Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Massacre Poi Boss - Guardia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=196235)

PsiakoS 26-10-2008 17:07

Wy dalej nie rozumiecie?

MY BYLIŚMY NA TSIE (KOMUNIKATOR GŁOSOWY) TAM SIĘ OGÓLNIE ŚMIALIŚMY Z TEGO ,WYZYWALIŚMY TAK JAK MY TO LUBIMY. MAMY GŁUPIE POCZUCIE HUMORU A TO CO BYŁO PISANE NA TIBI TO TYLKO ODDŹWIĘK TSA !

JEŚLI CHODZI O UHP MY POSZLIŚMY TYLKO I WYŁĄCZNIE ZABIĆ MASSACRE, DO TEGO MIAŁEM ZE SOBĄ 300 UHP, POSZŁO MI TYLE BO MNIE SIOKAŁA PANI KTÓRA NIE WIEDZIAŁA CO SIĘ DZIEJE!

@Down
zabawne

szkapamujwruk 26-10-2008 17:26

DAWA LOTA BO WJAZD NA CHATE MATKE CI ZABIJE DAWAJ LOOTA KURWA BO FILM KRECE DAWAJ LOOTA DAWAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!111111

2 bp uhp,bp manasow,4 runy mw,203 ek-byles gdzies poza laguna/liberty bay ?

ElderPro 26-10-2008 19:32

piesio nie przejmuj sie zazdroszcza ci XDDD

Marecki666 26-10-2008 19:53

Rozumiem, że może pierwszy raz biła poi, ale nie za bardzo rozumiem, że nie wiedziała, co się dzieje, może ktoś wytłumaczyć? :P

Rav 26-10-2008 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PsiakoS (Post 2312042)
Wy dalej nie rozumiecie?

MY BYLIŚMY NA TSIE (KOMUNIKATOR GŁOSOWY) TAM SIĘ OGÓLNIE ŚMIALIŚMY Z TEGO ,WYZYWALIŚMY TAK JAK MY TO LUBIMY. MAMY GŁUPIE POCZUCIE HUMORU A TO CO BYŁO PISANE NA TIBI TO TYLKO ODDŹWIĘK TSA !

JEŚLI CHODZI O UHP MY POSZLIŚMY TYLKO I WYŁĄCZNIE ZABIĆ MASSACRE, DO TEGO MIAŁEM ZE SOBĄ 300 UHP, POSZŁO MI TYLE BO MNIE SIOKAŁA PANI KTÓRA NIE WIEDZIAŁA CO SIĘ DZIEJE!

@Down
zabawne

teraz tez piszesz z duzej litery a potem sie smiejszesz na ts? noob, ts to gowno zmien dilera,no i poczucie humoru

neSSonka 26-10-2008 20:41

#p(i)siak

w temacie de cloudów brak kłótni to 3a był "wziąść" się w garść co widać tu w temacie.co nie napisz i tak zobaczę Twą bajeczną ripostę.Mam 1 prośbę ; daruj sobie.

#Film

p(i)siakowy fart , p(i)siakowe wykonanie czyt. z doupy ; /

edit
@p(i)siak

idź do dupy ; /

o ile już tam nie jesteś

elo

PsiakoS 26-10-2008 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ElderPro (Post 2312237)
piesio nie przejmuj sie zazdroszcza ci XDDD

wychodzi na to że Psiak bije ludzi o Pixele! chyba lepiej gadać już z brazolami bo polaczki to takie tępe;)

@nesonka
idź do tematu Klouduf

ChachaŁ 26-10-2008 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PsiakoS (Post 2312474)
wychodzi na to że Psiak bije ludzi o Pixele! chyba lepiej gadać już z brazolami bo polaczki to takie tępe;)

W tym problem, ze to ty jestes zalosny... Zadna krytyka dotyczaca twojego skilla i zachowania, do ciebie nie dociera.

PsiakoS 26-10-2008 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ChachaŁ (Post 2312499)
W tym problem, ze to ty jestes zalosny... Zadna krytyka dotyczaca twojego skilla i zachowania, do ciebie nie dociera.

"Skilla" owszem nie zrobiliśmy tego idealnie bo ogólnie lecieliśmy na pałe, specjalnie na Poi bo była bojda że bossy znikają po 2h, ale to nie prawda :)

Mnie tylko smieszą i denerwują teksty o tym loocie że bije koleguf o Itemy, a właśnie teraz ode mnie z Gildii ludzie czytają Forum i zastanawiają się gdzie wy się wychowaliście ;)

paluch89 26-10-2008 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PsiakoS (Post 2312508)
"Skilla" owszem nie zrobiliśmy tego idealnie bo ogólnie lecieliśmy na pałe, specjalnie na Poi bo była bojda że bossy znikają po 2h, ale to nie prawda :)

Mnie tylko smieszą i denerwują teksty o tym loocie że bije koleguf o Itemy, a właśnie teraz ode mnie z Gildii ludzie czytają Forum i zastanawiają się gdzie wy się wychowaliście ;)

Na podwórku jak nasz Donek Tusk.

A ty pewnie z bracmi na K. na salonach :/

ChachaŁ 26-10-2008 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PsiakoS (Post 2312508)
a właśnie teraz ode mnie z Gildii ludzie czytają Forum i zastanawiają się gdzie wy się wychowaliście ;)

Przepraszam bardzo, to ty spamowales do kumpla z gildii tak jak by co najmniej ukradl tego shella. Gdzie ty sie wychowales?

ZapodajMuze 26-10-2008 22:34

Jedyna rzecz ktora w tibi moze mnie zdenerwowac to 50-120 lvlowiec z non pvp ktory twierdzi , ze zazdroszcze jakiejs smiesznej łatki ktora nie opusci depo tudziez domku jakiegos 200 ek'a napinacza rowniez z non-pvp.Prosze was.

@Topic
Przykro mi to mowic ale , psiak chcialbyc fajny tym razem sie nie udalo ,pocwicz .

siamano \o7

Xr3 26-10-2008 22:37

@Zapodajmanieczki
Jak tam twoje jądra ze stali? Urosły? Stwardniały?

@Topic
Ludzie, dajcie już spokój... Organizacja idealna nie była, ale przecież liczy się dobra zabawa, czyż nie?

ZapodajMuze 26-10-2008 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2312549)
@Zapodajmanieczki
Jak tam twoje jądra ze stali? Urosły? Stwardniały?

@Topic
Ludzie, dajcie już spokój...

Po pierwsze i co najwazniejsze nie slucham zadnych manieczkow ani innego techno gowna .
Dodam 17 latku ktory rzekomo gral w tibie w wieku 6 lat ( Szkoda ze nie w wieku 2 lat jak ledwo co stawales na nogach) , ze wszyscy jada po non - pvp bo graja tam no liferzy newbie nooby i trzesi dupy wiec jak mozesz to idz na okolnir tam gdzie twoje zycie .

@down
Powiedz mi jedno , czemu mi sie wydaje ze grasz na non pvp?

neSSonka 26-10-2008 23:03

a co jest sensem Twego życia ?

pisanie takich postów jak ten wyżej ?

Vil 26-10-2008 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2312544)
Jedyna rzecz ktora w tibi moze mnie zdenerwowac to 50-120 lvlowiec z non pvp ktory twierdzi , ze zazdroszcze jakiejs smiesznej łatki ktora nie opusci depo tudziez domku jakiegos 200 ek'a napinacza rowniez z non-pvp.Prosze was.

zlota mysl na dzis.

Xr3 26-10-2008 23:14

Cytuj:

rzekomo gral w tibie w wieku 6 lat
Siedem... koło ośmiu. Nie dorabiaj faktów niedorajdo.

Cytuj:

ze wszyscy jada po non - pvp bo graja tam no liferzy newbie nooby i trzesi dupy
Mam rozumieć, że na PvP jest całkowicie na odwrót, tak?:D

Cytuj:

jak mozesz to idz na okolnir tam gdzie twoje zycie .
Nie. Moje życie to nie Tibia, a już na pewno nie Okolnir;).

Cytuj:

@down
Powiedz mi jedno , czemu mi sie wydaje ze grasz na non pvp?
Ponieważ ośmielił się mieć inne zdanie niż ty.
------------------------------------------------------------------------
@down
Cytuj:

Miales w profilu wiek 17 i mowiles w ktoryms temacie ze mialem 6 lat i logowales sie raz na jakis czas .
7.
Cytuj:

No liferow- mniej
Tyle samo. Wierz mi.

Cytuj:

Newbie - mniej
Każdy od czegoś musi zacząć.

Cytuj:

H lvlowych noobow - O wiele mniej
Nie daje ci to podstaw, aby nazywać noobem każdego, kto gra na NoN-PvP.

Cytuj:

Trzesi dup - Nie porownywalnie mniej
Fail.

@Topic
Pogratulować czerpania satysfakcji z gry.

ZapodajMuze 26-10-2008 23:24

Ostatni post na tym forum na dzis bo nie jestem tutaj zeby zasmiecach czy spamowac .

@up
Miales w profilu wiek 17 i mowiles w ktoryms temacie ze mialem 6 lat i logowales sie raz na jakis czas .

No liferow- mniej
Newbie - mniej
H lvlowych noobow - O wiele mniej
Trzesi dup - Nie porownywalnie mniej
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3
Ponieważ ośmielił się mieć inne zdanie niż ty.

Jak mi to samo powie 120 master z dolery to nigdy wiecej nie obraze non-pvp , slowo honoru.

Lechista 26-10-2008 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marecki666 (Post 2311842)
@ChachaŁ
Jak kiedyś napisałem na forum nazwę tego bossa undead dragów (ultrak***s), to mi jakiś mądry modek warna dał :P

@film
Wykonanie średnie, loot dobry, kłótnia kiepska.

@up
Ty też nie PACZYSZ ile robisz błędów ;x

Założe się, ze Wieszok wlepił ci tego warna ;;)
@Psiakos
Zbłaźniłeś się i teraz udajesz, że gadałeś tak ironicznie i, że wszystko dla zartów. Pamiętam czasy(2,3 lata temu) na forum jak musiałem zbluzgac każdego, kto źle coś powiedział na mój temat ;;) Dokładnie jak teraz psiakos..... ehh nie wiem ile ty masz lat, ale zachowujesz się jak 11 letni gówniarz

lusifer 26-10-2008 23:36

Psiak... dobrze że kręcisz filmy, bo mi się podobają.. ale co to za problem szybko zabrać do bp loot? Sądzę że kręcenie filmu w tym nie przeszkadza.. głupi problem moim zdaniem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:44.