Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   you are Hunted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20033)

ziomal di'ole 21-12-2004 20:20

No, gazetka bardzo fajna i fadniutka :) tylko rzeczywiscie czcionka lekko za mala bo musze przystawiac leb do monitora zeby cos przeczytac ale tak to spoxik :] i jeszcze mam takie male pytanko...... oplaca mi sie kupic pacca na 14 lvl??? :baby:

Alexstrasha 21-12-2004 20:54

gazetka najs =]

Gazetka bardzo mi sie podoba. 9/10.

Nosicie wścieklizny 30-12-2004 14:11

Prosze O Pomoc Uzytkownik Loollipop Zabil Mnie A Ja Mam 9 Lvl A On 17. Zabral Mi Miecz Tarcze I Spodnie .a O Ile Mi Wiadomo Zabijac Legalnie Mozna Od 10 Lvl. Dlatego Prosze Aby Ktos Go Zabil I Zworcil Mi Moje Rzeczy. Jesli Ktos To Uczyni Wynagrodze Go Calym Swoim Zlotem. Prosze O Pomc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( ;(

Dwarf 30-12-2004 14:38

@up : ****a to nie jest temat do takich żeczy -.-

Topic : No jak już większość zauważyła strona nieco chaotycznie wykonana :P
Mogło by się zmienić czcionkę na trochę większą, albo poprostu żeby nie była taka krzywa... Będzię się o wiele lepiej czytało :)
Ogółem bardzo fajne artykuły ale... mało aktualizowane, no cóż. Ale nie jest źle wystarzczy nieco popracować i zastanowić się nad szczegółami xD

Barerujo 30-12-2004 17:24

Słuchać ludzie przestańcie pier... o czymś słabym, nadajmy nowy wygląd forum np. skriny jak solujecie demona bo ja już 2 razy byłem solo na Demon Quescie harem mojego brata B) i mówidź gdzie są jakieś questy bo to wpiednia jak idziesz niby na questa i nagle okazuje sie ze masz spell bocka(przykład) a chodzą tam 2 Arkanisty i Drag :kat: :mag: , ijeszcze jedno czy zawale zerka na 21 lvl drut mlvl 51 :crusader:

Dwarf 30-12-2004 17:37

Eeeeh... mogles to zamiescic w innym dziale :D
A drutem to ja solowalem zerka na 19 lvl chyba i potem drugi raz na 21 chyba ... SPOKOJNIE go zsoloujesz wlacz utana vid i po sprawie :D
btw gratz mlvl :)

djkuter 31-12-2004 11:20

@ kilka up
To nie temat o ochronie przed PK, tlyklo o gazetce. takie coś pisz lpiej w dziale potwory (w końcu PK to wredne potwory wrrrrrrr :):):) )

Rafals from hell 09-01-2005 21:52

Mam jedno pytanko!!! Czy można zostać redaktorem gazetaki... Mam w planach zrobienie wywiadu z Matsumi-Chan z Hiberny. I może byście go umieścili :D:D:D:D

Yoszka 14-01-2005 19:30

:)/Wojna?

Gazeta bardzo dobra:)
A co powinno sie znależć
Nie jestem pewien swojego ale może ten temat sie rozwinie :P

__________________________________________________ ___________

Nowa wojna na Elysja???
pol vs. swe

Rekrul utwożył nową gildie polską "Arisen Ones" (13.01.05)
Elahrion Avessar też utwożył nową gildie "Hell" (14.01.05)

Rekrul zabija z Evil Pauler'em Elahrion Avessar'a (13.01.05) >swe<
Rekrul zabija z Neuter'em Tsaro (13.01.05) (pol) >swe<
Rekrul zabija Symbol of Future (13.01.05) >swe<

Co dziwniejsze śmierc 3 >swe< praktycznie w tych samych minutach (a nawet sekundach) ale Rekrul zabija z inymi grzczmi >pol<
Co zaszło??
Przypadek??
Pomyłka??
Jakiś quest??

Czy początek wojny??

Co dalej czekam(y) :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40.