Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Druga zapowiedź update'u. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=197951)

Dark Saian 14-11-2008 22:23

W sumie to do party spellow to ja nic nie mam, na pvp w innych grach tego typu rzeczy są jak chleb na sniadanie.

Jednak jak tak dalej Cipsoft będzie kopiował pomysły z innych gier to zaraz będziecie jeździć na koniach czy latać na smokach itp... tyle ze w 2d to będzie kijowo z lekka wyglądało :D

Marecki666 14-11-2008 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 2335290)
Ostatecznie, druidzi zyskają produkcję run Wild Growth. Za jej pomocą będziesz mógł wyczarować wielką narośl, która pomoże ci uciec z opresji.

Drugi mwall, tylko da się przez niego strzelać, lepiej było to w spontanach zostawić.

Ze'To 14-11-2008 22:32

to jest żart tak ? czary dodane dla wszystkich profesji OPRÓCZ MAGA ... mag, który kiedyś był ciekawą postacią, teraz został udupiony przez druida...

Yakky 14-11-2008 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ze'To (Post 2335874)
to jest żart tak ? czary dodane dla wszystkich profesji OPRÓCZ MAGA ... mag, który kiedyś był ciekawą postacią, teraz został udupiony przez druida...

To jest druga zapowiedz.
Więc wiesz, Mag na bank coś dostanie.

Manek 14-11-2008 22:44

Narzekajcie, narzekajcie i tak będziecie grali ;d Wszystko wyjdzie w praniu..jak dla mnie to trochę już nie mają co wymyślać..nic na siłę ;)

Askaral 14-11-2008 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ze'To (Post 2335874)

Tak, mag udupiony, przeciez czar ktory bedzie zwiekszal innym magom mlvl o powiedzmy 10 jest tak zalosnie lamerski ze az zal o nim wspominac, co z tego ze zwiekszylby on ich srednia hitow o 50-100, mag udupiony :<<<<<<<<<

Pomocny Murzyn 14-11-2008 22:57

O nie ! Teraz druid jest najłatwiejszą postacią, bo dostał fajnego magic wala, którego nikt inny nie może używac i przyspiesza regeneracje hp o 2 hp/1s. A mag dostał tylko gównianą opcję zwiększania magic lvla :(. Po updacie przechodzę na druida !

Uther92 14-11-2008 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pomocny Murzyn (Post 2335917)
A mag dostał tylko gównianą opcję zwiększania magic lvla :(

A to kur^% mało ?

Vantage 14-11-2008 23:08

@OffTop:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajihat (Post 2335812)
A teraz w dodatku z tibii robia Word of Warcraft. Identyczne czary.(te bufki i szybkosci czy cos). Rece załamywac!!X(

oraz inni geniusze . . .

Co Wy macie z tym wowem? Kto tu co kopiuje? I dlaczego akurat z wowa?!
Takie -"buffy"- to przed wowem były ohohoh X lat wstecz: w Diablo I, Diablo II (okrzyki barby), Guild Wars, Lineage, wymieniać dalej? Cip tak kopiuje Blizz jak Krawczyk Mansona . . . czyli wcale.

@OnTopic:
Wreszcie działanie w drużynie wniesie solidne benefity :) Wreszcie! I te zaklęcia, zapowiada się kolejny udany update (no chociaż jeszcze kilka teaserów zostało, mam nadzieje, że za szybko nie pochwaliłem).

BaxCrow 14-11-2008 23:20

Kolejny iditoczyny update. Najlepiej niech dodadzą samoloty, pociągi, rowery, żeby można było jeszcze łatwiej ucieć przed wrogiem, przecież to kompletna klapa, teraz to już nawet nie trzeba będzie umieć grac, kompletnie zero, bo teraz to chociaż trzeba umieć jakoś manewrować jak się ucieka, a po tym update, będzie hotkey i BRUUUUUUUM i mnie nie ma.

Buffy w grze 2D - :D :D :D :D porażka.

Jedyne co w tym update będzie godne uwagi to system party.

Kompletna porażka się zapowiada. Z resztą jak zwykle.
Powiecie, że teraz gra 55.000 ludzi dziennie, tak gra, tylko, że 35.000 z nich to boterzy, a kiedyś grało 40.000 i z tego może 2.000 to byli boterzy. Ta gra to po prostu dno.

Ps. PASJANS PRZYNAJMNIEJ TRZYMA STYL.

Pozdrawiam. BaxCrow

Ametystowec 14-11-2008 23:23

Cytuj:

o Wy macie z tym wowem? Kto tu co kopiuje? I dlaczego akurat z wowa?!
Takie -"buffy"- to przed wowem były ohohoh X lat wstecz: w Diablo I, Diablo II (okrzyki barby), Guild Wars, Lineage
Tak, tylko ze te wszystkie gry ktore wymieniles sa blizzarda...a teraz najlepsze, czyjej produkcji jest WoW? Tak - blizzarda ;x A w Diablo I nie ma buffow, a GW powstalo pozniej niz WoW, to jeszcze stworzylo go kilku noobkow ktorym nie pasowaly warunki pracy w blizz i zrobili ta gre(sciagali z wowa, naprawde!:o).

