Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Piąta zapowiedź update'u. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199996)

Dragonit 06-12-2008 21:06

Ale głupoty wszędzie widzę, czym więcej potworków tym lepiej, a dziwni ludzie wymyślają że coraz gorzej, prawie jak ots, że cipsoft zrzyna itd. Nie chcę mi się tego nawet komentować.

Mi się bardzo podobają, wreszcie coś w rodzaju wilkołaków.

Rocket Slayer 06-12-2008 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragonit (Post 2365092)
Ale głupoty wszędzie widzę, czym więcej potworków tym lepiej, a dziwni ludzie wymyślają że coraz gorzej, prawie jak ots, że cipsoft zrzyna itd. Nie chcę mi się tego nawet komentować.

A mi żal, że tacy ludzie się cieszą z mutated ratów, mutated ch** wie co i z potworów wyglądających jak pokemony.

Mr.Bombastic 06-12-2008 21:28

Nie no spoko ale jak ktoś nowy zacznie w tibie grać to na czym tu expić? Może ktoś wie...A jak ja bym miał 100 level to bym sobie pograł. Powodzenia dla reszty high leveli!!!

Traktorzyna 06-12-2008 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Muzzores (Post 2364864)
Tibia sie skonczyla ... dla wiekszosci z was dzieciaki ktorzy gracie w to od nie dawna nie wiecie jak bylo dawniej , byl jakis ten klimat a teraz jest guwno...
Pilki , fajerwerki , mikoilaje, doubleexpy, JESDNO WIELKIE Gufffnnoo

Dokładnie tak 100% racji. Tibia 7.1 to było coś…. Kiedyś się grało i był szacunek w tej chwili 0 new serwerów to powód dla którego boce postać na non-pvp dla czystej przyjemności rozmawiania i robienia questów ze znajomymi z Tibi 7.1, bo zaczynać na innym serwerze gdzie są lv 200+ jest całkowicie bez sensu. Do tego wszystkiego chmara dzieciaków tępaków i innych dziwnych ludzi….. Gdy była Tibia 7.1 ludzie chodzili grać w tę grę do kafejek, w tej chwili każdy ma Internet i każde dziecko gra…..
Cały klimat i wszystko skończyło się dla mnie wraz z wprowadzeniem auto banów party system itd…

Vyohman 06-12-2008 22:00

Wszystko jest robione po to żeby kupić pacc, ale to jest normalne-taka ich praca, muszą jakoś zarabiać. Jakby była tibia 7.4... nawet do 7.92 to z chęcią kupił bym pacc i grał znowu. Ale teraz to nie ma sensu. Z gry, która była prosta i przyjemna zrobili gorszą wersje WoWa... dużo gorszą bo 2d.

Dragonit 06-12-2008 22:07

Haha ale argument, niech se jest zmutowany. Dobrze jest. Zawsze nowe potwory o różnej sile, nie wiem co ci przeszkadza ...

Rocket Slayer 06-12-2008 22:11

Przeszkadzają mi dzieci, które nie widzą w tym nic złego, które nie czują klimatu i chcą się tylko pochwalić wybotowanym lvlem przed kolegami z podstawówki/1 gim

albo raczej przeszkadzały... zastanawiam się czy sobie darować tą grę

@down
Nie po to pracuję by wydawać XX zł za miesiąc na abonament. Gram w Enemy Terrotory: Quake wars, wyżynanie stroggów mi starcza. Planuję kupić: Dead Space, Fable 2 i Mirror's Edge :S. Tyle mi wystarczy na ponad 10 miesięcy.

Traktorzyna 06-12-2008 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2365220)
Przeszkadzają mi dzieci, które nie widzą w tym nic złego, które nie czują klimatu i chcą się tylko pochwalić wybotowanym lvlem przed kolegami z podstawówki/1 gim

albo raczej przeszkadzały... zastanawiam się czy sobie darować tą grę

Będziesz kupował WoW'a to daj znać - też kupie xD

Cery 06-12-2008 22:18

No dobra, a gdzie coś dla Sorcererów?!

Traktorzyna 06-12-2008 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cery (Post 2365234)
No dobra, a gdzie coś dla Sorcererów?!

