![]() |
Cytuj:
|
Dr.Unknown napisalem w oftopie ! Gdzie mailem niby napisac sobie na czole ?!
|
Dla takich tematów nie ma działu ;] Chyba, że dział "Otchłań"
|
Cytuj:
|
Cytuj:
'Chuj kogo obchodzi w co gram/co słucham.' I informacje o tym w podpisie. ;d |
Cytuj:
Cytuj:
Osobiście też nigdy bym nie wyszedł na ulice z wyrazem "Tibia to moje życie" Albo "Będę bronił Tibi krzesłem" na koszulce, ale nie mam nic do tych co tak robią... :P |
Cytuj:
@MatiCFC: dzięki za trzeci pomysł do mojej kolejki-pomysłów-na-nadruk-na-koszulkę (w sensie Fallout, następny po jak na razie pedobearze i agresywnym pacmanie (C) - może i też nerduwa, ale przynajmniej nikt nie pomyśli, żem dziecię neo i zaatakuje krzycząc free itans!111 ;>). Nie wiem czemu sam jeszcze na to nie wpadłem. Teraz tylko znaleźć kasę, tanie koszulki i punkt gdzie coś takiego robią w mojej wiosce (Opole). |
Cytuj:
@Gelt Jest różnica między forum Internetowym, a chodzeniem po ulicy. Tu jestem względnie anonimowy, nikt mnie nie zna, ja nie znam nikogo, więc nikomu nie muszę imponować/czegokolwiek udowadniać. Nie mam awatara, nazwy user'a, czy informacji pozawalanych nazwami zespołów czy gier, a tylko linki do pewnych informacji, dla zainteresowanych ludzi, zaś kolorowy podkoszulek z dziwnymi napisami nieco rzuca się w oczy. |
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=19 Cytuj:
Fakt, faktem, forumowicz forumowiczowi wilkiem :P |
Cytuj:
|
@Up
O jakiej ty elicie mówisz? :P Bo nie za bardzo rozumiem?? Osobiście nigdy nic do ciebie niemiałem, ale po tej pierwszej wiadomości baaaardzo mnie zbulwersowałeś :< |
Cytuj:
EDIT Ok, daj znać tu, lub pw, jakbyś się dokopał do takiej miejscówki. Ja u mnie też coś poszukam popytam :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do koszulek z nadrukami. Cool, ale nie gier. A przynajmniej nie w dziesiejszej Polsce. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A elyta tego forum dawno wymarła, zostały najwyżej jakieś wymoczki. |
Swoja drogą sporo ludowej mądrości w Twojej wypowiedzi było. Co innego forum internetowe gdzie można być np. kobietą (i mieć z tego cholernie dużo zabawy) a co innego wyjść tak na ulicę. Ale niestety mało ludzi to rozróżnia; )
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05. |