![]() |
Cytuj:
|
gratz mlvl, robił to naprawde dlugo ciekawe ile na bocie ; dd
|
Cytuj:
|
up@
i co ze n pvp? zapewne bys nie wbil nawet 60 na n pvp |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Kod HTML:
Comment: Hello all PLAYER TIBIA :) |
tibiaaa _/ XD
|
Hahhaha frend o zal :)
Widac ze ma <12 lat :) Jak juz mowilem poziom tu drastycznie spadl :P Pozdro |
@ ku$nier
Granie w tę grę miało sens kiedy nie miała ona konkurencji- Wow , lineage jeszcze nie istniały i kwadraty wydawały się dobrą grafiką, teraz każdy kto w to gra wydaje mi się lekko niedorozwinięty[bez urazy] po co grac w grę która ma 18mb? Bic dragony, tzn stawac koło nich i czekac aż ded się pojawi na ekranie, non sens, ale kiedyś to była gra, pozdrawiam tych co zmądrzeli i nie tracą sens tak tak nudną gre xD!! / Jak chcecie mnie pojechac i chcecie żebym o tym wiedział piszcie na priv, bo nie wiem kiedy tu zajrzę. ;) |
@up
A czy każdy musi woleć takiego wowa czy lineage od tibii? Przecież każdy może sobie woleć co innego, jednemu się podoba tibia, komuś innemu wow. Przecież to normalne, że każdy ma swój gust. |
@2Up
Taki sam sens jak bić coś w lineage i czekać aż zniknie a na jego miejscu pojawi się kasa/loot @3 Up On ma 12 lat, i puacze jak padnie xd |
Cytuj:
Grałeś w l2? Jeśli tak to zauważył byś różnicę ;>, przynajmniej jest ciekawszy widzisz jak bijesz i na raid bosach trzeba miec wbrew pozorą jakąś taktykę, a nie hit/sio. Pozdrooo~ |
non pvp = didn't happen :)
|
Cytuj:
|
czesc pozdrowienia
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Szacunek, Legendo PvP. |
Nie lubię jak ludzie z no-pvp wypowiadają się o pvp kolego z góry. Z doświadczenia wiem ,że większość takich ,,kozaków" ze 120+ lvlami na no-pvp na pvp miało 50 lvl max i im po prostu nie wyszło. Nie uważam się za pro-pvp ale swoje zasady mam i na tematy o których nic nie wiem nie wypowiadam się od osób które padają od lwa kolego Xr3 proszę bez rad o pvp.
|
A pvp wygląda tak, sd,sd,sd,gmp,para,gmp,gmp,gmp,mw,sd,sd,explo? Też bardzo ciekawe ;) A jeśli powiesz, że pvp to coś innego to znaczy że nie wiesz co to pvp lub bot robi to za ciebie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43. |