Jak to gdzie?! wszędzie tylko nie w tej grze... jak coś wymyślą w innym MMO to zapewne pojawi się to samo w Tibii : )

Johny0 06-12-2008 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vyohman (Post 2365208)
(...)Z gry, która była prosta i przyjemna zrobili gorszą wersje WoWa... dużo gorszą bo 2d(...)

o ile się nie mylę nightstalker w wowie to mob pantera i mount, wow nie jest prosty (według mnie) ale i tak przyjemny, z resztą to gra z innej półki, tibi musi się rozwijać muszą dawać nowe pokemony żeby dzieci neo miały radochę to jest łańcuch który się zapętla i nic na to nie poradzisz chociażbyś pracował w cipsofcie

Vyohman 06-12-2008 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johny0 (Post 2365249)
o ile się nie mylę nightstalker w wowie to mob pantera i mount, wow nie jest prosty (według mnie) ale i tak przyjemny, z resztą to gra z innej półki, tibi musi się rozwijać muszą dawać nowe pokemony żeby dzieci neo miały radochę to jest łańcuch który się zapętla i nic na to nie poradzisz chociażbyś pracował w cipsofcie

Masz racje, nie mówie, że WoW jest zły bo to całkiem niezła gra. Powiedziałem, że gorszą wersje WoWa zrobili z tibii. Najmilej wspominam Tibie 7.8

Johny0 06-12-2008 22:31

@up
taa 7.8 dobre stare czasy ;), ale tibia nie może być nazywana gorszym wowem (to obraża wowa), gorszym wowem jest 4story czy jakoś tak

Dzik11 06-12-2008 22:36

ciekawe kiedy dodadzą Lorda Vadera i miecze laserowe

Vyohman 06-12-2008 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johny0 (Post 2365269)
@up
taa 7.8 dobre stare czasy ;), ale tibia nie może być nazywana gorszym wowem (to obraża wowa), gorszym wowem jest 4story czy jakoś tak

Mi sie wydaje, że to bardziej obraża tibie niż WoWa ale co tam :p

Jackson 06-12-2008 22:38

Sweet ;d

Fajny update się zapowiada..
ciekawe od jakiego lvl mutaded raty będą... Żal ściska : "szaleni żebracy , zombi , naukowiec ( w średniowieczu ) i roboty <--- No comments ... "
PS: Czemu nikt nie powiedział że do cipsoftu przyjmują dzieci? ;)

Rase 06-12-2008 22:42

Na początku myślałem że zombie to nowy wygląd crypt shamblera.
Fajny pomysł z tym gladiatorem. I tak sie zastanawiem czy jego
przód jest tak szkarady że go niepokazali ;)? Ja przestałem grać
w Tibie kiedy wprowadzili nowe żywioły. Hellhoundowi powinni dodać pare
głów ponieważ kiedyś każda głowa reprezentowała inny tibijski żywioł.
btw: Jak już tak nażekamy ,czekam z niecierpliwością kiedy dadzą broń palną a'la wow ;).

Jackson 06-12-2008 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr.Bombastic (Post 2365140)
Nie no spoko ale jak ktoś nowy zacznie w tibie grać to na czym tu expić? Może ktoś wie...A jak ja bym miał 100 level to bym sobie pograł. Powodzenia dla reszty high leveli!!!

raty / trolle / demony < GOLEMY ;d >

Dzik11 06-12-2008 22:50

i złoto włosy książe pognał do wieży na swoim białym rumaku że by uratowac księżniczkę ale zamiast smoka zobaczył na swojej drodze wielkiego transformera więc postanowił zejśc lochami ale tam biegali zmutowani ludzie i zwierzęta więc poszedł po pomoc do miasta ale miasto wyglądało jak wielki statek kosmiczny więc zawrócił ale miał szczęście zobaczył wybite wszystkie potwory i jakiegoś kolesia który biegał w kółko i pisał exura więc wszedł do najwyższej wierzy patrzy a tam w łóżku ktoś leży zbliża się bardziej odsłania zasłony a tam leży jakiś chłop i mówi plx free items

Rocket Slayer 06-12-2008 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzik11 (Post 2365315)
i złoto włosy książe pognał do wieży na swoim białym rumaku że by uratowac księżniczkę ale zamiast smoka zobaczył na swojej drodze wielkiego transformera więc postanowił zejśc lochami ale tam biegali zmutowani ludzie i zwierzęta więc poszedł po pomoc do miasta ale miasto wyglądało jak wielki statek kosmiczny więc zawrócił ale miał szczęście zobaczył wybite wszystkie potwory i jakiegoś kolesia który biegał w kółko i pisał exura więc wszedł do najwyższej wierzy patrzy a tam w łóżku ktoś leży zbliża się bardziej odsłania zasłony a tam leży jakiś chłop i mówi plx free items

Padłem xD

Cytuj:

raty / trolle / demony < GOLEMY ;d >
Czyt. Pokemony

btw Jackson, twój podpis jest zajebisty <ironia>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23.