Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Gta 4 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=200320)

Ditto 11-12-2008 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2372175)
Otóż fail.

Chodziło mu o coś w stylu "Spojrzał wszystkim Śmierciom w oczy..." (zdanie bez sensu, ale to tylko głupi przykład). Liczba mnoga wiele zmienia.

Dr.Unknown 11-12-2008 18:03

@Prostynick
Masz zaszczyt stania się kolejnym użytkownikiem, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem - nigdy nie chodziło o to, czy gra ma pełen realizm.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2372142)
A co jak wylecisz przez okno to musisz się zabić ?? Jak robisz to umiejętnie to nawet najmniejsze szkiełko się w ciebie nie wbije.

Kolejny rotfl :S. Cholera, powiem, że tu mnie zagiąłeś i nie wiem jak się do tego odnieść. Ech, chciałbym umiejętnie wylatywać przez przednią szybę - czy w skład tej umiejętności wchodzi umiejętnie układanie się na asfalcie/ścianie? Cholera, będę musiał poćwiczyć, to pasy staną się zbędne. Jak to mawiał Johnny Bravo - "Dobrze, że beton zamortyzował upadek!"

Cytuj:

A co do zderzenia na motorze z ciężarówka to w rl. nie wszystkie takie wypadki kończą się śmierciom, nawet nie zdarza to się tak często.. A Życia tracisz ponad połowę przy takim zderzeniu..
Wejdź sobie kiedyś na Rotten i poszukaj zdjęć z wypadków.

Cytuj:

To może skoro korzystasz z tego internetu to zauważyłbyś, że takie błędy ludzie mieli max 2 dni po wydaniu GTA IV ?? 3 dni po wydaniu tej gry można spokojnie zapisywać i grać przez Multiplayer..
Tę sprawę już wyjaśniliśmy. Teraz tylko chodzi o to, że próbujesz mi wmówić, że rzeczy, po których nie powinno się wstawać, można łatwo przeżyć.
Nie twierdzę i nie twierdziłem, że GTA IV ma/powinno posiadać pełen realizm, więc powtórzę: chodzi tylko o to, że nie będę dawał sobie wmawiać, że coś jest inne, niż w rzeczywistości.

Cytuj:

Nie byłoby tej kłótni gdybyś spojrzał czasem na datę opublikowania danego postu..
Ktoś tu się kłócił?

A propos jeszcze samej gry, oczywiście oprócz skakania na niedokończonym odcinku autostrady, rozjeżdżania ludzi i strzelania z kolegą na zmianę tylko do murzynów na czas, trochę zajmowałem się wątkiem głównym. Niestety, innowacji niewiele, i misje szybko stają się monotonne i podobne do tych z poprzednich części.

Pomocny Murzyn 11-12-2008 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2372170)
śmiercią i śmierciom jest poprawnie..

najglupsza rzecz jaka slyszalem

@Ditto

Zobacz na kontekst zdania, w ktorym on to uzyl.

Sza'hel 11-12-2008 20:02

@Dr.
Unkown
No więc tak
Nauczysz mnie jak wypadać idealnie o ścianę/asfalt wtedy mama nie będzie krzyczała że nie mam zapiętych pasów ; /

Dr.Unknown 11-12-2008 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sza'hel (Post 2372500)
@Dr.
Unkown
No więc tak
Nauczysz mnie jak wypadać idealnie o ścianę/asfalt wtedy mama nie będzie krzyczała że nie mam zapiętych pasów ; /

Jasne! Będzie nas z Lechistą już trzech!

Lechista 11-12-2008 21:27

Nie skumałem, że chodzi wam o szybę w aucie, myślałem ze o okno w budynku :>
A co do misji to w innych Gta mi się szybko nudziły, a tu są ciekawsze :>
Bta, dużym - w innych częsciach GTA było to, że z auta można było strzelac tylko na boki, do przodu i do tyłu już nie..

Quezacoatl 11-12-2008 21:35

Cytuj:

Hyh, a ja wciąż kocham pierwsze GTA i nic mi nie odbierze buddystów w rządku czy pocisków z bazooki większych od ludzików. Od kolejnych (może poza 2) GTA się odbiłem, choć w sumie nie wiem dlaczego.
Wreszcie ktoś gada do rzeczy. Starszy chorąży sztabowy Quez z oryginalnymi płytkami GTA i GTA 2 melduje się na służbę, pułkowniku!

Edit
Ah, a co do GTA 4. Nie gram w Simsy.

