Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Myslał ktos o koszulkach klubowych tibiomaniakow? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199771)

Frapper 03-12-2008 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2361332)
Jeśli mam założyć świadomie coś z nadrukiem, to tylko bluzę z napisem "5UCK MY D1CK" ;<

granatowa z bialym owym napisem? jak tak, to mam taka sama ;'d

rifresh 03-12-2008 21:45

Dr.Unknown napisalem w oftopie ! Gdzie mailem niby napisac sobie na czole ?!

sphinx123 03-12-2008 21:57

Dla takich tematów nie ma działu ;] Chyba, że dział "Otchłań"

Gelt 03-12-2008 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 2361319)
Chuj kogo obchodzi w co gram/co słucham.

To wyp**** z tym last.fm z podpisu!! Co mnie opchodzi czego słuchasz??!! No co??!! Nic!!!1

Misza 03-12-2008 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2361394)
To wyp**** z tym last.fm z podpisu!! Co mnie opchodzi czego słuchasz??!! No co??!! Nic!!!1

Hahaha, Xfire też ma. ;dd

'Chuj kogo obchodzi w co gram/co słucham.'
I informacje o tym w podpisie. ;d

Lechista 03-12-2008 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 2361167)
A jestes mile widziany?

Jest i to bardziej niz Ci sie wydaje.

@Lechista
wyrazic swoja opinie o mnie mozesz na zalaczonym obok gg, debilu.

Człowieku uspokój się! Forum jest dla każdego i nie możesz go bluzgać tylko dlatego, że nie podoba ci się temat...Ty również nie jestes tu za mile widziany, więc co mam ci pisać pod każdym postem wypier$#^ ??
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 2361319)
I się nie pomyliłeś - napisałeś temat w złym dziale, co z założenia nie jest mile widziane.

Porównanie Tibii do gry Gothic co najmniej na poziomie porównania nieoheblowanej deski z przeciętnym domem (pod względem technicznym).

Co do koszulek z nadrukami - toleruje jakieś popularne hasła (te o piwie i takie tam), ale koszulki o tematyce muzycznej (nazwy zespołów), czy związane z grami to frajerstwo. Po prostu nie lubię jak jest naładowane zbyt dużo - 2 kolory to definitywne wystarczająca liczba, plus po co się czymś obnosić? Chuj kogo obchodzi w co gram/co słucham.

Zły dział? To gdzie miał do cholery napisać ten temat? O wszystkim i o niczym, mówi ci to coś? Tu może powstać temat o każdej tematyce...
Osobiście też nigdy bym nie wyszedł na ulice z wyrazem "Tibia to moje życie" Albo "Będę bronił Tibi krzesłem" na koszulce, ale nie mam nic do tych co tak robią... :P

Lasooch 04-12-2008 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2361155)
Osobiście bym wyśmiał gościa, który wyszedł by na ulicę w koszulce z napisem Tibia. Rozumiem World of Warcraft, ale Tibia?

Jedno i to samo, nerduwa.

@MatiCFC: dzięki za trzeci pomysł do mojej kolejki-pomysłów-na-nadruk-na-koszulkę (w sensie Fallout, następny po jak na razie pedobearze i agresywnym pacmanie (C) - może i też nerduwa, ale przynajmniej nikt nie pomyśli, żem dziecię neo i zaatakuje krzycząc free itans!111 ;>). Nie wiem czemu sam jeszcze na to nie wpadłem.

Teraz tylko znaleźć kasę, tanie koszulki i punkt gdzie coś takiego robią w mojej wiosce (Opole).

Dr.Unknown 04-12-2008 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rifresh (Post 2361365)

Chodzi o koszulki związane z Tibią. A ten dział jest właśnie po to, że 22 z pozostałych są o tej plugawej grze.

@Gelt
Jest różnica między forum Internetowym, a chodzeniem po ulicy. Tu jestem względnie anonimowy, nikt mnie nie zna, ja nie znam nikogo, więc nikomu nie muszę imponować/czegokolwiek udowadniać.

Nie mam awatara, nazwy user'a, czy informacji pozawalanych nazwami zespołów czy gier, a tylko linki do pewnych informacji, dla zainteresowanych ludzi, zaś kolorowy podkoszulek z dziwnymi napisami nieco rzuca się w oczy.

Bluray 04-12-2008 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rifresh (Post 2361365)

Na przykład tu
http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=19

Cytuj:

Ty również nie jestes tu za mile widziany
A dla mnie mile widziany :p

Fakt, faktem, forumowicz forumowiczowi wilkiem :P

Frapper 04-12-2008 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2361515)
Człowieku uspokój się! Forum jest dla każdego i nie możesz go bluzgać tylko dlatego, że nie podoba ci się temat...Ty również nie jestes tu za mile widziany, więc co mam ci pisać pod każdym postem wypier$#^ ??

