![]() |
crown helmet
blue robe/mammoth fur cape/balted cape p ammy p legs v shield boszki |
Dla Bogatego Pallka ktory lubi szpan xD
Crown Helmet Blue Robe Blue Legs Boh Demon Shield platinum amulet Dla biedniejszego, ale nie gorszego , Crown Helmet Blue Robe Plate legi / k legi Medusa Shield sandals(xD) / boh jakis amulet(zalezy na czym expicie) i moze znudzonego kolege druida z pacc :P |
a ja na 19 palku mam rh, pal arm, blu legi, bohy, mmsa, no i spiry a do skilowania ok 2k small stonsow :P
jak nie wierzycie napiszczie mi na gadu 12970148 i podajcie meila to wysle wam ssa |
UP@
i co cieszysz sie??? Widać że znalazłeś pole do popisu. Eq: Blue legs, Pal arm, BoH, vampire shield i crown helmet w zupelnosci starczą |
^.-
Cytuj:
haha ziomek chwalisz się bo masz eq/kase z allegro albo z lepszego Chara? :baby: Sam od siebie polecam : Blue Robe- Bardzo lekkie Plate Legi - mozna miec jeszcze blue legi ale mysle ze na ten lvl wystarczą Zwykłe Buty - Myśle ze na Bohy to jeszcze nie czas Dragon Shield - jak dla mnie jedna z najbardziej przydatnych tarczy ;)) Scarf (Szalik) + arm. 1 - to zawsze cos ; D Crown Helmet - Podobnie jak blue robe - bardzo lekki Dla bogatego nie będę podawał bo palek na 20 - 30 lvl'u raczej nie szasta kaską ;]. Sam mam na 21 lvl'u : Crown Helmet Dragon Shield Blue Robe - w dp mam Paladin Armor ale kupiłem okazyjnie bo było tylko po 17k :D Plate Legi - mam zamiar kupic blue ale nie mam duzo kaski Leather Boots ;) i Scarf'a Nosze zazwyczaj 20 Potków zwykle to starcza zeby uciec przed jakmis pk do najbliższego miasta [; |
Ja tam na 21 lev mam:
Crown helmet Pall Armor Blue legi Boszki Demon Shield i p amulet xd EQ jest bardzo lekkie więc polecam taki secik :) więcej do szczęścia nie potrzebuję do 40 lev ^^ |
HEH. Ja mam 63 palla i mam steel helmet, p legs, boh, pall armor, dwarven shield, i p ammy. Jakoś niepotrzebuje leprzego eq. Śmigam na dragach i niewidze powodu do kupna leprzego eq.
|
Ja swoim palkiem zmieniałem itemy dość często, mniej więcej tak:
Kod:
8lvl -> 20lvl -> 50lvl -> 120lvl |
Paladyn 38 lvl aurora. Co zmienić w EQ?, a posiadam takie.:
Hełm: Royal Helmet, Armor: Paladin Armor, Legi: Blue Legs, Shield: Demon shield, Buty : Boots Of Haste Cos zmieniac? :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |