Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Jaki jest wasz ulubiony quest? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=197520)

Mosted 26-11-2008 21:10

anni!!!! xd

Maxis'Secura 26-11-2008 21:18

Blue legs quest, Pirate outfit quest :)

AdiZgOlekk 26-11-2008 22:03

rapier quest i torch quest !

juran_se_spychowa 27-11-2008 17:53

Wszystkie, z których są jakieś sensowne nagrody...

Simba_Knight 27-11-2008 19:20

desert quest + crus quest + crown helmet quest ;]

Mietek919 28-11-2008 00:40

Forbidden Islands fajna zabawa gdy się lurnie troszeczkę potworków

ZapodajMuze 28-11-2008 13:37

Ja ubustwiam banana quest ale latwo sie wyjebac na combo =/

Evil Maul 28-11-2008 13:55

rat quest najbardziej fyjebany quest w tybijiiii normanie te emocje te potfory no i najlepsz nagrota jesd

Askaral 28-11-2008 14:47

Nie wiem czy tutaj juz pisalem no ale najwyzej sobie naabije posta - ubóstwiam explorera.

MatiCFC 29-11-2008 18:40

Mowi ktoś tam, że nabijanie postów. A na ch*ja komu posty? Nigdy nie zrozumiem jaka magia tkwi w liczbie przy ilości postów użytkownika. Śmieszne.

Mino Hell- Bo jak się znajdzie ekipa 4 osobowa po 4/5 lvle, i się zgrają ,to jest super :) Nową postacią były emocje, i właśnie ekipa była fajna.
Katana quest- Z 3 osobową ekipą zgraną też jest fajnie.

Gdy ma się ekipę to te questy, uchodzące za jedne z trudniejszych dla przeciętnego "No Vocationa", są śmiesznie proste :)

A na mainie, nie wypowiem się, nie mam doświadczenia.

Vivarus 29-11-2008 19:51

@MatiCFC
ludzie zawsze chcą być najlepsi, nie ważnie w czym...

@topic
torch quest!:cup:

Vyohman 29-11-2008 20:20

banuta <3: )

dawidoss112 29-11-2008 20:23

Nie wiem jaki sens ma ten temat,
ale jak już go czytam
to się w nim udzielę.

Banshee quest,
a konkretnie sala z warlockami.

MatiCFC 30-11-2008 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dawidoss112 (Post 2354944)
Nie wiem jaki sens ma ten temat,
ale jak już go czytam
to się w nim udzielę.

Banshee quest,
a konkretnie sala z warlockami.

Moim zdaniem temat ma sens dzielenia się wrażeniami z questów, naszym zdaniem, najlepszych czy najciekawszych dla każdego z nas osobna.

Postami takimi jak Twój "Banshee quest, a konkretnie sala z warlockami." sens owy traci bo nie dzielisz się z nami o tym quescie niczym prócz jego suchą nazwą, i temat staje się taką wyliczanką nazw questów, powtarzającą się do tego.

dawidoss112 30-11-2008 14:23

@up
jeśli temat nazywa sie ''Jaki jest wasz ulubiony quest'' to się go wypisuje.
Czy jakis sens ma też wpisanie słowa anni?
Zrób temat "jakie sa wasze najlepsze przeżycia z questów" i wtedy nie będzie suchych postów.

No to zapoczątkuje przeżycia z questa.

Sala z warlockami:
5 osób w tym moj pal i 2 osoby poniżej 45 lvl. Każdy po kolei wchodzi na pola.
Mnie trapneły stone golemy i nie miałem jak wyjść. Ręce chodziły mi jak wibrator,
ale nie padłem i lootliśmy blue robe. to chyba moja najlepsza przygoda z mego palla.

MatiCFC 30-11-2008 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dawidoss112 (Post 2355974)
@up
jeśli temat nazywa sie ''Jaki jest wasz ulubiony quest'' to się go wypisuje.
Czy jakis sens ma też wpisanie słowa anni?
Zrób temat "jakie sa wasze najlepsze przeżycia z questów" i wtedy nie będzie suchych postów.

No to zapoczątkuje przeżycia z questa.

Sala z warlockami:
5 osób w tym moj pal i 2 osoby poniżej 45 lvl. Każdy po kolei wchodzi na pola.
Mnie trapneły stone golemy i nie miałem jak wyjść. Ręce chodziły mi jak wibrator,
ale nie padłem i lootliśmy blue robe. to chyba moja najlepsza przygoda z mego palla.

A nie uważasz, że tylko wypisanie questu, np. "anni<10 znaków>", nie mówiąć, co dla kogoś oznacza ten jego zdaniem najlepszy quest, "anni"?
Troche jak odpowiadać na pytania bez uzasadnienia czy argumentów.

Gdybyśmy mieli wwypisywać suche nazwy- zgadzam się, bez sensu i nieciekawe, nie przydatne. Ale wątpie by taki cel miał ten temat.

dawidoss112 01-12-2008 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2356294)
A nie uważasz, że tylko wypisanie questu, np. "anni<10 znaków>", nie mówiąć, co dla kogoś oznacza ten jego zdaniem najlepszy quest, "anni"?
Troche jak odpowiadać na pytania bez uzasadnienia czy argumentów.

Gdybyśmy mieli wwypisywać suche nazwy- zgadzam się, bez sensu i nieciekawe, nie przydatne. Ale wątpie by taki cel miał ten temat.

to ze wypisalem sale z warlockami jest tak samo bezsensowne jak napisanie słowa anni, ale taki jest temat(jak juz pisze w danym temacie to pisze zgodnie z jego tematem). Wiec wszystkie posty bedą tak wyglądać.

Jak nie chcesz takich postów załóż nowy temat i po kłopocie.

MatiCFC 01-12-2008 13:22

-Czy naprawde uważasz, że autor miał na myśli żebyście wypisywali suche nazwy i nic więcej?
-Czy nie widzisz, że pisanie tylko nazwy i nic więcej uwstecznia Cię? Rozwinięcie wypowiedzi to chybe nie problem?
-Dlaczego traktujesz rozwinięcie wypowiedzi wykraczającej "poza nazwe tametu" czyli podanie questu, jak jakiś zakaz?!
-Czy nie uważasz, że to jak podać krótką odpowiedź bez argumentów czy uzasadnienia?
-Nie pomyślałeś, że autor poprostu liczył na inteligencję forumowiczów, i myślał, że zbędne będzie jak dzieciakowi tłumaczyć, że trzeba uzasadnić, czy wypadało by? To poprostu normalne, że gdy odpowiadamy, podajemy uzasadnienie.

Dzony47 01-12-2008 13:50

Hat of The Mad (fajne wspomnienia)

Byłem tam z qmplem 60+ ED i akurat w mieście minosów był boss :D
On padł a ja schowałem te rzeczy które mu spadły ale on szybko przybiegł i odebrał je.... potem to już łatwo było :D

jedrolek 13-12-2008 13:29

Na rooku: Mino Hell
Na Mainie: Desert

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:17.