![]() |
hmm chyba do***alem ze tak puzno
ALE NA CHU** robia ulepszenia i dodawaja nowe swiaty JA NA ich miejscu ciszylbym sie ze te komputeru jeszcze sie nie spalily ALE I TAK TO WINA BR !!!!!!!! DALTEGO: BR MUSZA ODEJSC!! :) |
Taaaaaaaa wy płacicie, ktore z was chodzi do pracy?To wasi rodzice was tak rozpieszczaja i zamiast dac na cos waznego to traca kase na ten syf.
|
adamcz bardzo sluszna uwaga , rodzicie rozpieszczaja ich kupujac im pacca a potem rosna idioci w polsce i jak tu zyc ? w sród idiotow ?
|
Ale dostałem przed chwilą prezent od Cipów ............
Mam dzisiaj urodziny ... Miałem nie grać , żeby w razie czego nie psuć sobie humoru .. Ale wiadomo ... pokusa tibijskiej włóczęgi zwyciężyła . Wchodzę swoją rycerką < 41 level - Isara > ... Po 2 minutach zaczynam bić slimy i ......... Wywala mnie ..... :( Kurcze , jaki niefart na maxa ... Jest malutka szansa , że moja rycerka przeżyła ... Na tibia.com nie mam deda ... Ale jak im się wszystko chrzani , to ja uwierzę ... jak wejdę na swoją postać i zobaczę ją całą i żywą ... Byle nie w świątyni ... plz , plz , plz ... |
a mi nadal nie dziala
Wam dziala a mi nie a wogole jakie servy sa wylaczane dlugo se cekam a co sie wogle z tym update u nich stalo ciekawe i dzis se niue pogram :|:|:|:|
|
CIPy
Na serwie 368 ludu godzina każdy widzi. FACCE nic do powiedzenia nie mają, ale jak bym kupił za<nie małą kase> to bym się domagał zwrotu pieniędzy. Taka prawda Panowie i Panie. Płacić znaczy wymagać. Niech sobie testują na beta testach. I ogłaszam wszem i wobec CIP sobie nie radzą Szkoda bo miło było. Jeszcze jedno: czy będzie jakieś odszkodowanie, czy się ukożą? NIE poor pacc
Słowo dla posiadaczy pacc: PŁACICIE WYMAGAJCIE POZDRO DLA ALL FACC NIC NIE TRACICIE:)) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Servery po 10minutach chodziły dobrze bynajmniej arcania;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:evul: :cup:
Cytuj:
|
Huhahuauhauha XD
A ja nie gralem bo mam 3 fpsy po formacie :P Nadal szukam sterkow i lipka :( HUauhahuauhahu Btw : Skoro rodzice mi kupili pacca to jestem idiota? a wiesz co ja ci powiem? o.O? A ja biegalem po wiezowcach i roznosilem ulotki zeby sobie pacca qpic...... n/c xD |
Cytuj:
Sam sie troche bawie w programowanie ( male programiki i gierki , troche ostatnio przestalem - przez Tibie :D ) i budze sie kiedys rano (wakacje byly) i przychodzi TaTus: - spalil sie komputer (przezyl tylko procek ) wszystkie napisane programy przepadly X( PRAWIE :D zapisalem sobie na plyte kiedys, ale polowe programów musialem od poczatku napisac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |