![]() |
|
Michoss jeśli uważasz że wstawienie Precla coś pomogło to masz racje,
tylko on uratował sytuacje. (lol, nie zamierzony rym :D zaczynam się bać sam siebie) A teraz od początku, mało to zabawne ale może jest w tym zalążek humoru, dawaj dalej. Spróbuj może z humorem słownym a nie sytuacyjnym lub walnij cała garść absurdu i inteligentnej głupoty w stylu: -Nie podobają mi się w tobie trzy rzeczy. -Jakie? -Podbródek |
@Michoss: Uahahaha!
Rzeczywiście, widzisz, tylko z tych znanych Fake można się śmiać ; ] |
Vasek nie ma weny więc troszq zdupczone to będzie, lecz jest sponsor ;) (przedstawiony na pierwszej stronie), lecz obiecałem sobie że dokończę Wiewióra! I postaram się jak najbardziej go zmienić z humorem na dobre.
http://img175.imageshack.us/img175/3812/arghoo5.png Jutro będzie odcinek specjalny + normalny ;). Tak wiem że "zaszantażowaniu" zabrakło "ż", sąsiada tak samo, z 2x "ę". Przepraszam za tę błędy :<. |
1/10 nie podoba mi się.
|
Są dwa wyjścia:
- Albo jestem strasznie ułomny i tego nie rozumiem. - Albo przerastam to zbytnio inteligencją. Tak czy siak, nie kapuję to i mnie nie śmieszy. ;\ @Edit! Już kapuję! Ale i tak mało śmieszne... |
To jest wtedy, jak scenariusz jest dobry, a reżyser, umh..."pomysłowy"...
|
Po kilkukrotnym przeczytaniu tego parta nareszcie zrozumiałem o co chodzi. Ale niezbyt to śmieszne. Szczerze powiedziałeś że nie masz weny. Poza tym nie mam pojęcia, jak dostałeś się do grona osób sponsorowanych przez Michoss Fakes.
PS. Skoro chcesz skończyć tego fake, to mogę się dowiedzieć ile to zajmie czasu? |
@UP
Cóż humor może ten fake nie zawiera go aż dużo, lecz grafikiem dobrym jestem. Odcinków nie wiem ile będzie, codziennie dodaję 1 odcinek a gdy się trafi do odcinek specjalny razem z normalnym. @Shivek Phi, taki mądry to sam zrób lepszy "syf" bo jak na razie to Oddział tibijskich GM'ów nie był fajny. |
;Rada 25.11.2008
Zrób lepszą ramkę. HmmMmmM. |
Cytuj:
|
Też tego jakoś nie rozumiem.. Dziwne takie... Musze jeszcze raz przeczytać...
@Down Aham... Teraz rozumiem... Ale dalej wydaje mi się to dziwne. |
Cytuj:
|
Michoss, jak ten syf możesz sponsorować :( BTW: Nawet z scenariusz mnie nie rozśmieszył, straciłeś formę?? :(
Totalna klapa z tego fake'a. Mam nadzieję, że w specialu wiewiór deadnie... Edit: A precel wyżre mu mózg, to będzie śmieszne :P |
Nowy Odcinek!
Nowy odcinek! Z przykrością stwierdzę że dziś może już nie być odcinku specjalnego (brak czasu, śmiesznej fabuły odcinku nie ma).
http://img167.imageshack.us/img167/2...ewiorrrjl9.png |
Rotfl xDD
To akurat było dobitne! Gratulacje. |
Hah teraz było dobre więc moge skomentować :P
Graficznie fajnie, humorystycznie do bani ale ten odcinek był fajny :) 21.12.2012 :D |
Łeee... Kłamanie kogoś o jego śmierci jest już z lekka nudne... Albo po prostu tego typu "żarty" mnie prześladują ;/
Ale niezłe nawet... 8/10 |
Z 'lekkim' wyprzedzeniem xD. I juz troche lepiej, niz poprzednio :D
|
Cytuj:
Ale i tak nie mam co tu pisać. Wszystko zostało już praktycznie powiedziane. Jedynie co, to trochę dziwi mnie wasze ocenianie 'słabizna, zero humoru - 7/10'. over 9000? over 9000? SIEDEM?! Kiedy sami piszecie, że słabe? Hm. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:15. |