![]() |
Cytuj:
@ topic Ja nie wiem jak ludzie mogą siedzieć tyle godzin przed komputerem. Pamiętam, że ja gdy expiłem to po 2-3h już nie mogłem usiedzieć, wszystko mnie bolało i miałem już dość :p |
Cytuj:
|
@D4n1
Racja tibia.br potrafi załatwic pacca nonstop ;] A tak przy okazji nawet mu nie pogratulujecie? |
Cytuj:
|
taa jakby gral z botem to problem zlapac go na tych frostach w 20 osob i ujebac? owszem ma duzo hp ale poty sie w koncu skoncza. ok to gra z botem, wpada ekipa, zaczyna go walic, alarm wyje a on odrazu leci do kompa, no ale nie zawsze musi byc w domu skoro jest online po 15h, moze spac, myc sie, byc w innym pokoju, byc na dworzu, itp.
prawda podobno jest taka ze koles juz szkole skonczyl dawnoooo (ma jakies ok. 35 lat) i ma juz prace, ma swoja kafejke internetowa, siedzac w niej przyjmuje od dzieciakow kase i gra caly czas w tibie, ot co. widzilem kiedys film na yt jak jakis koles wszed z kamera do kafejki, za lada siedzial pewien grubas, koles zrobil zblizenie do monitora a tam byl LP chodz jakos nagrania bardzo slaba. widzilem to z pol roku temu a film zostal juz dawno usuniety. koles poprostu sie nudzi i caly czas gra. na pewno po zamknieciu kafeji jeszcze dalej maniaczy ;) moze i ma bota ale tylko dla xraya albo do leczenia sie gdy musi przyjac kase od jakiegos dzieciaka. z pelnym szacunkiem do LP ale macie tutaj jego rl zdjecia http://images50.fotosik.pl/35/9d5271f118787ca0.jpg http://images34.fotosik.pl/410/537a20c94a505b5e.jpg a tak btw obok niego to zona i corka |
Tak btw. o ile się nie mylę to ten ovner kupił LP na 200 lvlu (bynajmniej na elerze było o tym głośno).
|
Zona runy pewnie robi a corka skilluje
|
@cienius
cienka ironia :S |
Cytuj:
co masz na mysli "za kase" ? mowisz o ich normalnych postaciach? |
Cytuj:
@lp Jego sprawa co robi ale jeżeli prowadzi kafejkę internetową to się zgodzę z tym że można tyle grać. U mnie na osiedlu kiedy zaczynałem przygodę z tibią był taki właściciel, prowadził kafejkę, grał w tibie 10h dziennie zwyczajnie z nudów. :) |
jego córka mogła by sobie stanik zafundowac :P:P
|
jak najbardziej możliwe, że expi ręcznie ! mam pewnego kolegę - gra chłopak w silkroada. Jego życie wygląda tak : 6:00 wstaję od razu zaczynam grać wyrabiam jakieś półtorej godziny.8:00 jestem na zajęciach. 15:00 wracam z zajęć, gram do godziny 3:00 . w Soboty i niedziele pomija się punkt z zajęciami... gość wygląda jak wrak, ma jakieś haluny myśli, że ciągle jest w grze... LP też może w taki sposób cisnąć i nie zapominajcie o przypadkach w Japonii, gdzie ludzie umierają z powodu grania non stop 50 godzin w WoWa
|
Cytuj:
|
A ja mu tam gratuluje, że osiągnął tyle w tak dupiatej grze, nie ważne czy z botem czy nie, ale zawsze to jakieś osiągnięcie jest.
Btw ta jego "córa" nie jest aż taka zła ;o znaczy się, patrząc na nich to mogło być dużo gorzej. |
ile osiagnal ? prowadzi w kategorii zabitych potworkow i pare razy zrobil z siebie idiote ?
|
@2up Dokładnie, córka zaskakująco ładna po rzucie oka na rodziców :)
Ontopic: Sądzę, że Cipsoft nie przewidział, że ktoś w najbliższym czasie wbije taki level, o czym świadczy exp nie mieszczący się w okienku. |
no i co ze jest gruby? ja tez jestem
i po co dawales zdjecia jego? zeby go wysmiac? a przed zdjeciami napisales " z calym szacunkiem" chce to gra, boci to moze kiedys poniesie tego konsekwencje, w sumie podziwiam jego zone ;D |
Cytuj:
|
@Vil
Niektórzy są sławni bo umią wybekać alfabet, inni bo wymyślili wzór matematyczny, a inni bo w jakimś mmorpg przodują w ilości zabitych potworków, zresztą na czym inny polega główne założenie nie tylko Tibi, ale większości mmo~? (pomijając jakieś wymyślone przez graczy powody, typu nabić xxx skilla, xx kk kasy, lootnąć danego rarka itd itp etc; każdy chyba robi to co mu sprawia frajdę, no i najwyraźniej osiągnął to co chciał osiągnąć, proste) |
Owszem, LP spędza większość czasu na Okolnir, lecz nie jest to jedyna rzecz, którą się zajmuje. Czasami robi grupowe wypady na kopalnie itp. O dziwo, nie jest to reprezentant generacji "hi okolnir yes", pomimo tego, że zawdzięcza tej wyspie prawie cały swój Exp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:39. |