![]() |
Cytuj:
@Diablo91 W dzisiejszych czsach nic się kupy nie trzyma. |
Dice
Czytajac wasze wypowiedzic chialbym poprosic o kontakt z graczem ktory posiada owy itemek na rookgaardzie :).
|
Cytuj:
|
Problem w tym, ze zadna z jego postaci nie loguje sie juz ktorys dzien z rzedu =D Mam nadzieje, ze nie dlugo wejdzie i rozwieje wszystkie moje watpliwosci :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
moze duzo osob ma ale sie nie pochwali? |
@up
A może Dice na rooku to gówno prawda? ;s |
nie wiem co to <fajny gosc> "wymyslil" ten temat na tibia wiki nic nie pisze o munterze :spam::spam::spam::spam::spam::spam:
mi nigdy i moim kolega to nie wylecialo |
Cytuj:
|
tp2 Dice
to wkońcu jest to dice czy NIE
|
rare to FAKE !!!
Munster Grafika:Munster.gif 23 58 --/-- 0-16 gp, Bag, Cookie, Club, Jacket, Cheese, Bone Club
jest to z : http://wiki.hunted.pl/wiki/Munster wiedzialem ze to musi byc fake teraz tylko pozostaje usunąć temat |
Cytuj:
Ja osobiście słyszałem że na premii ktoś ową ma również więc wątpie żeby nagle wszystkich wzięło na sianie tej samej bujdy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Stałem se w depo, sprzedawałem całe eq (szłem na main) byłem dalej i... [nick cos w stylu behamuaha czy cos0 has rolled a 1 czy cos w tym stylu no i podlazlem i tu: Loss 50gp - Katana no i sie pytam: Skad to masz? Br? No i dalej gadaliśmy po angliku,ale dla noobs tłumaczę: Skad wzieles te DICE? Znalazlem w lootbagu Ta jasne t jakis debug? Noob Sam jestes Noob You are now ignoring player Peczq |
O to kolejny kolo jaki chce zaimponowac
|
taa nie wiem poco on to pisze jak to nic nie wnosi do tematu
|
Oto pewna rozmowa.
11:09 Arito of Knight [4]: czy tylko playerem 11:09 Madasaki [6]: rookplayerem 11:09 Arito of Knight [4]: jaki nic ? :] tu pomocnik Rookgaard 11:09 Arito of Knight [4]: nick 11:10 Madasaki [6]: :) 11:10 Arito of Knight [4]: otkrylem nowa rzecz na rooku :DDDDD 11:10 Madasaki [6]: nooo 11:10 Arito of Knight [4]: DICE !!!!! 11:10 Arito of Knight [4]: kostka do gry :D 11:10 Madasaki [6]: -_- niby jak 11:10 Arito of Knight [4]: mozna ja zdobydz 11:11 Madasaki [6]: jak? 11:11 Arito of Knight [4]: z Munster wypada wczoraj mi wypadlo 11:11 Madasaki [6]: pokarz 11:11 Madasaki [6]: na trade 11:11 Arito of Knight [4]: jak sie zrespil boss 11:11 Arito of Knight [4]: nie tym charem 11:11 Arito of Knight [4]: mam na Skarp of pomocnik 11:11 Arito of Knight [4]: :DDDD heh 11:12 Arito of Knight [4]: ciekawe czy ktos na rooku tez ma Dice 11:12 Arito of Knight [4]: BUAHAHHAHA :D ME LOVE ROOKGAARD ! 11:13 Arito of Knight [4]: heh teraz kazdy bedize polowal na Munster :DDD 11:13 Madasaki [6]: chyba się zgodzisz ze ten dialok znajdzie sie na tibia.forum.pl 11:13 Arito of Knight [4]: OOO SUPER !! 11:13 Arito of Knight [4]: yeee 11:14 Arito of Knight [4]: juz neimoge sie doczekac az wsyzstkim pokaze :D |
Pokazałeś, no i?
|
Mogłeś chociaż screena zrobić ;( wtedy bym moze uwierzył :baby::baby:
|
Cytuj:
Kiepskie ... widać ze sam łosiu to pisałeś ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16. |