Dr.Unknown |
11-12-2008 18:03 |
@Prostynick
Masz zaszczyt stania się kolejnym użytkownikiem, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem - nigdy nie chodziło o to, czy gra ma pełen realizm.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista
(Post 2372142)
A co jak wylecisz przez okno to musisz się zabić ?? Jak robisz to umiejętnie to nawet najmniejsze szkiełko się w ciebie nie wbije.
|
Kolejny rotfl :S. Cholera, powiem, że tu mnie zagiąłeś i nie wiem jak się do tego odnieść. Ech, chciałbym umiejętnie wylatywać przez przednią szybę - czy w skład tej umiejętności wchodzi umiejętnie układanie się na asfalcie/ścianie? Cholera, będę musiał poćwiczyć, to pasy staną się zbędne. Jak to mawiał Johnny Bravo - "Dobrze, że beton zamortyzował upadek!"
Cytuj:
A co do zderzenia na motorze z ciężarówka to w rl. nie wszystkie takie wypadki kończą się śmierciom, nawet nie zdarza to się tak często.. A Życia tracisz ponad połowę przy takim zderzeniu..
|
Wejdź sobie kiedyś na Rotten i poszukaj zdjęć z wypadków.
Cytuj:
To może skoro korzystasz z tego internetu to zauważyłbyś, że takie błędy ludzie mieli max 2 dni po wydaniu GTA IV ?? 3 dni po wydaniu tej gry można spokojnie zapisywać i grać przez Multiplayer..
|
Tę sprawę już wyjaśniliśmy. Teraz tylko chodzi o to, że próbujesz mi wmówić, że rzeczy, po których nie powinno się wstawać, można łatwo przeżyć.
Nie twierdzę i nie twierdziłem, że GTA IV ma/powinno posiadać pełen realizm, więc powtórzę: chodzi tylko o to, że nie będę dawał sobie wmawiać, że coś jest inne, niż w rzeczywistości.
Cytuj:
Nie byłoby tej kłótni gdybyś spojrzał czasem na datę opublikowania danego postu..
|
Ktoś tu się kłócił?
A propos jeszcze samej gry, oczywiście oprócz skakania na niedokończonym odcinku autostrady, rozjeżdżania ludzi i strzelania z kolegą na zmianę tylko do murzynów na czas, trochę zajmowałem się wątkiem głównym. Niestety, innowacji niewiele, i misje szybko stają się monotonne i podobne do tych z poprzednich części.
|