Sza'hel 11-12-2008 22:14

Widziałem kolesia, jak spowodował korek i wjechał autem w 2 samochody, zrobił z 2 salta i wypada z przedniej szyby, tracąc przy tym połowę życia..

Bluray 11-12-2008 22:43

@Up
A mnie 'puknęła' policja i jeszcze za to zaczęła ścigać :/

Lechista 12-12-2008 00:21

@Up
Dokładnie miałem to samo :> Jade sobie przez most, policja skręciła i walneła prosto we mnie i zaczeła mnie gonić :>

Prostynick 12-12-2008 01:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bluray (Post 2372792)
@Up
A mnie 'puknęła' policja i jeszcze za to zaczęła ścigać :/

A w realu to macie lepiej? Korupcja!

Prostynick 12-12-2008 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2372142)
A co jak wylecisz przez okno to musisz się zabić ?? Jak robisz to umiejętnie to nawet najmniejsze szkiełko się w ciebie nie wbije.
A co do zderzenia na motorze z ciężarówka to w rl. nie wszystkie takie wypadki kończą się śmierciom, nawet nie zdarza to się tak często.. A Życia tracisz ponad połowę przy takim zderzeniu..

śmiercią http://www.sjp.pl/co/%B6mier%E6

oczywiście śmierciom też istnieje ale do tego zdania nie pasuje jak chuj ;p

@edit
och rili? dwa posty pod szond!

Sza'hel 12-12-2008 22:35

Kto już mieszka w kolorowym świecie Microsoftu?

Bluray 12-12-2008 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prostynick (Post 2372918)
A w realu to macie lepiej? Korupcja!

Nie widziałem w realu, żeby policja kogoś "puknęła" i za to zaczęła do niego strzelać, ale to bardzo możliwe!

Sza'hel 12-12-2008 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bluray (Post 2374058)
Nie widziałem w realu, żeby policja kogoś "puknęła" i za to zaczęła do niego strzelać, ale to bardzo możliwe!

USA ; p
Bluray, nie masz czegoś lepszego do roboty niż granie w gry?

Frapper 13-12-2008 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sza'hel (Post 2374081)
USA ; p
Bluray, nie masz czegoś lepszego do roboty niż granie w gry?

Odczep sie od mojej niebieskiej psiaspiolki, okay?

statua w grze > all

Lechista 13-12-2008 00:33

Widzieliście to serce w statule ?? chelikopterem wlatujesz na górną część statui* statuly*(??) i są tam 4 pary drzwi, przez jedne da się przejść. W środku jest serce xDD

Frapper 13-12-2008 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2374255)
Widzieliście to serce w statule ?? chelikopterem wlatujesz na górną część statui* statuly*(??) i są tam 4 pary drzwi, przez jedne da się przejść. W środku jest serce xDD

chelikopter i statui swiadczy o:
a) glupocie
b) glupocie + byciu uzytkownikiem gownianej przegladarki bez sprawdzania bledow.

ogolnie fabula troszku naciagana, wole BARDZO NACIAGANA fabule poprzednich czesci : )

Xydijo 13-12-2008 03:39

Właśnie przechodzę grę 3 raz .. Według mnie jest trochę za krótka lecz podoba mi się możliwość wybierania pomiędzy dwoma możliwymi zakończeniami gry. Naprawdę dopracowana fabuła, wszystko ładnie opisane tylko bardzo mnie denerwuje niestabilność gry. Czekam teraz na patcha poprawiającego osiągi tejże gierki. Mam nadzieję że będe miał fps wyższy niż 20 ... A właśnie, pochwalcie się jakie archivmenty odblokowaliście oraz ile punktów G posiadacie :D . Nie chce mi się pisać jakie wykonałem ale mam 325 punktów.

Lechista 13-12-2008 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 2374264)
chelikopter i statui swiadczy o:
a) glupocie
b) glupocie + byciu uzytkownikiem gownianej przegladarki bez sprawdzania bledow.

ogolnie fabula troszku naciagana, wole BARDZO NACIAGANA fabule poprzednich czesci : )

Cytuj:

Tymczasem odmiana wyrazu statua jest zupełnie inna i... wcale niełatwa! Mówimy: kto? co? statua; kogo? czego? statui lub statuy; komu? czemu? statui; kogo? co? statuę; kim? czym? statuą;
Wlatujesz w górną część (kogo? czego?) Statui
I kto tu jest debilem??
http://www.obcyjezykpolski.interia.pl/?md=archive&id=33

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56.