![]() |
Gz:) Anyway co za fast hand !
|
:)
Na neranie w 3 osoby go ujebali..
Boss z takim lootem powinienne byc 3-4x taki jak jest.. Albo i nawet lepszy.. |
@up
jak dla mnie to te wszystkie grejt szildy, demon legi, g helmety i inne itemy winny byc wprowadzone wraz z ruthless seven... mam nadzieje ze kiedys "ruthlessy" sie pojawia jeszcze. Tylko ze taki ruthless w porownaniu z massacre jest "troche" lepszy. wiec czy bedzie z niego spadac blessed shield, czy cos jeszcze lepszego(nowego)? |
ja mam error na poczatku filmu ;o
|
Cytuj:
|
sterczy mi kutas
kto ma Broken amulet to moze sie cieszyc ze to nigdy nie zostanie juz wprowadzone @ co do tarczy to rainbow lepsza sH1t Zh1T -t = 5tf |
Xr3 i reszta
Myślicie, że jak ponarzeka na to, że tibia upada 50 osób to coś to zmieni. Tracicie tylko po 10minut na pisanie postów jak to nie fajno, że grejt szit itp. Przecież w tą grę gra o wiele więcej osób niż jest na tym forum. Cipsoft zrobił tą grę dla kasy, będzie więcej itemków, więcej ludzi kupi pacca by je zdobyć, proste jak drut... |
@Xr3
Piszesz, że tibia "upada na psy" przez dzieci tak? A powiedz mi jakim sposobem? Tym, że piszą na forum.tibia.com swoje tematy w których rozmawiają o update'ach itp, na które cipsoft nie zwraca uwagi?... Mówisz, że wszyscy tu są winni że tak sie dzieje itp, ale chyba wiadomo, że stare rary kiedyś zostaną wprowadzone do gry. Pierd*lisz tak jakby każdy był temu winny, a ty jeden nie. |
Znowu się powtarzam.
Dzieci są z założenia przeciwne utrudnieniu gry, a że są głównymi dostawcami kasy dla Cipów, to muszą oni projektować updaty właśnie pod kątem dziatwy. Tibia, z całkiem nie złego mmorpga, zmienia się w grę dla małych smyków bez mózgu. Już tyle osób to oznajmiło, że powinieneś sobie to w końcu uzmysłowić. |
ale problem ... maja great shielda no to gz poza tym na innych servach pewnie są jakieś ekstra rarki ale nikt o tym nie mówi bo chce się cieszyć nimi w spokoju może nawet da sie wszystkie "mega rarki" wylocic ale to trzeba mieć spore szczęście
|
Cytuj:
|
Taa, piszecie o tym G shieldzie tak jakby leciał z każdego napotkanego Massacre. Pierwszy z nich(mowa o bossie - nie tarczy) ukazał sie kilka miesięcy temu, a jeśli się myle - poprawcie mnie. Ale po tych kilku miesiącach tarcza ta wypadła pierwszy raz. Nie wiadomo czy jest to wielki fart, a może do tej pory gracze nie mieli szczęścia i leci z niego częściej... Aktualnie jest ponad 70 serverów w Tibii. Graczy którzy mają szanse zdobyć tą tarcze myśle że jest ~200 na każdy server, co daje nam prosty wynik - ok. 14 tys. graczy ma możliwość zdobycia tej tarczy. To samo było z Thunder Hammerem gdy pojawil się Orshabaal, ludzie mówili że to źle że prowadzają takie rzeczy, był to rok 2005 lub nawet wcześniej, a do tej pory na niektórych serverach jeszcze nie posiadają nawet 1 egzemplarza.
|
To mozna bylo smialo dac w nastepnym updacie do jakiegos questa, ale w sumie latwiej to dac do dropa kolejnego bossa.
|
Cytuj:
Twój mierny 120 ms zrobiony w 7 czy ileś tam lat gry (swoją drogą MAHAHAH) na non-pvp nie jest powodem dla którego możesz wywyższać się nad innych graczy. I moja ostatnia rada: get a life. Narzekanie na forum tibii.pl nic nie pomoże. |
Cytuj:
Ps. Według mnie kolejnym rarem, który wejdzie z powrotem do świata Tibii może być Golden Helmet, który także kiedyś wypadał z potworków i jest ich po kilka, a czasem po kilkanaście na starszych serwerach. |
Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie akcja lepsza niż psiaka xD, ale pogratulować lurowania, żeście chyba połowe seala wzieli z masakrą i w dodatku all poszło na siohera xD, ale tera prof. magiczne są pro to problemu nie było xD. |
Cytuj:
Co do filmiku, nic wielkiego się nie stało, po prostu coś co wcześniej nie było powszechnie dostępne, można na nowo zdobywać. |
Parafrazując ostatnią modę na Tibia.de...
bot=didnt happen? ## Cytuj:
|
Cytuj:
STUPID POST = DIDN'T HAPPEN |
Cytuj:
http://img210.imageshack.us/img210/5...failingar0.jpg http://img210.imageshack.us/img210/f...jpg/1/w762.png @Temat Nom fajne i gz też |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:18. |