![]() |
anni!!!! xd
|
Blue legs quest, Pirate outfit quest :)
|
rapier quest i torch quest !
|
Wszystkie, z których są jakieś sensowne nagrody...
|
desert quest + crus quest + crown helmet quest ;]
|
Forbidden Islands fajna zabawa gdy się lurnie troszeczkę potworków
|
Ja ubustwiam banana quest ale latwo sie wyjebac na combo =/
|
rat quest najbardziej fyjebany quest w tybijiiii normanie te emocje te potfory no i najlepsz nagrota jesd
|
Nie wiem czy tutaj juz pisalem no ale najwyzej sobie naabije posta - ubóstwiam explorera.
|
Mowi ktoś tam, że nabijanie postów. A na ch*ja komu posty? Nigdy nie zrozumiem jaka magia tkwi w liczbie przy ilości postów użytkownika. Śmieszne.
Mino Hell- Bo jak się znajdzie ekipa 4 osobowa po 4/5 lvle, i się zgrają ,to jest super :) Nową postacią były emocje, i właśnie ekipa była fajna. Katana quest- Z 3 osobową ekipą zgraną też jest fajnie. Gdy ma się ekipę to te questy, uchodzące za jedne z trudniejszych dla przeciętnego "No Vocationa", są śmiesznie proste :) A na mainie, nie wypowiem się, nie mam doświadczenia. |
@MatiCFC
ludzie zawsze chcą być najlepsi, nie ważnie w czym... @topic torch quest!:cup: |
banuta <3: )
|
Nie wiem jaki sens ma ten temat,
ale jak już go czytam to się w nim udzielę. Banshee quest, a konkretnie sala z warlockami. |
Cytuj:
Postami takimi jak Twój "Banshee quest, a konkretnie sala z warlockami." sens owy traci bo nie dzielisz się z nami o tym quescie niczym prócz jego suchą nazwą, i temat staje się taką wyliczanką nazw questów, powtarzającą się do tego. |
@up
jeśli temat nazywa sie ''Jaki jest wasz ulubiony quest'' to się go wypisuje. Czy jakis sens ma też wpisanie słowa anni? Zrób temat "jakie sa wasze najlepsze przeżycia z questów" i wtedy nie będzie suchych postów. No to zapoczątkuje przeżycia z questa. Sala z warlockami: 5 osób w tym moj pal i 2 osoby poniżej 45 lvl. Każdy po kolei wchodzi na pola. Mnie trapneły stone golemy i nie miałem jak wyjść. Ręce chodziły mi jak wibrator, ale nie padłem i lootliśmy blue robe. to chyba moja najlepsza przygoda z mego palla. |
Cytuj:
Troche jak odpowiadać na pytania bez uzasadnienia czy argumentów. Gdybyśmy mieli wwypisywać suche nazwy- zgadzam się, bez sensu i nieciekawe, nie przydatne. Ale wątpie by taki cel miał ten temat. |
Cytuj:
Jak nie chcesz takich postów załóż nowy temat i po kłopocie. |
-Czy naprawde uważasz, że autor miał na myśli żebyście wypisywali suche nazwy i nic więcej?
-Czy nie widzisz, że pisanie tylko nazwy i nic więcej uwstecznia Cię? Rozwinięcie wypowiedzi to chybe nie problem? -Dlaczego traktujesz rozwinięcie wypowiedzi wykraczającej "poza nazwe tametu" czyli podanie questu, jak jakiś zakaz?! -Czy nie uważasz, że to jak podać krótką odpowiedź bez argumentów czy uzasadnienia? -Nie pomyślałeś, że autor poprostu liczył na inteligencję forumowiczów, i myślał, że zbędne będzie jak dzieciakowi tłumaczyć, że trzeba uzasadnić, czy wypadało by? To poprostu normalne, że gdy odpowiadamy, podajemy uzasadnienie. |
Hat of The Mad (fajne wspomnienia)
Byłem tam z qmplem 60+ ED i akurat w mieście minosów był boss :D On padł a ja schowałem te rzeczy które mu spadły ale on szybko przybiegł i odebrał je.... potem to już łatwo było :D |
Na rooku: Mino Hell
Na Mainie: Desert |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:17. |