![]() |
Nie poprawiaj pierwszej części... Bo po ch*j? To tak jakbym ja zaczął poprawiać pierwsze części mojego fake'a... (wiem, że są zaje*iste -,-)
Skup się na kolejnych raczej. |
Fajne ale wg. mnie to juz bardziej filmik jest
mogles tez ominac ten "nick says..." 9/10 |
Od Turoka:
Jaki 1szy w histori? Pierwszy w histori to jak już był mój i (kogoś tam) December Storm! btw. Powracam do fake. Koniec od Turoka :> |
Pierwszy w histori to jak już był mój i (kogoś tam) December Storm!
O jesu! Zrobiłeś 4 obrazki na krzyż i walnełeś je do Movie Makera i od razu super animacja. Cytuj:
------------------- Coś twój film został wykasowany z youtube. |
masz 2 miejsce u mnie w najlepszych fake'ach
|
:0
Nastwiam się na przyszły rok, ale i tak dzięki za 2gie miejsce. |
był animowany w pełni ? Był i chuj
|
Cytuj:
Zresztą nie widzę sensu takiej "walki" o tytuł "Pierwszego w pełni animowanego fake'u", jakby ludzie mieli Was za to czcić. |
A co z przygodami czerwonego kapturka czy jakoś tak? Był animowany.
|
@up
Ale nie mial glosu ;s @topic Nawet fajne (nie pamietam czy juz ocenialem, ale widzialem dawno) Troche szybkie tempo ale moze to i lepiejxD 7/10 |
"Zemsta Żuli" ciekawy tytuł ale zrób bez ivony
|
Głos głos ... tu można powiedzieć że nie ma głosu , jak robi sie fabułe to powinno się zadbać o dobry "Dubing" kilku kolegów do domu mikrofon i nagrywamy.A jak żeńska rola to koleżankę i voila! a jak nie masz koleżanek to poproś kogoś z sradu-sradu
|
Odgłosy typu ''wybuch'', ''szybkość'' w zależności od sytuacji by też się przydały ;)
|
Zobaczę co się da.
|
Jak zauważyłem dużo osób w tym temacie ocenia pozytywnie ten "Pierwszy animowany fejk" tylko dlatego ze użyto do niego Ivony. A tak to jest troche kretyńskie ;d Gdyby Shivek nie uzyl Ivony nie byłoby takich ocen. Podniecają się jakimś hahahahahahaahahha czy gogogogogogogo. Porażka
Jak to robiłeś półtora tygodnia to zajebisty jesteś ;d;d;d |
Cytuj:
A tak btw. to może skończcie już to bezsensowne gadanie, a autor niech pokaże co umie i zrobi drugą cześć. @down Kolega nie załapał... |
Heheh filmik spoko :] Najlepsza akcja z Lord'em Paul~
|
^^ Fajne
Fajne i fajne :P
|
Widziałem to, najlepsze z preclem :D
Filmik fajny;P Rób ich Więcej :] |
Cytuj:
Może nazwe to inaczej. Mój fejk to film i już nie będziecie się czepiać. Dzięki za pozytywne komenty. Wspomniałem już, że w lutym będę tworzył następne odcinki. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |