![]() |
Widac ze krotko grasz. :P .
|
Dragon od kiedy pameitam : >
|
zdecydowanie drag ;] to chyba pierwszy "mocny" potwór z jakim sie styka newb i którego naprawde może sie obawiać... ahh i jeszcze ten pierwszy drag... zapada w pamiec
|
Zdecydowanie Dragon.
Mi się jeszcze trochę kojarzy rat z czasów kiedy byłem newbie. |
Hmm no to juz mozna temat zamknac bo wywnioskowalismy ze wedlug nas symbolem tibii jest DRAGON
END |
wg mnie rat pasuje :)
|
dwarfy, minosy i dragi
|
Dragon Zielony Smok to jest symbol
|
Teraz to sam nie wiem, gdy zaczynalem napewno dragon ;]. Pamietam pierwszego bilismy go w 4 ;], prawda byl to noob team ale jednak 4 osoby ;].
Teraz to tylko boterzy ew. Frosty ;p |
Dragon był kiedyś najmocniejszym potworem w tibi.Niegdyś pokonanym tylko przez nielicznych.Zdecydowanie "Dragon".
PozdRo |
Dragon i Rat :P
|
Mi sie kojarzy Ferómbraz :P jOkE
|
Cytuj:
@Topic Oczywiście Demon.. kiedyś do był postrach Tibii i chodziło się na nie 5(?) osobowymi grupami, a teraz lada 90+ knight go ssoluje. Więc chyba on się najbardziej kojarzy. No i Dragon - chyba każdy pamięta swojego pierwszego. ;) Cytuj:
"Demon czerwony Demon!" Huahuah xd |
Zdecydowanie rotworm. Te z otwartą paszczą. Smoki i demony są w każdej grze.
|
Cytuj:
grac w innym czasie , ja swoja pierwsza postać miałem w 4/5 klasie podstawówki (obecnie 1 klasa ZSZ ) nie pamiętam jaka to była tibia bo nie patrzyło sie na takie rzeczy.Nie było wtedy Anty-Luring system i pewnego razu pierwsza postacią szlem se na roty i pod schodami zszedlem na hita od 2 GSow ;D przepłakałem wtedy cały dzień ;D tego sie nie zapomina ;D.Pamiętam stare outfity i brak różdżek. i przyznam kilku osobom up. ze wtedy pokonać Dragona solo to było naprawdę coś a demon to mógł sie przyśnić co najwyzej. czy było lepiej? myślę ze nie teraz ten silny dragon czy legendarny demon zmieniły sie w inne potwory które są silniejsze o nich. Tibia musi nadążać za ludźmi - ludzie pną sie w gore to muszą być coraz lepsze potwory. Oczywiście jest kilka rzeczy które zeszły na złe np. PVP (hot keye w potwory powinny być bo to pomaga , ale co do walki z ludźmi to celowanie z run to powinna być norma) |
Demon....
Ale swojego 1 draga nigdy nie zapomne :** |
A moim zdaniem od juz całkiem długiego czasu ( od ok. 3 lat ), czyli tyle ile gram, symbolem Tibii jest Orshabaal, ponieważ zawsze ludzie gdy chcą powiedzieć o jakimś bardzo mocnym potworze mowią o Orshabaalu, a nie Morgarothu czy Ghazbaranie. :)
|
A mi z tibią najbardziej kojaży się Demon Skeleton, taki mały a tak mocno bije, no i w żadnej innej grze jaką znam nie ma takich, a dragony to są wszędzie xD
Uwage trzeba zwrócić na Ferumbrasa, tylko on był kiedyś kierowany przez CipSoft xP |
Rotworm . Nie wiem czemu ale jakoś mój pierwszy rotworm na rooku dał mi większe wrażenia niż wszystkie inne moby w tibi potem...
|
Dokładnie! Ale ten stary rotek był najlepszy xD
Teraz to syf ;s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:06. |