Wiesz czym sie roznimy? Ludzie mowia nam, ze chcemy byc w elicie. I tu jest roznica, bo ty na sile chcesz byc, a mnie to zwisa. Ty zaczeles mnei bluzgac, lubie zaczepki. A czy jestem mile widziany, czy nie - nie twoj interes.

Lechista 04-12-2008 15:36

@Up
O jakiej ty elicie mówisz? :P Bo nie za bardzo rozumiem?? Osobiście nigdy nic do ciebie niemiałem, ale po tej pierwszej wiadomości baaaardzo mnie zbulwersowałeś :<

MatiCFC 04-12-2008 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2361550)
Jedno i to samo, nerduwa.

@MatiCFC: dzięki za trzeci pomysł do mojej kolejki-pomysłów-na-nadruk-na-koszulkę (w sensie Fallout, następny po jak na razie pedobearze i agresywnym pacmanie (C) - może i też nerduwa, ale przynajmniej nikt nie pomyśli, żem dziecię neo i zaatakuje krzycząc free itans!111 ;>). Nie wiem czemu sam jeszcze na to nie wpadłem.

Teraz tylko znaleźć kasę, tanie koszulki i punkt gdzie coś takiego robią w mojej wiosce (Opole).

No problem :) Ja zawsze się martwię ,że jak w takową koszulkę z nadrukiem zainwestuje, to mi się to zetrze po 1/2 praniach... Masz jakieś doświadczenie z tym ?

EDIT

Ok, daj znać tu, lub pw, jakbyś się dokopał do takiej miejscówki. Ja u mnie też coś poszukam popytam :)

Lasooch 04-12-2008 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2361890)
No problem :) Ja zawsze się martwię ,że jak w takową koszulkę z nadrukiem zainwestuje, to mi się to zetrze po 1/2 praniach... Masz jakieś doświadczenie z tym ?

Niestety nie. Nadruki na koszulkach 'gotowych' które mam się trzymają (tzn. nie są identyczne jak przy zakupie, ale jedną mam ponad dwa lata i trzyma się jak najbardziej dobrze), nie wiem jak z nadrukiem 'dorobionym'. Ale jak znajdę takie miejsce w Opolu i wypiorę te koszulki parę razy to chętnie się podzielę wrażeniami ; p

Erhion 04-12-2008 16:17

Cytuj:

Wiesz czym sie roznimy? Ludzie mowia nam, ze chcemy byc w elicie.
O kolejny gada o elicie. O co wam biega ludzie z tą elitą? Tu nie ma żadnej elity. Ktoś leczy komplesky czy co?

Co do koszulek z nadrukami. Cool, ale nie gier. A przynajmniej nie w dziesiejszej Polsce.

Rocket Slayer 04-12-2008 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2361925)
Tu nie ma żadnej elity.

<głośno chrząka>

Cytuj:

Co do koszulek z nadrukami. Cool, ale nie gier. A przynajmniej nie w dziesiejszej Polsce.
Może w Japonii by coś takiego uszło?

Erhion 04-12-2008 16:30

Cytuj:

Może w Japonii by coś takiego uszło?
Już uszło.

Gelt 04-12-2008 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 2361556)
@Gelt
Jest różnica między forum Internetowym, a chodzeniem po ulicy. Tu jestem względnie anonimowy, nikt mnie nie zna, ja nie znam nikogo, więc nikomu nie muszę imponować/czegokolwiek udowadniać.

Musże poprawić pisanie sarkazmów: <

Dr.Unknown 04-12-2008 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2362269)
Musze poprawić pisanie sarkazmów: <

Raczej Ci wyszło, ale post Miszy dopełnił (to ten czasownik jest w tym wyrażeniu?) czarę goryczy i poczułem się Rick Rollnięty oraz zownowany, toteż wytoczyłem defensywę.

A elyta tego forum dawno wymarła, zostały najwyżej jakieś wymoczki.

Gelt 04-12-2008 20:55

Swoja drogą sporo ludowej mądrości w Twojej wypowiedzi było. Co innego forum internetowe gdzie można być np. kobietą (i mieć z tego cholernie dużo zabawy) a co innego wyjść tak na ulicę. Ale niestety mało ludzi to rozróżnia; )

Smoly 05-12-2008 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 2362355)
A elyta tego forum dawno wymarła, zostały najwyżej jakieś wymoczki.

Mówisz o tyh knajtach waloncyh z aksa i druidah waloncyh z ruszczki? Oni nie wymarli, poszukaj ich w depo.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05.