A co do lineage, to powiem, ze firma od lineage nie kompromituje sie NAWET gdyby sciagala po WoW (ale tego nie robia - w kazdym razie nie tak dobitnie)

A co mamy do tego wowa? No bo wiesz...WoW jest obecnie najpopularniejszym i najlepiej zarabiajacym MMO (w sensie, ze firma na tym zarabia - gdyby ktos chcial sie przyczepic, ze: "gra nie zarabia tylko firma, zjebie")

BaxCrow 14-11-2008 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 2335957)
Tak, tylko ze te wszystkie gry ktore wymieniles sa blizzarda...a teraz najlepsze, czyjej produkcji jest WoW? Tak - blizzarda ;x A w Diablo I nie ma buffow, a GW powstalo pozniej niz WoW, to jeszcze stworzylo go kilku noobkow ktorym nie pasowaly warunki pracy w blizz i zrobili ta gre(sciagali z wowa, naprawde!:o).

A co do lineage, to powiem, ze firma od lineage nie kompromituje sie NAWET gdyby sciagala po WoW (ale tego nie robia - w kazdym razie nie tak dobitnie)

A co mamy do tego wowa? No bo wiesz...WoW jest obecnie najpopularniejszym i najlepiej zarabiajacym MMO (w sensie, ze firma na tym zarabia - gdyby ktos chcial sie przyczepic, ze: "gra nie zarabia tylko firma, zjebie")

I tu się mylisz.

Po 1. Buffy były daleko przed WoWem. Może nie przez neta, ale sam pomysł na buffowanie charów z drużyną było wcześniej.

Po 2. Lineage ma wiele dobrych pomysłow, ale wszystkie gry 3D MMORPG bazują na tym samym. Bronie, buffy, skille i itp.

Po 3. WoW nie jest najpopularniejszą grą. Warhammer to najlepsza gra MMORPG w tym momencie i to ona zarabia najwięcej. We wszystkich rankingach ta gra przebija WoW'a o klasę. WoW ma lepszą reklamę, a to za sprawą Blizzarda, ale WarHammer jest dużo lepszy. Już nie chodzi tu o samą rozrywkę, ale o pomysły.

Prostynick 14-11-2008 23:53

Na test servie jeden z cm'ów wspomniał o runach niszczących magic walle bo podobno przez m walle dużo osób pada na pk... A może to był żart, ale i tak niszczenie zniszczonej już gry idzie pełną parą.

john91 15-11-2008 00:11

Ja nie wiem, czy to forum tak działa na ludzi, czy co, ale tu zawsze jest największa krytyka Tibii i Cipu, a i tak większość osób które gadają na wszystko dookoła dalej grają w Tibię. Na innych forach nie ma takiej krytyki ;]

Co do teasera, to ten poziom magiczny będzie zwiększany chyba u druidów i u sorków, chociaż mogę się mylić. Niestety jak narazie Sorc nie dostał żadnych nowych czarów i pewnei już nie dostanie, a szkoda. Według mnie jeszcze bardziej zwiększa się siła palladyna, który i tak na moje jest "na przedzie" wszystkich profesji. Ale to jest tylko moje zdanie.

P.S. I tak większość z was będzie dalej grać w tą grę :evul: :]

Jimoroks 15-11-2008 00:18

A dla sorka znowu nic??

Ogolnie słabo

Cazzorel 15-11-2008 00:20

Nawet nawet...
Z lekka nie podobaja mi sie te czary.:baby:

Rybzor 15-11-2008 00:22

Lool buffy? Padłem : d

@neo
Przeczytałem z tego niusa jedno zdanie, dot Druida, jakie wyłapałem oczami:
Cytuj:

Druidzi oprócz dotychczasowego leczenia, uzyskają nowy, który będzie zwiększał odnowę życie co 2 sekundy przez 2 minuty.
Znajdź błąd, znajdź błąd!

@edit,
Przeczytałem też o knighcie, tam też są ;/

Beniamin 15-11-2008 00:33

Diabllo ,rohan ,Or woW? Zal....

xoz 15-11-2008 00:35

Cytuj:

czym częstość wyrzucania amunicji
czestotliwosc f=1/T

Cytuj:

Za jej pomocą będziesz mógł wyczarować wielką narośl,
narosl to bardziej medyczne okreslenie, lepiej chyba "wielkie zarośla" lub coś w tym stylu

Monte 15-11-2008 00:38

Pieprzycie głupoty. Przyjdzie co do czego to będziecie sobie paskudzić krasnoluda oceniając update i tyle.

Imho, update zapowiada się ciekawie. Czary i party chat będą mrrrru.

A tłumaczenie newsa mogłoby być nieco dokładniejsze ; P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52.