forumowy kozaczek wyglada na real .. Maybe leszcz?

bueheheeh to była ironia mistrzu skierowana w stronę moderatorów <3
przecież to jest jasne, że ich zdanie jest ważniejsze od mojego, skoro mają nad nami władzę absolutną :-/ (naszczęście tylko na tym forum) :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:39.