![]() |
Wy dalej nie rozumiecie?
MY BYLIŚMY NA TSIE (KOMUNIKATOR GŁOSOWY) TAM SIĘ OGÓLNIE ŚMIALIŚMY Z TEGO ,WYZYWALIŚMY TAK JAK MY TO LUBIMY. MAMY GŁUPIE POCZUCIE HUMORU A TO CO BYŁO PISANE NA TIBI TO TYLKO ODDŹWIĘK TSA ! JEŚLI CHODZI O UHP MY POSZLIŚMY TYLKO I WYŁĄCZNIE ZABIĆ MASSACRE, DO TEGO MIAŁEM ZE SOBĄ 300 UHP, POSZŁO MI TYLE BO MNIE SIOKAŁA PANI KTÓRA NIE WIEDZIAŁA CO SIĘ DZIEJE! @Down zabawne |
DAWA LOTA BO WJAZD NA CHATE MATKE CI ZABIJE DAWAJ LOOTA KURWA BO FILM KRECE DAWAJ LOOTA DAWAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!111111
2 bp uhp,bp manasow,4 runy mw,203 ek-byles gdzies poza laguna/liberty bay ? |
piesio nie przejmuj sie zazdroszcza ci XDDD
|
Rozumiem, że może pierwszy raz biła poi, ale nie za bardzo rozumiem, że nie wiedziała, co się dzieje, może ktoś wytłumaczyć? :P
|
Cytuj:
|
#p(i)siak
w temacie de cloudów brak kłótni to 3a był "wziąść" się w garść co widać tu w temacie.co nie napisz i tak zobaczę Twą bajeczną ripostę.Mam 1 prośbę ; daruj sobie. #Film p(i)siakowy fart , p(i)siakowe wykonanie czyt. z doupy ; / edit @p(i)siak idź do dupy ; / o ile już tam nie jesteś elo |
Cytuj:
@nesonka idź do tematu Klouduf |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mnie tylko smieszą i denerwują teksty o tym loocie że bije koleguf o Itemy, a właśnie teraz ode mnie z Gildii ludzie czytają Forum i zastanawiają się gdzie wy się wychowaliście ;) |
Cytuj:
A ty pewnie z bracmi na K. na salonach :/ |
Cytuj:
|
Jedyna rzecz ktora w tibi moze mnie zdenerwowac to 50-120 lvlowiec z non pvp ktory twierdzi , ze zazdroszcze jakiejs smiesznej łatki ktora nie opusci depo tudziez domku jakiegos 200 ek'a napinacza rowniez z non-pvp.Prosze was.
@Topic Przykro mi to mowic ale , psiak chcialbyc fajny tym razem sie nie udalo ,pocwicz . siamano \o7 |
@Zapodajmanieczki
Jak tam twoje jądra ze stali? Urosły? Stwardniały? @Topic Ludzie, dajcie już spokój... Organizacja idealna nie była, ale przecież liczy się dobra zabawa, czyż nie? |
Cytuj:
Dodam 17 latku ktory rzekomo gral w tibie w wieku 6 lat ( Szkoda ze nie w wieku 2 lat jak ledwo co stawales na nogach) , ze wszyscy jada po non - pvp bo graja tam no liferzy newbie nooby i trzesi dupy wiec jak mozesz to idz na okolnir tam gdzie twoje zycie . @down Powiedz mi jedno , czemu mi sie wydaje ze grasz na non pvp? |
a co jest sensem Twego życia ?
pisanie takich postów jak ten wyżej ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
------------------------------------------------------------------------ @down Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Pogratulować czerpania satysfakcji z gry. |
Ostatni post na tym forum na dzis bo nie jestem tutaj zeby zasmiecach czy spamowac .
@up Miales w profilu wiek 17 i mowiles w ktoryms temacie ze mialem 6 lat i logowales sie raz na jakis czas . No liferow- mniej Newbie - mniej H lvlowych noobow - O wiele mniej Trzesi dup - Nie porownywalnie mniej Cytuj:
|
Cytuj:
@Psiakos Zbłaźniłeś się i teraz udajesz, że gadałeś tak ironicznie i, że wszystko dla zartów. Pamiętam czasy(2,3 lata temu) na forum jak musiałem zbluzgac każdego, kto źle coś powiedział na mój temat ;;) Dokładnie jak teraz psiakos..... ehh nie wiem ile ty masz lat, ale zachowujesz się jak 11 letni gówniarz |
Psiak... dobrze że kręcisz filmy, bo mi się podobają.. ale co to za problem szybko zabrać do bp loot? Sądzę że kręcenie filmu w tym nie przeszkadza.. głupi problem moim zdaniem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:44. |