![]() |
Ale głupoty wszędzie widzę, czym więcej potworków tym lepiej, a dziwni ludzie wymyślają że coraz gorzej, prawie jak ots, że cipsoft zrzyna itd. Nie chcę mi się tego nawet komentować.
Mi się bardzo podobają, wreszcie coś w rodzaju wilkołaków. |
Cytuj:
|
Nie no spoko ale jak ktoś nowy zacznie w tibie grać to na czym tu expić? Może ktoś wie...A jak ja bym miał 100 level to bym sobie pograł. Powodzenia dla reszty high leveli!!!
|
Cytuj:
Cały klimat i wszystko skończyło się dla mnie wraz z wprowadzeniem auto banów party system itd… |
Wszystko jest robione po to żeby kupić pacc, ale to jest normalne-taka ich praca, muszą jakoś zarabiać. Jakby była tibia 7.4... nawet do 7.92 to z chęcią kupił bym pacc i grał znowu. Ale teraz to nie ma sensu. Z gry, która była prosta i przyjemna zrobili gorszą wersje WoWa... dużo gorszą bo 2d.
|
Haha ale argument, niech se jest zmutowany. Dobrze jest. Zawsze nowe potwory o różnej sile, nie wiem co ci przeszkadza ...
|
Przeszkadzają mi dzieci, które nie widzą w tym nic złego, które nie czują klimatu i chcą się tylko pochwalić wybotowanym lvlem przed kolegami z podstawówki/1 gim
albo raczej przeszkadzały... zastanawiam się czy sobie darować tą grę @down Nie po to pracuję by wydawać XX zł za miesiąc na abonament. Gram w Enemy Terrotory: Quake wars, wyżynanie stroggów mi starcza. Planuję kupić: Dead Space, Fable 2 i Mirror's Edge :S. Tyle mi wystarczy na ponad 10 miesięcy. |
Cytuj:
|
No dobra, a gdzie coś dla Sorcererów?!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
taa 7.8 dobre stare czasy ;), ale tibia nie może być nazywana gorszym wowem (to obraża wowa), gorszym wowem jest 4story czy jakoś tak |
ciekawe kiedy dodadzą Lorda Vadera i miecze laserowe
|
Cytuj:
|
Sweet ;d
Fajny update się zapowiada..
ciekawe od jakiego lvl mutaded raty będą... Żal ściska : "szaleni żebracy , zombi , naukowiec ( w średniowieczu ) i roboty <--- No comments ... " PS: Czemu nikt nie powiedział że do cipsoftu przyjmują dzieci? ;) |
Na początku myślałem że zombie to nowy wygląd crypt shamblera.
Fajny pomysł z tym gladiatorem. I tak sie zastanawiem czy jego przód jest tak szkarady że go niepokazali ;)? Ja przestałem grać w Tibie kiedy wprowadzili nowe żywioły. Hellhoundowi powinni dodać pare głów ponieważ kiedyś każda głowa reprezentowała inny tibijski żywioł. btw: Jak już tak nażekamy ,czekam z niecierpliwością kiedy dadzą broń palną a'la wow ;). |
Cytuj:
|
i złoto włosy książe pognał do wieży na swoim białym rumaku że by uratowac księżniczkę ale zamiast smoka zobaczył na swojej drodze wielkiego transformera więc postanowił zejśc lochami ale tam biegali zmutowani ludzie i zwierzęta więc poszedł po pomoc do miasta ale miasto wyglądało jak wielki statek kosmiczny więc zawrócił ale miał szczęście zobaczył wybite wszystkie potwory i jakiegoś kolesia który biegał w kółko i pisał exura więc wszedł do najwyższej wierzy patrzy a tam w łóżku ktoś leży zbliża się bardziej odsłania zasłony a tam leży jakiś chłop i mówi plx free items
|
Cytuj:
Cytuj:
btw Jackson, twój podpis jest zajebisty <ironia> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23. |