![]() |
Eee... spoko fake =]
|
fake niezły :)
czekam na next parta |
Łoo fajne a party dawaj szybciej x/
|
Takie dośyć proste ale fajne :P
Dawaj następne party póki masz chęci... A nie za 2-4 miechy bo ci sie nie będzie chciało pewnie :P |
Cytuj:
Topic@ Głupie to niebo. Od tak rośnie sobie trawa. A co by się stało gdyby ktoś poślizgnął się i spadł w chmury? Papka czy coś_lecz_nie_wiadomo_co? A fabularnie to pewnie ta dziewczyna zechce uratować chłopaka? I po co jej w niebie plecak? I czemu gościu odbywa karę w niebie a nie w piekle? I co to za kara, skoro nie widzi, nie słyszy i nie myśli? Nie zorientuje się że czas upływa i że w ogóle ma karę. |
heh dziwne to...
Tylko nnie glos tu zadnych herezji :D A z poprzednikami sie zgadzam daj parta szybciej bo pozniej juz bedzie zapozno :D Nie bedzie Ci sie chcialo etc. Za ten part powiedzmy... 7/10 |
Spoko. 9/10
|
Ladny, ciekawy fake
|
Bardzo mi się podobało szczerze powiedziawszy , fabuła wciągająca! Czekam na s.2 ;) pozdrawiam 8/10 :evul:
|
Nie rozumiem, jak Jack bał się czegoś, w co nie wierzył. 9/10 za całokształt.:)
|
10/10 Idealne!
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Według mnie niebo powinno być z samych chmur + złota jakaś brama do nich
Albo całe białe, biało ubrani ludzie, wszystko białe, białe Ale taka kara to może nawet być, takie ''przygotowanie do piekła'' |
Świetna fabuła, a co do nieba się nie czepiam, świetnie dobrane dialogi(z książki jakiejś?). 10\10.
P.s: Holewka straszna kara:confused:. |
@up I myślisz, że jesteś fajny?
Kiedy będzie next part? |
Ahh, teraz rozumiem tą karę doskonale. Dobrze przemyślane (oprócz tego, że jego ciało nie powinno dyndać na środku nieba, aż taki ważny to on chyba nie jest) - brak świadomości, koniec wszystkiego. Największy strach wszystkich, zarówno ateistów, jak i teistów (tych drugich chyba nawet bardziej, w końcu właśnie po to wymyślili sobie Raj). Heh, nawet ateistyczny ja, który kompletnie nie wierzy w Niebo i Piekło, jest kompletnie przekonany, że nic po śmierci nie ma, mam nadzieję, że się mylę.
Mimo przeciętnego wykonania i dość nieumiejętnie zawiązanej fabuły, to jednak MA szanse na bycie kolejnym Dziełem. No, chyba, że autor jednak tą przerwę zrobi. Wtedy wszyscy zapomną. |
Dziękuje za komenty! W święta lub w poniedziałek ten co będzie, pojawi się next part.
Przepraszam za to że musicie poczekac. |
Hmmm...interesujące, chociaż robione za długo. Coś oryginalnego, a nie czterdziesta ósma walka dobra vs. zła...I ładnie zrobione. 8/10
|
Cytuj:
@: Niezłe, rób dalej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:44. |