![]() |
Moim skromnym zdaniem (mozecie mnie zlinczowac) powinno sie zrobic LVL MAKSYMALNY np 200/300 ludzie bili by a potem byloby tak jak w WoWie ze zaczyna sie gra zespolowa szukanie itemkow itp a nie na*******anie ciagle tego lvla
|
Prawdziwy rookstayer nie będzie marudził. Bo pamięta czasy kiedy nie było durnego banku na rooku i wie jak sobie poradzić. Sam fakt, że będzie można całą kase dalej zamieniać na platynki jest dla mnie kpiną. A co do golemów - prawde mówiąc mnie to wali. Ale jak czytam takie coś "Golem jest istotą stworzoną magicznie z żywiołu ( np ognia ) jak i surowca typu stal lub skała." to się we mnie gotuje. Golemy to żydowskie potwory, ulepione z gliny monstra które zostały poświęcone przez rabinów i powołane do życia. Więc nie piszcie bzdur jeśli nie macie o tym pojęcia. A update jak update - kilka nowych miejsc do podbicia sobie liczby pikselowatych cyferek poprzez zabijanie innych pikseli. Gl&hf in game ;)
|
Wylogujcie się na terenie, który po update będzie PACC Zone, a powinniście tam zostać xD
@Edit Napiszę, że to działa do tej pory (był PACC, to się tam siedzi ciągle), bo już widzę posty typu: "Wylogowałem się na Edron i mnie wróciło ;[". |
@up
Bystrzaku juz to niedziala od 4(?) udpatow poniewaz jest darmowy tp do swiatyni |
@3up
A ja sądzę, że jemu chodziło o golemy z DnD, który jest chyba najbardziej klimatycznym RPG'owym systemem. Kompletnie nie rozumiem wzburzenia tych pro elo RPG'owych wymiataczy, którzy nigdy nie grali w takie gry Jak Baldur's Gate, czy chociaż Neverwinter Nights. IMHO te golemy w laboratoriach są bardzo klimatyczne, podobnie jak całe miasto. Jesli chodzi o screeny i zapowiedzi, update'owi dałbym jakieś 9/10 (nowe czary przeciętne, i nie podoba mi się nazwa "mutated", która akurat niezbyt trzyma klimat, lepsze byłoby coś w rodzaju "enormous" "monstrual" etc.) Czekam na update, spodziewałem się, że będzie później. @do tego kogoś kto rzucił link do artykułu na tibia.org. To nie jest kwestia updatu, tylko ludzi. Ktoś potrafił napisać taki artykuł, ale dzisiaj niestety dla większości liczą się tylko cyferki a stronę klimatyczną olewają/nie dostrzegają jej. To ludzie w większości tworzą klimat w MMO. Nie myśli się o odkryciu sekretów Yahalar, tylko o tym, czy na tych golemach będzie się dobrze expiło. Akurat uważam, że Cipsoft poprawia tę grę. Gdyby nie "nowe odkrycia" to nie mielibyśmy nawet Edron. Oczywiście, nie można przesadzać w drugą stronę, liczę, że kolejny update także będzie dopracowany i, co najważniejsze, zrobiony z pomysłem. |
Swietny pomysl z tym limitem zbroi dla magów. Kolejne dobre posuniecie to ograniczenie kasy dla rookstayerow w banku ( jak ktos wczesniej zauwazyl rook jest to chwilowy przystanek w drodze do meina). Jak ktos gra w tibie po to zeby grac na rooku to niech lepiej sobie pogra w sapera, tam sie wiecej dzieje.
Przestancie sapac co niektorzy ze update blee itp, rzygi mnie biora jak to czytam. Po prawdzieto kazdy z was sika pod biurkiem na mysl o czyms nowym. |
Cytuj:
\/ Cytuj:
Jeśli gówno wiesz, mów tyle samo. |
Cytuj:
@top kurcze szkoda ze nie jakos potem jak się już z ocenkami wygrzebie, no cóż wejde chociaż na chwilke zawinąć do mikołaja;d Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"rzygi mnie biora" - wyjdź "kazdy z was" - wyjdź i na przyszłość mów za siebie "sika pod biurkiem na mysl o czyms nowym" - "fajnie" się masz |
Nie płaczcie że będziecie mieli ograniczone konto w banku. Na co wam tam tyle kasy ? Wydajecie na aole lub blessy ? Jak mówisz że to denny upek to nie graj i tyle, mi też się nie podoba wiele zmian ale w dupie to mam. Są to są nikt mi nie każe zabijać nowych potworów lub używać nowych czarów.
|
i party buff tylko dla premium -.- ... itd
|
-.-'
Czy ten artukuł pisał ktoś z niedowładem odydwu półkul mózgu?
Napisane jest 18 CET, OCZYWISCIE NIE W ARTYKULE Do tego pANA co to napisał: "Czas środkowoeuropejski (ang. Central European Time, CET) – czas słoneczny średni południka 15 stopni długości geograficznej wschodniej, który różni się o 1 godzinę od czasu uniwersalnego: UTC + 1h. W Polsce czas środkowoeuropejski obowiązuje w okresie zimowym (tj. od ostatniej niedzieli października do ostatniej niedzieli marca). Czas środkowoeuropejski jest najszerzej stosowanym w krajach Unii Europejskiej. Pierwotnie czas ten był używany w krajach środkowej Europy m.in. w Niemczech i Polsce. W 1940 roku został wprowadzony przez niemieckie wojska okupacyjne (czas berliński) we Francji i Holandii, gdzie został zachowany po wojnie. W Hiszpanii wprowadzono go w roku 1946. Czas ten był wprowadzany także w Wielkiej Brytanii i Irlandii (w czasie II wojny światowej i w latach 1968–71) oraz w Portugalii (w latach 1966–76 i 1992–96), ale ostatecznie wrócono do czasu zachodnioeuropejskiego. Obecnie w Anglii i Walii ponownie rozważa się wprowadzenie czasu środkowoeuropejskiego." Cytat z http://pl.wikipedia.org/wiki/Czas_środkowoeuropejski Czyli do wója mamy update do 19, a nie do 18. Prosze o poprawienie newsa :baby::baby::baby: :baby::baby: :baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby::baby: |
Cytuj:
|
A ja się spytam - ktoś coś wie o nowych serverach? Mogliby stworzyć w końcu coś konkretnego...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
bez PACC nie da się grać
niedługo nie będzie jak bez pacc graćX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( jakby dali coś dla facc byłbym szczęśliwy:):) dla facc to nic nie dająX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
EDIT Użytkowników czytających ten temat: 60 (zarejestrowanych: 11, gości: 49) Gormitas, kroolas, Ganci., --Cienius--, Manshoon, informat6, Addams, Aevolana, the_real_LORD, Maxxer oooooooooooooo poruszyło info |
Mam nadzieje ze w następnym upie zrobią tak ze facc będzie tylko w carlin i około do hillsa a reszta będzie dla pacc i wreszcie będzie sprawiedliwie i nikt nie będzie płakał.:D:D:D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
?????????????????? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:17. |