![]() |
dzisiaj chyba była na aurerze w Thais tak mi sie zdaje :king: Jak sie zalogowałem to leżało sporo szkieletów mino i ludzi 8o pewnie była zadyma :evul:
|
Ja Na Antice Gram
Thais :Raty Carlin : Orci ( Do Lidera :D) Ab`dendriel : Minosy (Hyba) Ja bede wklejal SS-y w tym temacie Jesli Bede mial Okazjie Je zrobic OK Zachecam Do wklejania SS-ów |
Jak naarzie to widziałem jeden najazd i to był najazd ratów poprostu plaga a dokładniej na swiecie Harmonia ^.^ wszyscy high lvl sie żucili :D
|
Mam jeszcze jedno pytanko B) Czy te najazdy są raz dziennie, czy kilka razy? 8o
|
Jak już wcześniej zostało powiedziane te najazdy sa losowe. Nigdy niewiadomo kiedy i kto bedzie atakował.
|
To ja mam pytanie do Venorowców na Dolerze. Czy był najazd czegoś na Dolerze?
|
to nie zalerzy od swiata najazdy sa na kazdym servie...
|
Na Titani Był najazd:
Ratów-Thais Minoski-ab moze było więcej ale tylko o tych słyszałem :D |
czytam posty i nic
czytam posty i patrze a tu na moim servrze nic tylko na innych na isara nic nie bylo why pls a tak wogule moze jakis modelator ma e-mail do cip softu bo chcial bym napisac im pare zdan na tamat mojego servera ludzie isary piszcie posty :flaga_pl:
|
Raz na hibernie w ab był najazd orków, ledwo przeżyłem,m bo wracałem z expowisk. A w carlin szczurow (jeden kolo na 15lvl padł:P)
|
:)
Ja na Solerze nie widziałem jeszcze zadnego najazdu, ale o wielu słyszałem.
Koledzy mi mówili o napadzie: ratów na Thais, orców na Thais, borsuków na Ab'Dendriel i minosók na Ab :) to narazie tyle :D |
raz na Thais napadło duzo orków, trupów buyło dużo, zgarnąłem p-set, fs-a i boh'y :) 8o :] :) 8o :]
|
Dzis na Aurerze byl najazd ratow na Thais ;) .
|
Antica !
Na Antice był najazd ratów na Thais <--- dziś
|
Rook
A ja widzialem plage szczurów na rooka :/
|
U mnie narazie był najazd orkuw w thais ale było expa :D
|
Cytuj:
Ank-Larvy Ab-Skunksy Venore-Minosy etc. @BTW Uważam, że te najazdy to beznajdzieja - zapowiadało się faktycznie ciekawie, ale jak sie później okazało "Rat Plague In Thais" da rade 6 level =) Gdyby były lepsze monstery to lux. :D |
Grrrr...
LUDZIE!!!Jak mówicie najazd np.sczurów to dajcie SS .Dawajcie SS ,bo narazie widze z 4 SS.
|
Na isarze wczoraj koło 23.00 była plaga szczurków w Thais :)
|
Ja miałem najazd
Ja miałem najazd na Venorze DS i FD. Albo ktos z summonowal mam screena. W depo siedziałem ;-) więc dokładnie nie wiem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |