![]() |
Skaczacy daln - Próbowałem Rysiek z Klanu , Maciek z klanu , Bozenka z klanu ... Aż w końcu nie wytrzymałem i puściły mi nerwy (i zwieracze)... Tak powstał skaczący dałn :)
|
Awaryjczyk - no chciałem mieć oryginalną nazwę wiec wymysliłem Awaryjczyk :) jest to połączenie polskiego z angielskim :) aWARyjczyk miało być całe angielskie ale niema to jak nasza polska :cup: :) unitera :cup:
a no i moja pierwsza postać Tygrys Bestia , no lubię tygrysy ;D a bestia to że groźne , nazwa musiała być polska bo toczyła tam się wojna Xantera :cup: obecnie został zhakowany :( na tygrysie bestii |
ja swój nick znalazłem w szafie z lekarstwami Xd. Miałęm nicki takie jak Węgiel na sraczke, Avioe marin
to tyle ale jeszcze moglbym wiele pisac:) |
Tak więc tych nicków w całej mojej karierze tibijskiej było dużo, a więc wybiorę tylko te, po których został sentyment.
* Morphine Star - Morfina jak wiadomo to środek do uśmieżania bólu, a Star miało znaczyć taką zwykłą gwiazdkę z nieba, także wygląda to mniej więcej 'Gwiazda, która uśmieża ból' wygląda to nieco idyllicznie. * Poderosa Hechicera - dlatego, że gram profesją magiczną, a mówią, że Czarodziej to potężna profesja, także Poderosa znaczy potężna, aHechicera to po prostu wiedźma. Może i to nie był dobry pomysł, aby robić nick w języku hiszpańskim, bo biega za mną plaga noobków ze stałym pytaniem "br?". |
Royal Destroyer Refresher
Royal: ten char to palek Destroyer: dla szpanu Refresher: najpierw było raphael, potem zwodnik(battle.net), a jak odświeżyłem jakiś old topic to dałem se tytuł refresher. A poza tym lubię odświeżacze powietrza : ) Elderefi(drutek) Elder: to przecież druidzio refi: zdrobnienie od refresher Lucyfer refi Lucyfer: mag w tibii to głównie ogień i śmierć refi: to co przy drutku Refi the Rookstayer To chyba już nie wymaga tłumaczenia co nie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:45. |