![]() |
#Up
Mogę Cię dotknąć? #Top Proszę jakiegoś moda o zamkniecie tematu ; / |
@up
a moglbys laskawie nie offtopowac tudziez spamowac? |
Nie wiem co wam sie nie podoba w tym temacie. Dla mnie fajny. Przynajmniej jest co poczytac (oczywiscie poza komentarzami takich kretynow jak Bloodwin)
Cytuj:
|
Blokowanie Morgarotha na 133 lvu pallem z dość dużym pozytywnym skutkiem.
Blokowanie 3 Demonów przy 1.4k hp (130lv~) Sub-blokowanie Inq quest (włącznie z bossami) |
ZAbiłem 61 sorca 35 druidem i 42 pala 32 druidem
|
moim najwiekszym szalenstwem to bylo kupienie 5 bp sd, i solowanie Hydra island z sd na 50 lvl.
... nie zwrocilo sie.. |
padlem 10 razy ale w koncu zajebalem 54 palka 9 sorem - gosc bez bota :D
tym samym sorem 64 ed tez bez bota 58 msem solo grim reapera bez utamy i bez stairjumpa zostalem hackiniety i mimo ze acc odzyskalem po 2h nic nie stracilem :D |
Cytuj:
Po cholere mój post? Wypowiedziałem się na temat. Jak dla Ciebie to co zrobił autor tematu było Super Szalone - twoja sprawa. |
Moze nei bylo super szalone, ale przynajmniej zrobil temat w ktorym mozna poczytac cos innego poza durnymi komentarzami. Szkoda ze na forum nie ma opcji Ignore...
|
Wyszedłem z rooka.
Bloodwyn - Wyjdź. To naprawdę nie jest już śmieszne, tylko nudne. |
Żeby mnie miał ch... strzelić to i tak wszystkim udowodnię, że to JA jestem najzajebistszy i najbystrzejszy i mam najlepszy humor.
muehe, o kim to, bystrzaki? ;p |
Wywaliłem nie chcący softy do wody \o/
|
Nie chciało mi się isc w darashi do DP po parcel a potem po lotbaga ukrytego w krzakach i go wysłac to odrazu go ciagnełem do DP, 60K < tyle ważył, cały dzien się meczyłem. Myślałem ze ich pogryze ;/
|
2up@
wspolczucia ale bywali lepsi co wyrzucali po 100cc xD niechcący oczywiście a tak do tematu to ukradlem lootbaga 3 h lvl br na lucerze(pvp) xDale oni sie zaczeli bo pierwsi mi ukradli xD a potem tylko odzyskalem a ze juz ich tam tez byl to nie moja wina ;P |
Najbardziej szalone (głupie) było to, że 3-4 lata temu wszedłem na szatańską stronę www.tibia.com
|
Zabiłem witcha z broad sworda 11 palkiem :D
Znajomy z reala [player]Flahulitta[/player] wybrał się do miasta minosów z chęcią zdobycie excalibura napisał hi i pisał excalibur . Zanim zdążył popatrzeć był już w temple. Tylko ciekawe co z excaliburem ?:) |
ja mialem przez pewien okres takie problemy z myszka, ze jak cos przeciagalem, to klawisz sam "puszczal". I raz zakladalem softy na nogi, i klawisz puscil akurat przy brzegu okienka, i softy wywalilem przez okno domku.
Na szczescie zdazylem zabrac je |
Cytuj:
|
a ja padlem na racie na 56 lvlu \o/
|
jak noobek chcial mi lutbaga zajumać wrzuciłem loota do wody (metoda pies ogrodnika, a raczej sam ogrodnik, w końcu to ja uzbierałem lut)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17. |