![]() |
Ja tam sie ciesze ;x Swieta to nie tylko prezenty, to takze widok noob charow biegnacych do mikolaja, domki udekorowane choinkami.. No wlasnie. Chyba kupie pacca na swieta xd Ale to inna sprawa.
9 platynek i 1gp z piggy banka no i 5 sniezek. |
był juz taki temat... :/
|
Cytuj:
|
Ja tam jeszcze nie byłem u mikołaja wybiorę się 6 grudnia xD jak to tradycja ciągnie za sobą ... jak prezenty to tylko 6 grudnia :) Liczę na skarbonkę ale z moim szczęściem to mogę sobie pomarzyć . Pozdrawiam
|
Piggy bank :>
|
Skąpe 5 Jabłek i Jakąś ozdóbkę na innej postaci :d
|
...
cos sie cicho zrobilo...... ja dostalem piggy bank ( 1,5k i 1 gp ) oraz 5 snowballs na drugiej postaci.. lecz mialem jeszcze jednego mikolaja.. pewien gracz konczyl z grą i dal mi duzo wartosciowych itemow :) Wesolych Swiat Wszystkim forumowicza !!
|
Santa doll : o
|
..
8 cookies, a grzeczny byłem. :/
|
Ja dostałem 2x piggy bank oraz 2x 10 oranges:p.W jednej skarbonce bylo 1401gp, a w drugiej marne 401;/.
|
deda <buahahhshshshsahshhasshahuhushuhushuahuhua>
jakis szajs zwany gringerman czy cos |
A ja dostałem 15 pomarańczy :P xD
|
ja nic nie dostałem, chyba mnie nie kocha.
|
Jako iż mam 3 postacie na Lunarze - To takie kółko co w rl świecie się wiesza na drzwiach na święta, 4 ludziki pierniczkowe i 15 jabłek ^^ A kumpel 5 snowballi ^^
|
ja dostalem kartke oragnowa 50 zl
a w tibii sniezki ludziki ciastka japka ozdobki na choinke ok 6k z 5 piggy bankow 2x czekolady |
Ja miałem 1,6k z piggy bank.
|
Ja w tym roku dostałem 2 prezenty, na jednego chara ; ) Najpierw jak był tez zbugowany mikołaj co wielu osobom nie dawal prezentow, dal mi 5 snowballi, a potem wprowadzili kilka dni potem poprawionego i dostalem koljne 5 snowballi ; ]
|
najcenniejsza rzecz jaką dostałem to taka paczka z 4 prezentami, z innych postaci to jedzenie i piggy bank z 1 gp
|
ja dostalem tak :p
Na arcanii 5 snow balli na amerze niewiem co tam zapomnialem xd a na dolerze 15 jablek i piggy jak 23 pallka ubilem 12 sorcem i z kolega 13 drutem :D :P |
Na 1 charze 8 candy candels, czy jakos tak, a na 2 charze 5 snowballi :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:12. |